Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
tupunci , преди малко си правих интим там. И аз така четох в сайта им, но на място лекарката ми обясни пак същите неща - че най-голям ефект има при светла кожа и тъмни косми и че кожата не трябва да се излага на слънце.  Peace Иначе боли яко.  Mr. Green

# 151
  • София
Няма ли някой, който жече се е "жертвал" в No vello?

# 152
  • Sofia
tupunci , преди малко си правих интим там. И аз така четох в сайта им, но на място лекарката ми обясни пак същите неща - че най-голям ефект има при светла кожа и тъмни косми и че кожата не трябва да се излага на слънце.  Peace Иначе боли яко.  Mr. Green
Добре, защо тогава в сайта си твърдят, че няма проблем да се излагаш на слънце и че става за мургава кожа? Цитирам:Използвайки 810 nm диодна светлина и RF, лазерът се фокусира върху космите и унищожава фоликулите. Независеща от меланина, RF придава допълнително предимство, тъй като позволява третирането на по-светли косми и всякакви видове кожа, включително кожа с тен.
Процедурата с лазерът еМах:
премахва космите завинаги
позволява ви да се излагате на слънце до и след процедурата!!!!
невероятно ефикасен дори при пациенти със светли косми
процедурата е изключително бърза и безболезнена
кожата ви става гладка и нeжна
  #Cussing out

# 153
  • София
А де?!  Outta Joint

# 154
Kashmir,
а с какъв вид охлаждане е? Със стъден въздух или с гел?

# 155
  • София
Ами, мажат те с гел. Ама охлаждане не усетих.  Mr. Green

# 156
Хм, това ми е странно. Където и да съм ходила е било с охлаждаща глава...Ясно, ще правя мишници, че по-малко да боли.

# 157
  • в 1001-та нощ
...Процедурата с лазерът еМах:
премахва космите завинаги

е това "завинаги", малко ме озадачава и провокира подозрителност у мен  newsm78

# 158
  • I want it all and I want it now.
Няма ли някой, който жече се е "жертвал" в No vello?
И мене ме интересува този въпрос. Отворили са студио до работата ми.

# 159
В старата тема имаше доста мнения за тях. Прочетете ги и ще се ориентирате Grinning

# 160
  • Варна
Ох, и аз ще ходя на инквизиция на косми, но се чудя къде  newsm78
Отзиви за Баронеса във Варна?

# 161
Здравейте
Мисля да си правя фотоепилация на интимна зона, но имам две бенки там. Може ли или не може?

# 162
Днес бях на втора процедура на мишници. Този път изобщ
о не усетих нищо, мацката ми каза, че колкото повече косми има, толкова по-голяма болка се усеща. Пак снимах мишниците преди процедурата, за да наблюдавам процеса през цялото време. Следващата ми процедура е на шести, тогава ще направя и интим. На едната мишница имам невероятен резултат, понеже там ми пусна по-силен импулс. Изгубих около 50 % от космите, на другата загубата е към 20 %, но аз съм си виновна, понеже я накарах да намали силата. Определено съм много доволна от салона и от мацката. Първата процедура ми беше безплатна, днес платих 30 евро, което е супер на фона на цените в другите проверени салони. Извън темата е, но да ви питам за марка body scrub , понеже тук като ги питам и първо ме гледат странно, а след това ми предлагат ексфолианти под формата на душ гел, а аз не искам това, искам да е под формата на едра сол, както са солите за вана примерно.

# 163
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug ето, че с търпение се стига до прекрасни резултати  Peace

наистина - болката е от косъмчетата и гадното е първие път  Peace

хайде успех  Peace и да се похвалиш в тотален ефект  Hug Peace

# 164
Днес бях за 5-ти път и мацката ме щракна цели 20 пъти на мишница  Party

Общи условия

Активация на акаунт