Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
Това с падането след 12 дена ми дойде много успокояващо. Вече 8 ден от ЕЛОС епилацията на интима, веднък обръснати след това и още не падат.  Cry
  Party Йе йе йе! Днес е 10ия ми ден и вече някои гадинки падат!  Party Много се радвам!  Grinning

Честито  Peace

Казват, че колкото са по-дълги космите повече боли, а казват че ефекта не се увеличава от дължината на космите.

Жалко... Просто когато са гладко избръснати не се вижда почти никакъв косъм на повърхността и се притеснявам дали въобще ще се проведе импулс то корена и затова Mr. Green

ще се проведе  Peace има риск от изгаряне, ако стърчат над кожата и излишно ще я травмираш - лъчите проникват през кожата и действат така  Peace не се притеснявай  Hug бръсни си ги  Peace можеш да коментираш с операторите - за по-силна степен  Peace

# 196
Благодаря ти Hug . Вторият път въобще не ме боля и наистина може да ги помоля да усилят Thinking

# 197
  • в 1001-та нощ
всеки следващ път боли все по-малко, защото и косъмчетата са по-малко (по-малко проводници на топлина в кожата)

говори с тях Peace

# 198
Благодаря Hug Hug Hug

# 199
Току-що се връщам от фотоепилация на интимна зона. Мога да кажа, че болката /ако може да се нарече така/ е точно никаква. Съвсем леки иглички се усещат и нищо повече. В понеделник съм на подмишници. .....и чакам резултати....

# 200
  • в 1001-та нощ
първа процедура  newsm78 вероятно  апаратът е бил настроен на много ниска степен  newsm78

# 201
Ами всъщност, не. Аз си го обяснявам с това, че никога, ама никога не съм се бръснала освен днес. И колата като болка е в пъти повече. Може би съм свикнала на болка всеки месец:), не знам. Няколко пъти мацката ме пита дали боли и увеличава силата на апарата. Но и определено се бях настроила за болка. Беше по-скоро приятна изненада.

# 202
  • София
 Hug Благодаря ви за подкрепата!  Mr. Green

parcalesa
, и мен ме изненадваш. Аз също никога не се бях бръснала, за пръв път преди процедурата и определено болеше в пъти повече от колата!  ooooh! (аз бях на Елос, може би там е проблемът).

# 203
ММММмм, странно, не знам..... Мацката също ми разказва как повечето хора изпитвали твърде голяма болка, дори и на ръце Shocked....

# 204
  • София
Имате ли идея за студия с лазерна или фотоепилация, където два цели крака да са под 300лв? Окончателно смятам да не се връщам повече в No vello. Космите не само, че не падат,ами растат... Вече за 10 дни ми станаха по 1 см! А където бях правила лазер на триъгълник и подмишници същия ден, вече изпопада всичко.

# 205
EasyEpil и Виа Медика по 200лв за цели крака, много положителни отзиви имам лично и от двете  Peace

btw сега гледах и промоция от Savana  за цели крака за 45лв, но не знам как са там...

# 206
  • София
И аз потвърждавам за ВиА Медика. Ходих там с ваучери от Колектива за 39,90лв - цели крака и подмишници. Заради ваучерите е трудно да си запишеш час. На мен ми потвърдиха от там, че мога да си доизползвам 1 ваучър след изтичането на летния сезон, тъй като не трябва да се излагат краката на слънце по време на третирането, въпреки че срокът му изтича на 30.06.

# 207
  • София
EasyEpil и Виа Медика по 200лв за цели крака, много положителни отзиви имам лично и от двете  Peace

btw сега гледах и промоция от Savana  за цели крака за 45лв, но не знам как са там...
Много ти благодаря за включването.   bouquet
В сайта на ВиаМедика краката са обаче 300лв...
Изи Епил ми е далече (ако не намеря нещо, което ми е на път, обаче ще пробвам там), ако имате идея за място около Стрелбище, Гоце делчев, Лозенец, Център, Красно село, Борово, Изток...

# 208
  • София
Dechi, а как са космите след процедурата, кога я прави? И без ваучери 300 лв ли е като в сайта?

# 209
300лв е за мъже във Виа Медика, за жени е 200  Sunglasses

А сега видях, че и в Power Fitness са по 200 цели крака, както бях писала в 1 друга тема - получавам страхотни резултати с техния апарат (интим и мишници съм правила там)

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 18:22 от djiziv

Общи условия

Активация на акаунт