Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 020
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
мисля че всички се досещаме за кои прословути салони става въпрос-40лв дето е процедурата на всичко ! Не мисля че трябва с такъв безинтрес  да подминаваме поста на tosunia а всички да се замислиме къде си даваме парите на днешно време . Съветвам те направо при Комисията на потребителите и гонене до дупка -не разбирате ли та те са дали 1600лв !!!!!!! Какво става в тая държава за бога -просто нямам думи  #Cussing out

Аз ходя в един от тези салони и след проведената анкета съм  подходяща за тези процедури,НО те не ми дават гаранция,че ще се получи траен резултат.Никой не ми е обещавал чудеса,все пак всичко е индивидуално.
На какво основание ще се оплачат в КЗП?

П.П.за сега съм доволна,надявам се на траен резултат.

# 511
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че зависи ен толкова от салона, колкото то човека и неговата физиология  newsm78

аз съм ходила на 3 различни места - с различна апаратура, в различни периоди и винаги с пълен успех  newsm78

една съфорумка беше писала, че ако първия път не опадат 70% и повече - няма смисъл да се ходи 2 път, също бе добавила кои апарати за какво са подходящи ...

не знам какви наблюдения имат във въпросното студио, но ако това е вярно - би следвало да му кажат и той да ходи, ако иска

аз също бе мога да си представя, че ще дам толкова пари  newsm78 - но това си е техен избор - дали са ги

# 512
От два дена ви чета. Лягайки си снощи, бях много оптимистично настроена, защото прочетох за много положителни отзиви като цяло за "трайното" обезкосмяване. Частта, която ми остана да дочета днес обаче изобщо не ми хареса. Няколко души се оплакаха, че след частично опадане на космите, след няколко месеца всичко се било възстановило, както преди започване на процедурите.

Е, мисля да се пробвам все пак...  Rolling Eyes Ще започна с подмишници в Лазер Център. Ще прежаля пари за 5 процедури, пък дано има ефект.  Praynig

# 513
  • София
Аз поднових процедурите след 2 месеца застой. На подмишниците 50% от космите не се бяха появили след 4 процедури, а на триъгълника след 2 процедури всичко беше както преди. Но предполагам, че непостоянството ми е грешката, затова си взех още ваучери за студиата, от които съм доволна  Peace

# 514
Аз така и не мога да се "пречупя" за това колективно пазаруване. Да не говорим пък за тези оферти, които са за лазерна епилация. Все остава съмнението в мен, че няма да е качествена услугата, която предлагат (въпреки, че прочетох доста позитивни мнения и за епилация с такива ваучери).

# 515
  • София
Всеки сам си преценява  Peace

# 516
записвам се да не пропусна нещо че още не съм решила лазер или фото...
 апарата L900 на френската компания Yperion, това добра апаратура ли е?

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 13:23 от yasmina

# 517
Здравейте! Препоръчайте  ми студио в Пловдив  Simple Smile

# 518
и всъщност - коя е по-добрата? защото от сайтовете, които предлагат отстъпки, намаления има предимно за фотоепилация

# 519
Аз съм една от тези, на които космите се върнаха с пълна сила. Писала съм тук преди, след третата процедура бях готова да се откажа, но все пак реших да ги направя до 6. Ами направих ги, останаха някакви мижави косми, които отказваха да паднат, но пак бях доволна, понеже имах много косми преди това. След месец и половина космите ми отново бяха толкова, колкото и преди процедурите. За мен се оказаха грешно дадени пари и няма да повторя пак на никоя зона. Но ето, че има дами, които са се отървали трайно от космите, т.е. всичко е индивидуално, за себе си разбрах, че не е подходяща фотоепилацията.

# 520
  • в 1001-та нощ
човек или е податлив или не и от хормоните зависи също  Peace

при мен ефектът е един и същ  Peace независимо дали е с ваучер или не, а в салоните, където съм ходила с ваучер - ми предлагат услугата на същата цена и без ваучер

ваучерите са вид реклама, нямат сметка да лъжат  Peace

моят извод за себе си е, че на 6-8 месеца е нужна еднократна поддръжка (1 процедура  Peace )

# 521
там където бях планувала да ходя евала и правя на специалистката че беше искрена и си ми каза че ще боли и че не е измислен метод който да премахва на 100% т.е винаги остават , е ами ако в крайна сметка ми останат 20-30%нали пак ще ги махам всеки месец с кола маска примерно т.е ангажимента си остава

# 522
Цоп и тук.    Hug

На 01.12 бях за пръв път на фотоепилация. Избрах подмишници и интим. Днес, 13 дни по-късно забелязвам, че до момента съм се разделила с около 20-25 процента от космите.   Grinning
Следя темата от преди първата ми процедура и бях подготвена за неприятното усещане.   Peace
В началото на януари съм на втора процедура, ще ви държа в течение.    Hug

# 523
Имам вече 3 процедури лазерна.
Най-неочаквано за мен, най-добър ефект имам на краката. Почти нищо нямам там.
Подмишниците  след втората процедура си израстнаха отново, макар и по-тънки. Сега 1 месец след третата се държат горе-долу добре.
На ръцете имам много фини малки косъмчета.
Все още мнението ми е противоречиво. Предполагам ще знам повече като изминат няколко месеца след последната процедура.

# 524
  • в 1001-та нощ
Feeling  Peace това е чудесно, предполагам - във времето ще опадат още доста - сега се е започнало  Blush

при мен лично падат и без да ги дърпам и бих посъветвала да не се прави, но и да ги подръпваш нетърпеливо - не очаквам да ги увредиш  Peace

най-много боли първия път  Hug така, че най-трудното е минало  Peace колкото по-малко косъмчета има - ще те боли по-малко, защото те провеждат топлината към луковиците и болката в кожата  Peace

както писах малко по-горе - по себе си съм установила, че на 6 месеца е нужен един римейк  Peace но не защото са се върнали с пълна сила, а защото има наченки на нови растежи - до 5-10% - за интима, на мищниците не  Peace

и другото, което по мои наблюдения влияе - са хормонални промени  Peace

Feride  Peace наистина добър ефект  Peace имах едно пояснително 'Л"с от дама, която се занимава с това - кой тип за кои случаи е най-удачен, но го загубих  Tired ; важното е, че ти си открила за теб най-удачното  Peace защо не пробваш ръцете с фотоепилация  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт