Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
 Момичета, дайте съвет за резултатна лазер епилация за София, моля ! Преди повече от три години правих 6 процедури фото на брадичка - ефект нулев, да не кажа ,че положението е трагично. Преди седмица коментирах по темата с позната испанка. Останах онемяла от петте косъма на краката и процедури правени преди 7 години - лазер ! Каза ми ,че тогава е дала луди пари.

# 136
Момичета, дайте съвет за резултатна лазер епилация за София, моля ! Преди повече от три години правих 6 процедури фото на брадичка - ефект нулев, да не кажа ,че положението е трагично. Преди седмица коментирах по темата с позната испанка. Останах онемяла от петте косъма на краката и процедури правени преди 7 години - лазер ! Каза ми ,че тогава е дала луди пари.
Ходя на лазерна епилация от 5 месеца в Лазер Център. Резултатът е много добър. Четох, че и други момичета са доволни от процедурите там. Всъщност аз от мненията във форума се ориентирах към лазерната епилация. Резултатите са видими още след първата процедура. Не мога да кажа нищо за другите видове епилации, защото не съм ги ползвала.

# 137
Ходя на лазерна епилация от 5 месеца в Лазер Център. Резултатът е много добър. Четох, че и други момичета са доволни от процедурите там. Всъщност аз от мненията във форума се ориентирах към лазерната епилация. Резултатите са видими още след първата процедура. Не мога да кажа нищо за другите видове епилации, защото не съм ги ползвала.
И аз ходя в Лазер центъра, само че в Пловдив и наистина имаше ефект още след първата процедура. Вече направих две и мога да каза, че добрият резултат е функция както от добрата апаратура и професионализма на лекарите, които боравят с лазера, така и от усилията на клиента да спазва препоръките преди и след епилацията. Така че, не е толкова лесно да се постигне добър ефект, според мен. На мен ми е най-трудно да реша кога да отида на следваща процедура, защото част от косъмчетата не са излезли, друга част пък са дълги.. ooooh! А парите не са малко и трябва да се избере най-подходящият момент за най-добър ефект.
И накрая смятам, че качеството на процедурара се изменя със старанието на лекаря, който ви я прави Naughty При мен, първата процедура ми беше направена от една лекарка и имаше много по-добър резултат,  втората от друга - и няма толкова добър. Даже се ядосвам че само съм дала толкова пари, без да са унищожени всички косми и в разгара на лятото ще трябва да се бръсна  ooooh! Но пък не мога да се оплача, защото ги бях бръснала на сутринта преди процедурата, а не на предишния ден, както са препоръките. А може пък и да не е проблемът в лекарката, а в различния етап на растеж на космите Thinking Или да е комплексна вината Tired

# 138
  • в 1001-та нощ
зависи от фазата на растеж на космите  Peace - с 1 процедура можеш да засегнеш тези косми, които са във фаза на растеж, но тези, които не са - ще излязат след няколко месеца и поетапно ще излизат в следващите месеци, затова за пълен успех се практикува по-дълго във времето, макар, да изглежда, че че с първата процедура, всичко е поразено  Peace а после като излизат косъмчетаат, които не са били във фаза на растеж - виним оператора  Hug

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 10:52 от a.l.e.n.a

# 139
Но при мен минаха 4 процедури и виждам явен ефект и съм доволна. Аз в началото се колебаех между лазерна и фотоепилация и се насочих към лазерната. Не съжалявам за избора си.

# 140
  • София
Mr. Green и малко в гащите, но не между краката

т.е. зоните около пубиса, но не в интимната област  Peace

има студия, които имат свои разбирания за зони  Peace - затова питай

някъде под интим - разбират всичко до дупето, другаде дупето го отделят ....пита се  Peace
Алена, точно това ми казаха, след като се обадих " Това, което е извън гащите."  Joy

# 141
  • София
я и аз да се мушна тук
вчера бях на ПТФ на интим и подмишници  , общо взето си ходя на солариум редовно, но от 2 седмици ползвам фактор 20 за подмишниците и се пека с гащички , казаха ми ,че няма проблем в това отношение (ако спазеам тези неща) ,5 дена преди процедурата си избръснах косъмчетата и час след процедурата си ги махнах ,че ми вадеха очите Mr. Green , момичето от студиото сподели ,че мога да си ги махна веднага стига да не ги епилирам
виждам ,че при повечето от вас има ефект и от първата процедура и в този смисъл се чудя дали 4-5 процедури ще са достатъчни ли и съответно на 6 месеца по 1 профилактично

# 142
Ходих в Лазер Център за горна устна! Ами какво да ви кажа, космите ми са си тук и на пипане са като опърлени или бръснати. Това нормално ли е? Не трябваше ли да си тръгна без мустак? Laughing

# 143
Ходих в Лазер Център за горна устна! Ами какво да ви кажа, космите ми са си тук и на пипане са като опърлени или бръснати. Това нормално ли е? Не трябваше ли да си тръгна без мустак? Laughing
Joy Искрено ме разсмя. Предполагам, че и там са ти казали, че ще започнат да падат след няколко дена, така че не се притеснявай. Знам че е дразнещо сега, но ще видиш резултат скоро.  Peace

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 18:56 от malvinaina

# 144
lepidopteria аз след четвърта процедура мога да кажа, че има още много какво да се желае  Rolling Eyes
В интерес на истината след втората процедура си викам вижда му се края ама нъц....  Crazy

Odill на въпроса ти - ходя на Or Light апарата, който бил съчетавал I.P.L., S.P.L. и L.E.Z.E.R. с една дума в Белиз - прави си извод  Laughing

# 145
 Благодаря за съветите - продължавам да ви следя Peace

# 146
 И аз се интересувам за отзиви за No Vello? Никой ли не е ходил в тези салони?

Иии до кога е валидна офертата за безплатни бикини? Laughing Rolling Eyes

# 147
Joy Искрено ме разсмя. Предполагам, че и там са ти казали, че ще започнат да падат след няколко дена, така че не се притеснявай. Знам че е дразнещо сега, но ще видиш резултат скоро.  Peace
Минаха се повече от 20 дни, но не виждам да ми падат космите. Странна работа newsm78

# 148
Опитай да ги дръпнеш с пръсти.

Аз не разбрах - някой махал ли е с Елос? Как е?

# 149
  • Sofia
Какво ще кажете за тази оферта за фотоепилация: http://www.zadrujno.bg/646/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx

Не съм много запозната с точно тази апаратура, но пише, че може да се излагаш на слънце дори след процедурата? Има ли някой, който е пробвал в това студио? Аз ходя на IPL на подмишници и имаше много добър резултат от първия път, но тъй като е лято немога да пробвам на други зони затова ме интересува и мен елос.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт