Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 016
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм доволна от Пикасо Бургас. При положение, че направих малко процедури - 4, съм доволна от резултата. Косъмчетата са значително по-малко. След раждането ще подновя процедурите.
Ако имате някакви хормонални проблеми и те не са овладяни няма фото или лазерна епилация, която да помогне за премахването на нежеланото окосмяване за постоянно. Мен ме предупредиха в студиото преди 1-вата процедура.

# 541
memkasemka - дали са в норма - и женските и половите (вкл. тестостерон, DHEA-S и т.н.) - може да се види с кръвни изследвания в опр. дни от МЦ - но ако цикълът ти е дошъл след раждането и вече е редовен, ако не кърмиш и нямаш необичайно окосмяване - би следвало да е ОК  Peace

FSH и LH са ми доста високи над 40, но и годините ми са 40. Дали е заради възрастта ми, но ме сломява този проблем.

# 542
  • в 1001-та нощ
До колкото съм чела при проблеми с ЩЖ фотоепилация не се препоръчва  Peace

# 543
Дали има проблем със щитовидната, замислям се. Аз реших, че на 40г при тия високи стойностти на половите хормони, че влизам в критическа......Е, пак ли няма да има отърване от тия косми.

# 544
  • в 1001-та нощ
ох, извинявай  Peace гледала-недогледала Hug

принципно при навлизане в критическата - нивата спадат или варират   newsm78 ; най-добре коментирай с гинеколога си  Peace и при необходимост консултация с ендокринолог Peace

# 545
Някой има ли мнение за студио Адива в Лозенец?  Rolling Eyes

# 546
Момичета, ходила съм на фотоепилация - може би 6-7 процедури.
От първия път ми паднаха много от космите, след това се появиха отново. С всяка една процедура се надявах да е трайно и да има ефект, защото знаех че има нужда от няколко процедури...  Rolling Eyes Правех си процедури на интимната зона в 2 различни студия-ходих в no vello и с magnifiko, и в крайна сметка разултат има - нулев.
От половин година ходя на студена кола маска, боли ме, но не е толкова страшно като при топлата. Една позната ми сподели наскоро, че има много добър резултат от лазерната епилация, ходила е в 2 студия и е супер доволна,  почти никакви косми. Сега само си прави поддържащи процедури. Много се колебая дали да не пробвам и аз с лазерната, писна ми да чакам да пораснат космите.Толкова пари дадох за фото, че вече съм доста скептична... Правих си изследвания на хормоните и се оказа, че LH: FSH нивото е завишено.. дали това не е причината за провала на фотото? newsm78 Публикациите за белези от лазерната също са доста стряскащи... има ли риск за органите? За това не можах да намеря инфо тук.
Сега като има промоции за Versus, може да пробвам веднъж, пък да видим.  Praynig

# 547
Някой има ли мнение за студио Адива в Лозенец?  Rolling Eyes
Аз ходих вече 2 пъти там за интим.Момичето е доста любезно, всичко обяснява, ако имаш доп.въпроси ти отговаря.На всеки клиент си водят картон.И най-важното при мен от първия път имаше частично опадали косми-малко са, но е добро начало.Хубаво е да отидеш гладко избръсната и поне 3 седмици преди това да не си ги махала ат корена.Първия път не ме болеше въобще/първо охлаждат мястото/, а втория път усещах съвсем леко боцкане.Иначе салона не е много голям, но е уютно и чисто.Ако имаш още въпроси питай.

# 548
Момичета, писала съм го и в предната тема, но пак да кажа: по закон в България НЕ може да се правят такива процедури в салони за красота и от немедицински лица.
Честно, стават безумни гафове (една приятелка има пигментно петно на лицето!! след епилация горна устна "в квартала")
Цените са навсякъде еднакви, така или иначе, има и оферти колективни, недейте да рискувате с измислени салончета и апаратури.  Hug

# 549
Момичета,
правя PTF фотоепилация цял интим, но козметичката упорито ме съветва между процедурите да не бръсна космите, а да ги махам само с кола маска  Shocked. Тази (PTF) технология това изисквала, дори от бръснене космите щели да станат повече и да не се повлияят.
Звучи ми налудничаво. Дори прозвънях няколко салона, които работят с тази технология, представих се за клиент и поисках съвет - не всички отричат колата.
Нали трябва да има луковица, за да се повлияят космите?
Моля ви за съвети, мнения, препоръки, дори от специалисти, ако има такива тук.

Чудех се дали да не пусна нова тема, но не съм писала от известно време и не бих искала да се повтори. В търсачката нищо не излезе.

# 550
  • в 1001-та нощ
според мен искат да ти продадат още една услуга, а така и ефектът ще изглежда по-убеденителен, но само временно

аз не бих го правила и не бих се доверила на това/такова студио  Peace

# 551
на мен козметичката, която ми прави фотоепилацията, ми каза, че между процедурите изобщо не трябва да се скубят космите, а само да се бръснат, за да запази естествения порядък на растеж и да има по-добър ефект с по-малко процедури

# 552
Здравейте момичета!  Simple SmileДа се запиша и аз тук. Peace Отскоро следя темата и попрочетох тук-там, но не успях всичко, тъй като темата си е от доста отдавна. Искам да Ви попитам някой посещавал ли е въпросното студио АТОЛ в бургас и дали сте доволни от фотоепилацията там? Или да ми препоръчате някое добро в Бургас. Козметичката е медицинско лице, апаратът й е втора употреба от Англия, много го хвали... на 6 месеца сменяла главите. не знам какво да правя и къде да отида. Каня се от доста време и все не се пристрашавам, а зимата минава....Не ме е страх толкова от болката, даже всичко бих дала само и само да се отърва от тези гадинки, но единственото, което ме притеснява, е резултатът и това, че не е траен - някъде бях чела от 3 до 5 години максимум. Иска ми се веднъж за винаги да се отърва от тези косми, колкото и болки да изтърпя и пари да дам!!! Моля Ви препоръчайте ми добри специалисти в Бургас, ама такива от които наистина сте ходили и сте останали доволни, а не просто сте чували или ако някой е ходил в АТОЛ също да сподели, защото мисля в крайна сметка при нея да започна, освен ако някой не ми препоръча нещо друго!  Praynig

# 553
И аз съм на това мнение, няма никаква логика с кола маска...
А аз искам да попитам тези, които правят поддържащи процедури - мене ме съветват да ходя примерно след 6 месеца, независимо дали има косъмчета или не, което за мен пак е безсмислено  Rolling Eyes Вие как ходите? Като се появи нещо, за да има какво да се светне, или на определен период ей така  newsm78

# 554
  • в 1001-та нощ
при мен след 6-8 месеца започнаах да се появяват малко косъмчета тук там и отидох и вече няма - за мен има смисъл от поддържащи в този порядък

предполагам всеки ще си прецени кога ми е времето, но колкото по-малко се отлага - болката е по-нищожна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт