Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
ти нали не ги епилираш  newsm78

направо не звучи нормално, вероятно уредът не е в изправност  newsm78 ? или е работил с много слаба сила  newsm78 Rolling Eyes

другото е някакъв хормонален момент  newsm78 но ако имаше нещо - ти щеше да знаеш  newsm78

в София ли са двете студия?

# 46
Не,в Пловдив. не ги епилирам(преди да почна изобщо с фото,лазер ги правих все с кола,епилатор),но сега като почнах процедурите ги бръсна. Ако е от хормони - при първите процедури кърмех още,макар и само сутрин.Знам,че това може да е проблема,ама чак толкова newsm78
ФОтото първо беше на 1ва степен,после мина на 3та и после на 5та(1-2-3 процедура),ама ми се струва,че просто самия уред беше кекаф нещо.

# 47
Добре де, как разбирате на коя степен е, или ви казват? Аз не разбрах на коя степен съм, само знам, че от първия импулс щях да падна, беше ми силничко. Намалиха ми го, пак ме боля, ама не чак толкова. Така и никой не отговори каква е тая като стъклена платка, която слагат в самия пистолет, понеже на мен ми разпечатаха нова newsm78

# 48
Ако попиташ ще ти кажат на каква степен са го настроили.

# 49
  • в 1001-та нощ
sparkling eyes ооооооо, кърменето е достатъчно обяснение - няма смисъл да се гориш - преди да се супкоят хормоните .....поне няколко месеца, слад като си спряал да кърмиш, имаш цикъл и т.н.  Peace

# 50
sparkling eyes ооооооо, кърменето е достатъчно обяснение - няма смисъл да се гориш - преди да се супкоят хормоните .....поне няколко месеца, слад като си спряал да кърмиш, имаш цикъл и т.н.  Peace

A.l.e.n.a, аз имам цикъл от 6я месец ,а кърмих до 1година и 20 дена( от месец съм спряла вече напълно)! искаш да кажеш ,че сега съм си дала парите ей така на вятъра ли? оффф все нещо не ми е ок!  Cry а утре час за крака да правя,подбедрици де!

# 51
Аз съм светло-кестенява с много бяла кожа, тъмни косми в областите на триъгълник, подбедрици и подмишници, на останалото - руси. След 4 процедури подмишници, 3 интим, 2 подбедрици, 1 бедра и 1 ръце до лактите при мен резултатът е следния:
Подмишниците все едно са в началото на пуберитета - рехави и много редки косъмчета, триъгълника оголя почти на 80%, подбедриците също, на бедрата изобщо не се отрази, а на ръцете - 50%. Личен съвет мога да дам на тези от вас, които имат много чувствителна кожа и не търпят на болка - След първия път, когато отидох експериментално на подмишници и едва не повърнах от болка, заявих категорично, че не лягам без да ме намажат с обезболяващо.  Stop Предложиха ми Лидокаин Спрей. Препоръчвам го горещо - почти нищо не усетих и от там-нататък си прекарвах процедурите със списание в ръка. Само много внимавайте да намажете абсолютно на цялата зона, която се обработва, защото ако има пропуск, рискувате да подскачате от неприятна изненада по някое време  Laughing

# 52
  • в 1001-та нощ
sparkling eyes  Hug иска ми се да не е така, но хормоните все още не са, като при жена, която не кърми  newsm78

дано със следващите процедури се похвалиш с успех  Hug

# 53
  • София
Много ценен съвет, Agira

# 54
Записах си час за епилация брадичка - никога до сега не съм била на лазерна епилация.  Пишеше, че не е необходимо да се пазиш от слънце - някой знае ли нещо повече за неодимов лазер ДЕКА и дали наистина не рискувам в този сезон с лазерна епилация на лицето?

# 55
Виж, дано няма проблем, но ти за всеки случай се пази няколко дни преди и след епилацията от слънце и се мажи с някакъв крем с много висок фактор. Ти си вържи гащите, недей ги слуша какво ти говорят, че да не станат пигментации. Едно кремче не затруднява по никой начин Wink

# 56
Хайде и аз тук. Вчера си записах час (каня се от 1 година) за фотоепилация в Новело. Единствената нетърпима зона при мен е триъгълника.През годините пробвах кола маска, епилатор, бръснене и резултат 0. Там болка не издържам, а останалите части от тялото с епилатор нямам проблем. След утре ще споделя какво е преживяването и за ефекта в последствие.
Някоя от вас да е ходила в това студио? Да ми стискате палци - имало и някаква анкетна карта за попълване, та ще видим. Wink

# 57
Езел, аз много се чудех за тази верига салони, има ги и в Испания, но понеже не получих никакви отзиви за тях, отидох другаде. В петък ми беше първа процедура мишници, казаха ми, че до 10 дни трябва да започнат да падат космите. Ако не падне нищо ще сменя в Новело, така или иначе пари не съм дала за първата процедура ( първата е безплатна в тоя салон, в който ходя ) . А за болката, една мама беше писала, че може мястото да се напръска с лидокаин и не се усещало нищо. Купи си от аптеката и питай в салона после може ли да се напръскаш. Аз се спирах за труъгълника точно заради болката, но като прочетох за лидокаина, мисля и там да започна процедури, че е ужас.

# 58
Tanch, и аз гледах сайта им и всичко ми се струва ок. Дано не се изложат и те, че за Пикасо четох доста лоши отзиви.Все си имам едно на ум, но с този триъгълник не се издържа просто.Вече се вбесявам само като знам,че ме чакат 20-30 мин в банята със самобръсначката и на другия ден пак е отвратително.За морето няма да споменавам,че кожата ме болеше миналата година от бръснене всяка сутрин преди плажа.Много се надявам този път да имам късмет с процедурата Simple Smile

# 59
На мен ли го казваш това, че кожата те боли, аз се стържа всеки ден като загубена #Cussing outДнес като се ибръсна и утре вече не мога да ида на плаж, наболи са пущините. А от друга страна не е добре да се епилираш преди плаж, аз миналата година я направих тая глупост. Избръснах се и на плажа, ама като влязох в солената вода, стой та гледай какво става, щипеее, не се трае. Цялата се изринах, бях като маймунско дупе. За мишниците не искам да говоря как даже в момента на избръсването пак си личат под кожата и седи сиво петно. Имам едни снимки, с тъкмо избръснати мишници, а на снимките все едно не съм ги пипала, толкова е грозно.

Общи условия

Активация на акаунт