Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Ехааа Simple Smile Колко много Simple Smile Аз не се сетих да броя, но мен ме щракна май че по 5-6  Rolling Eyes

И да ви попитам -- понеже става въпрос за първа процедура -- ммм, оттогава минаха почти две седмици и още са си там гадините, всички до един  Sad рано ли е все още да падат... Sad

ПослеСеСетих: става въпрос за PTF-фотоепилация

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 00:14 от Меичка

# 166
МОмичета,дайте съвет как да ги изкарам падналите в жертва космалаци,нямам нерви да ги стискам едно по едно(за краката става въпрос),с пилинг не стана(или аз да не съм го направила както трябва  newsm78 )но си седят малки черни точици и са без коренчета вече!
във вторник съм на втора процедура дано има още мноооого жертви наведнъж и да спася с по-малко процедурки,че тия цифри в брой Crazy ooooh!

# 167
Щом само момичетата да казват, аз да си трая Laughing Laughing Laughing

Остави ги, кожата сама ще си ги избута.

# 168
  • в 1001-та нощ
sparkling eyes  Hug само крака ли правиш  newsm78 колко плащаш  newsm78 Hug

# 169
Здравейте,
Днес поситих това студио - http://www.elosbg.com на Гургулят 22 а. Ползвах една промоция от задружно. Бих казала, че са много любезни, но се работи с лазер - диоден. Незнам защо пише елос. Компетентна ми се стори жената, която ме обработи. Но си болеше доста и няма охлаждане, освен това кожата ми е малко възпалена. Досега не ми се е случвало, но тя ми обясни, че качеството на техниката също е от значение. Работена съм с лазер Кютера - най-добрия създаден на този етап, с най-голяма дълбочина на проникване и ме посъветва ако имам възможност да продължа с Кютера. Аз се чудех защо в Магна бюти цена на подмишници е 115 лв., а пакет лице 150 лв., а по всички останали центрове е в пъти по-евтино. Но пък от 4 процедури ефекта беше голям. Аз сега правя подържаща на подмишници и ако ще си оплзотворя валчера тук, но ще се върна в Магна бюти.

# 170
  • София
Дам, боли.  Tired Ти какво прави? Аз още не виждам ефект на интима, а го правих в понеделник.  Tired Ако няма ефект, ще полудея заради болката, която изтърпях.

Иначе днес бях на втора процедура на мишници в Лазер център. Имах голям ефект от първата процедура. Този път ме щракнаха едно 15-20 пъти на мишница, а предния 5-10. Защо пътите стават повече, а не по-малко съобразно останалите косми?  newsm78 Иначе мацката, която прави процедурите е много мила.  Peace

# 171
sparkling eyes  Hug само крака ли правиш  newsm78 колко плащаш  newsm78 Hug

и мишници(30лв) и подбедрици (100лв)-почнах ги с ваучери,но май няма да имам финансовите възможности да са доста процедури и затова се надявам от по-малко да паднат да му се не види,а не като мишници в началото (след 3 процедури и само 5-10% офф),сега след един лазер крака и има доста паднали!

# 172
Правих подмишници и коремна линия. Процедурите ги прави Ина. Беше много внимателна около 45 г. дама, но а ко няма ефект... И защо пише елос?! Какво общо с елос има диодния лазер?

# 173
Правих подмишници и коремна линия. Процедурите ги прави Ина. Беше много внимателна около 45 г. дама, но а ко няма ефект... И защо пише елос?! Какво общо с елос има диодния лазер?

....Тя е единствената система, която комбинира заедно биполярна радиочестота (RF) с диоден лазер и широкоспектърна светлина. RF повишава проникването на лазерните и светлинните лъчи, като по този начин повишава тяхното действие.....Wink

А мен пък ме вълнува въпроса каква е разликата с другия комбиниран апарат  Thinking

Or Light апаратът, съчетаващ I.P.L., S.P.L. и L.E.Z.E.R. технологиите в едно

# 174
Благодаря за информацията   bouquet!

Аз се погледнах днес и забелязах, че косъмчетата стоят като изгорени и с леко подръпване се вадят. Ако не бяха работени нямаше как да се получи така. Дано се повлияят добре.

# 175
  • в 1001-та нощ
точно това е трябвало да се получи - да се вадят лесно  Peace моите не са изглеждали изгорени, но нищо - важното е да се вадят  Peace

# 176
Моите не се вадят, но въпреки всичко имам плешиви участъци. А и няма кой да ги остави толкова дълги, че да мога да ги захвана и да пробвам Embarassed Embarassed Embarassed

# 177
  • София
Аз се хвърлих в пропастта "No vello". След близо половин час попълване на всякакви анкети и подписване на какво ли не (едното за малко да ме откаже, защото беше, че ако получа изгаряне си е на моя отговорност), се изпънах на кушетката да ме осветяват. Избрах крака. Не усещах нищо. Охлаждат с една торбичка от хладилника, като онези, които продават заедно с епилаторите... Гел не ползват, сиректно осветяват. Сега (1 седмица след процедурата), космите ми не само, че не се повлияха, ами си растат буйно както винаги.
НЕ така е с интима и подмишниците, които правя в Пикасо... ИЗгорях май с поредните 80 лв #2gunfire Ама като нямам "ен" на брой пъти по 350 лв за цели крака за Пикасо... Cry

# 178
 P-r-o-l-e-t ,
не се отчайвай. Може бои така трябва да се получи. Ако някой е правил фотоепилация нека сподели.

# 179
Вижте на какво попаднах  Mr. Green

PHILIPS - SC 2001/00 LUMEA - IPL (499 eвро в Saturn)

и това също

REMINGTON - IPL 5000 I-LIGHT (279 eвро)

Общи условия

Активация на акаунт