Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
мисля, че ако не ходиш с вдигнати ръце не е опасно  newsm78
Blush Благодаря ти, на това се надявах! Simple Smile

# 16
  • София
Да се запиша и аз!
И на мен ми омръзна да се бръсна през 2 дена.
Искам да направя епилация!!!
Не знам колко струва, но съм голям маймун!
Айде, краката с епилатор, ама другото...
Препоръчайте в София проверено студио, от което сте доволни...
Живея в Младост, но бих отишла и на друго място.

# 17
  • в 1001-та нощ
аз ходя в едно студио в лозенец и имам голям ефект; ако не намериш нещо по-удобно за теб - ще ти пусна на лични  Peace

# 18
  • София
Да се отчета, че ходих до Лазер Център, където май попаднах на собственика, койот веднага каза на момичето да ме запише, като ползваща промоцията. Обясни ми, че нещо на сайта се забавили били с качването на информация, че и момичетата не знаели. Не знам каква е истината, но евалата за празвилния подход.  newsm10 Продължавам с процедурите при тях. Сега остава и резултат да имат.  Laughing

# 19
  • в 1001-та нощ
е, това "момичетата" да не знаят пак говори лошо  newsm78, но за теб е важно да получиш най-доброто - затова - пердето на очите за каквото било и гледаш напред Peace

# 20
  • София
 Hug Благодаря за подкрепата, момичета. Да, не говори много добре за организацията им, а може и такава да е била целата - "кой видял в сайта, видял".  WhistlingАма  както и да е.

# 21
Здравейте! Правих си 2 процедури на интим с лазер,сега ме блазнат оферти от сайтовете за групово пазаруване(доста по-евтини са) Thinking Ако отида след 2 лазерни на фотоепилация дали има смисъл newsm78  Става дума за Пловдив,но и на мен в Лазер Центъра не ми казаха за други промоции,а мин седмица(когато ми беше 2-та) имаше жена с някакъв ваучер до колкото подочух #Cussing out За салона все хубави работи се чуват,но ако политиката е наистина такава,ще се разачаровам от тях Tired .Дано да греша!

# 22
Здравейте! Правих си 2 процедури на интим с лазер,сега ме блазнат оферти от сайтовете за групово пазаруване(доста по-евтини са) Thinking Ако отида след 2 лазерни на фотоепилация дали има смисъл newsm78  Става дума за Пловдив,но и на мен в Лазер Центъра не ми казаха за други промоции,а мин седмица(когато ми беше 2-та) имаше жена с някакъв ваучер до колкото подочух #Cussing out За салона все хубави работи се чуват,но ако политиката е наистина такава,ще се разачаровам от тях Tired .Дано да греша!

може ли да ми пратиш на лични тези оферти за фото? и за този лазарен център? мерси,предварително!

# 23
  • София

може ли да ми пратиш на лични тези оферти за фото? и за този лазарен център? мерси,предварително!
Ето го Лазер Център http://www.lazercentar.com/bg/лазерна-епилация-last-minute.html

# 24
Здравейте! Аз май направих голяма глупост. В петък съм на фотоепилация, първа процедура, но жената не ми е казвала нищо, което да не трябва да правя преди процедурата. А аз днес бях на плаж и сега случайно попаднах на една статия, че не трябвало да се ходи на плаж поне 2 седмици преди процедурата CryЗнаех, че не се ходи след, ама тая не ми каза нищо за преди това. Та въпросът ми е дали може да стане нещо, освен да не ми подейства епилацията ( говорим за мишници ). Аз имах идеята да си ходя на плаж през лятото като пропускам само седмицата след процедурите, понеже са мишници все пак, не са чак толкова изложени на слънце, а и мислех да си взема един крем с фактор поне 30 и да го ползвам само за мишниците. Та кажете, някакви наблюдения относно ситуацията?

# 25
Тази промоция в Лазер центъра е само за София,за  Пловдив -няма  #Cussing out . Живи и здрави,сега оферти поне има,ще сменим салона  Wink  tanch В това време на плаж,ако е в БГ де,не вярвам да те е видяло много слънцето Wink Но да си знаеш за напред преди,след такива процедури не се показвай ! Peace Имам приятелка,на която и за солариума не бяха и казали и след фотоепилацията ходила , има пигментация сега ,добре че е подмишницата,та не се вижда много Laughing

# 26
Не става дума за БГ, аз съм в Испания и вече имам към 4 плажа, обаче от предишните мина много време, поне месец, та те не ме тревожат. Притеснява ме днешния плаж, все пак процедурата ми е в петък и се чудя дали да не я отменя и да насроча друга дата. Някой да има наблюдения върху салоните No Vello?

# 27
  • в 1001-та нощ
излагането на слънце - преди/след процедури повишава риска от пигментиране (петна)

в предното студио - винаги ме питаха за бременност, плаж, соларуим ....

а в новото има един въпросник - анкетен лист и там са въпросите  Peace

# 28
излагането на слънце - преди/след процедури повишава риска от пигментиране (петна)

Щом е подмишници няма проблем, въпроса е да не е място, на което кожата е зачервена или си хванала тен.
А пък да не се ходи на плаж/солариум след процедурата, била тя фото или лазер, според мене си е лаф от градските митове и легенди.

@mifa няма проблем да ходиш на фото след лазерна, и обратно.

# 29

За какъв период от време става въпрос да не се се ходи на плаж и солариум?И кога има по-голяма опасност от пигментиране, преди или след фотоепилацията?

Общи условия

Активация на акаунт