Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
А в Мадейра някой ходил ли е?

# 211
  • София
Dechi, а как са космите след процедурата, кога я прави? И без ваучери 300 лв ли е като в сайта?
Аз сега ходя на поддържащи процедури - 1-2 пъти годишно. Правила съм си преди около 3 год. повече процедури, а и преди това също. Иначе във ВиА Медика бях в средата на май. Космите ми по принцип са доста разредени и по-тънки. През септември ще отида на следващата процедура, пак с ваучер. Иначе цената там за жени - цели крака е 200лв.

# 212
  • Пловдив
Момичета и момчета,дайте съвет къде да отида на процедури в Пловдив? Препоръчайте нещо добро newsm78

# 213
  • в 1001-та нощ
EasyEpil и Виа Медика по 200лв за цели крака, много положителни отзиви имам лично и от двете  Peace

btw сега гледах и промоция от Savana  за цели крака за 45лв, но не знам как са там...
Много ти благодаря за включването.   bouquet
В сайта на ВиаМедика краката са обаче 300лв...
Изи Епил ми е далече (ако не намеря нещо, което ми е на път, обаче ще пробвам там), ако имате идея за място около Стрелбище, Гоце делчев, Лозенец, Център, Красно село, Борово, Изток...

http://powerfitness-bg.com/bg/services/photoepilation целите крака са 200 лв - има цени, аз ходих там за интим и мищници и с 2 процедури - нищо не остана, ако решиш - ще ти дам име и телефон при кого да ходиш  Peace

# 214
  • Пловдив
a.l.e.n.a ,може ли и на мен телефон и име? През какво време се ходи на процедура?

# 215
  • в 1001-та нощ
20-30 дни - ще ти пратя сега  Peace

# 216
Здравейте!
Има ли тема, в която се обсъжда уред за лазарна епилация в домашни условия.
 Confused Не знам какво е, но приятелка иска да си купи нещо такова и да знам точно какво да търсим из сайтовете.

# 217
има, използвайте търсачката - тя е за това  Grinning

# 218
bubanka, благодаря, явно не съм търсила правилно, но одеве, когато писах не намерих  Blush

# 219
Здравейте! Ден 11-ти от втората процедура на мишници. 90% от космите на лявата мишница са вече минало:) На дясната мишница 30% са минало, но май ще паднат още до третата процедура. Този път спрях да ги бръсна на седмия ден след процедурата, издърпвам мъртвите без да остават черни точки, които да се налага да изстисквам. Все още събирам смелост за интим, понеже има доста материал и знам, че много ще боли първия път. Крака май не искам, понеже имам доста тен и едва ли ще има такива бързи резултати, а и искам да си ходя на плаж лятото. При вас как са нещата?

# 220
  • София
на 2 съм на втора процедура , но като чели до сега нямам нито един паднал косъм  Rolling Eyes

# 221
  • София
Аз да се похваля след една процедура на мишници вече 30%-40% ги няма. Само ме интересува какво се прави след като всичките косми изчезнат? Прави се по една поддържаща процедура до живот или след няколко години космите ще си поникнат както преди и ще трябва да правя пак всички процедури?

# 222
Аз скоро си направих първа процедура-фотоепилация, до сега никакъв резултат, сигурно е рано още, но след множеството мнения, които прочетох започвам да си мисля, че това е просто трик, дори и да поизчезнат космите за някакъв определен период, в последствие пак излизат...всъщност то е нормално. Луди пари дадох само за първа процедура, много съм разколебана. Не искам да се окажа след една година с минус 3000$ и косми, а и гаранция никой не дава...Все пак ще отида на още няколко процедури, може пък и да има някакъв ефект. Честно казано не вярвам, но все пак ще опитам. При моя позната след 2-ра процедура има видим резултат, но след година, две как ще е, не се знае. Иска ми се да се включат хора, които са я правили процедурата преди много време и да споделят.

# 223
  • Някъде на път....
Аз да се похваля след една процедура на мишници вече 30%-40% ги няма. Само ме интересува какво се прави след като всичките косми изчезнат? Прави се по една поддържаща процедура до живот или след няколко години космите ще си поникнат както преди и ще трябва да правя пак всички процедури?
Е как така ще си поникнат?  Flutter Недей така, моля!  Naughty

# 224
  • София
Ами една приятелка ме пита вчера след като й се похвалих дали си заслужавало парите само за 2-3 години ефект  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт