Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 154
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Лошото на тия е: не са толкова мощни; налага се честа смяна на крушките, които са скъпи.

# 181
  • София
Ааа! Аз съм правила на лице преди време и знам как трябва да е. Е тук не става , както трябва нещо... Ще изчакам още 1 седмица и ако не паднат косми в жертва, ще се насоча към други салони...

# 182
Странно е, че не са ти сложили гел. А иначе за въпросниците е нормално да се попълват. Даже ви съветвам ако попаднете в студио, в което не ви дадат въпросник, направо да си тръгвате. Има неща, които са противопоказни при фотоепилацията. При мен косъмчетата започват да падат след 12-тия ден. И мен на втората процедура ме щракаха много, а на първата само по 5 пъти на мишница. Накрая ме мажат с някакав гел от алое или нещо такова за успокояване на кожата.

# 183
  • София
Това с падането след 12 дена ми дойде много успокояващо. Вече 8 ден от ЕЛОС епилацията на интима, веднък обръснати след това и още не падат.  Cry

# 184
На мен ми казаха да очаквам падане след 10-ти ден. Сега си разгледах коментарите, на 16-ти ден съм забелязала падане. Ако ти излизат косми, а на места седят черни точки, пробвай да ги стиснеш леко. Но още ти е рано според мен.

# 185
моите косъмчета сега са станали много светли, почти руси и са много разредени.

# 186
  • София
На мен ми казаха да очаквам падане след 10-ти ден. Сега си разгледах коментарите, на 16-ти ден съм забелязала падане. Ако ти излизат косми, а на места седят черни точки, пробвай да ги стиснеш леко. Но още ти е рано според мен.
Hug Чакам, дано да си права!

# 187
МОмичета и момче Peace , вчера бях на 2ра процедура подбедрици и 5та мишници - чак ми беше приятно усещането от боцкането на лазера Crazy ,но питането ми е: случвало ли ви си е след процедура усещането ви на мишниците да е като на протрито? чак ми е неприятно,а днес още го има това усещане.защо така според вас?

# 188
Привет, момиче Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На мен ми е така ден-ден и половина на краката, след процедурата, така че явно е нормално.

# 189
  • в 1001-та нощ
аз се протрих първия път в престараване с бръсненето преди процедурата, после не съм иала такъв дискомфорт  Peace

# 190
А аз се чудя следващите пъти дали да не ги оставя леко поникнали, защото ми се струва, че би трябвало да има по-голям ефект, но пък онези ми казаха, че трябва да са гладко избръснати Tired

# 191
Казват, че колкото са по-дълги космите повече боли, а казват че ефекта не се увеличава от дължината на космите.

# 192
  • София
Това с падането след 12 дена ми дойде много успокояващо. Вече 8 ден от ЕЛОС епилацията на интима, веднък обръснати след това и още не падат.  Cry
  Party Йе йе йе! Днес е 10ия ми ден и вече някои гадинки падат!  Party Много се радвам!  Grinning

# 193
Даваш ми надежди, че при мен след първите жертви на 2 ден след елосепилацията нещата замряха.

# 194
Казват, че колкото са по-дълги космите повече боли, а казват че ефекта не се увеличава от дължината на космите.

Жалко... Просто когато са гладко избръснати не се вижда почти никакъв косъм на повърхността и се притеснявам дали въобще ще се проведе импулс то корена и затова Mr. Green

Party Йе йе йе! Днес е 10ия ми ден и вече някои гадинки падат!  Party Много се радвам!  Grinning

Честито Peace

Общи условия

Активация на акаунт