Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Добре де, аз друго искам да попитам - нали хормоните след раждане се нормализират напълно след година горе-долу. А вие казвате, че те играят голяма роля. Детето ми е на няма и половин годинка, АГ-та ми ми каза, че няма проблем да ходя, но ще има ли ефект? При вас колко време е минало след раждането?

А, и друг въпрос - коя от двете епилации е по-болезнена?

# 526
  • София
Някой ходил ли е в студио Версус?
memkasemka, аз знам, че лазерната е болезнена.

# 527
A фото-то - не?  newsm78

# 528
  • София
От фотоепилацията също боли, но не е кой знае какво. С кола маска и епилатор мен ме боли повече  Peace

# 529
ОУ! Това никой не ми го беше казал! Значи тогава тя има сериозно предимство пред лазерната?

# 530
От фотоепилацията също боли, но не е кой знае какво. С кола маска и епилатор мен ме боли повече  Peace

Определено подкрепям това мнение. Не са безболезнени фото- и лазерната епилация, ама не е и болка за умиране. Аз съм ходила 1 път във Версус с ваучер, определено съм много доволна, но не можех да си позволя процедурите на редовна цена и спрях. А техният лазер има някаква въздушна система за охлаждане, с която пък въобще не се усеща неприятно парене, боцкане или каквото и да е.  Peace

# 531
  • София
djiziv , а там подстригват ли космите преди да пристъпят към процедурата или правят нещо друго?

# 532
Ами моите си ги бях "пуснала" на около 1-2мм, нищо не ми ги правиха допълнително Simple Smile
Но по-късно четох, че май няма нужда да се подават над кожата даже... (за техния лазер специално) За по-сигурно им разгледай сайта, мисля че там пишеше по-подробно

# 533
  • София
Да, сега прочетох, пишат си хората подробно, мерси. Peace

# 534
  • в 1001-та нощ
memkasemka - дали са в норма - и женските и половите (вкл. тестостерон, DHEA-S и т.н.) - може да се види с кръвни изследвания в опр. дни от МЦ - но ако цикълът ти е дошъл след раждането и вече е редовен, ако не кърмиш и нямаш необичайно окосмяване - би следвало да е ОК  Peace

# 535
memkasemka - дали са в норма - и женските и половите (вкл. тестостерон, DHEA-S и т.н.) - може да се види с кръвни изследвания в опр. дни от МЦ - но ако цикълът ти е дошъл след раждането и вече е редовен, ако не кърмиш и нямаш необичайно окосмяване - би следвало да е ОК  Peace

Да, всичко си ми е ОК, мерси много  Grinning

# 536
А може ли да се правят и двете - например да пробвам с фотоепилация и ако не съм доволна да пробвам лазерна? И още - само в един и същи салон ли трябва да се прави всеки път?

# 537
  • София
И двете неща са по твоя преценка според мен.

# 538
А може ли да се правят и двете - например да пробвам с фотоепилация и ако не съм доволна да пробвам лазерна? И още - само в един и същи салон ли трябва да се прави всеки път?

И двете разновидности съм пробвала и аз не съм доволна от нито една от двете! При мен имах 0-лев ефект Crossing Arms Всичко се върна обратно на 100% само на следващия месец след края на процедурите Crossing Arms

# 539
И аз искам да пробвам този вид премахване на косми - най-голямия ми проблем. Постоянно съм пинсетата и имам чувството, че всеки ме гледа там. По брадичката ми излизат трудно и винаги са врастнали и за да се покажат трябва да разчоплям кожата. Да не казвам, че там после стават рани - грозна работа. Живея в провинцията и се чудя къде да пробвам - защото все пак към процедурата трябва да включа и 100лв за бензин. Ще ми се да е с лазер, но ако ме насочите къч студио, в което работят с качествена техника. Може сега по празниците да пробвам да пътувам...

Общи условия

Активация на акаунт