Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 028
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Има ли значение каква е силата на импулса?

Първата ми фотоепилация(подмишници) беше преди месец,сила на импулса 29.Втората процедура преди 2 дена беше със сила на импулса 36(поне така ми казаха),като усещане не намерих разлика между двете.

# 496
  • софия
Момичета дайте съвет коя от двете епилаций е по-добре да правя ,става въпрос за устна и брадичка и в този салон Лазер център добри ли са  newsm78 ? Четох назад темата ,но се обърках  Mr. Green

# 497
Искам да споделя резултатът от фотоепилацията на съпругът ми при едни "известни" салони (рекламите им са по всички радиа) в София най-вече в моловете и на други места .След 8 месеца(осем пъти) стриктни по дата процедури на гърди, гръб, рамена, шия, корем, врат или направо всичко без ръце резултатът е ужасен - 4-5 см косми  навсякъде !!!!Значи не сме търсили ефект тип детско дупе но ..... Да не забравя и че това е с цената на 1600лв !!! Не за друго но отношението отначало беше-трябват ви между 7и 9 процедури и нещата ще са други но трябва да сте много отговорен най-вече да не пропускате датата !!! Не е пропуснал дата .И накрая два месеца след последната процедура след среща в салона и желание за разговор със собственичката просто да се покаже какъв е "ЕФЕКТА"ни се отговори че вероятно вече става въпрос за консултация със специалист доктор представете си !!!!!!!  А собственичката както се досещате се оказва много заета и.....Пихме студена вода.Мили съфорумки не се предоверявайте-ВСИЧКО Е ИЗМАМА !!!!  А към днешна дата и с висока цена !!!!  Naughty

# 498
Аз пак да кажа ,че всичко зависи от самата апаратура! Сега масово се използват евтини апарати за фотоепилация с които ефекта и след сто процедури е НУЛЕВ. Затова и цената им е такава.За 200 лв.да се обезкосми цялото тяло до кръста и то при мъже звучи много несериозно. Така ,че преди да си дадем парите трябва хубаво да се проучи с какви апарати се работи. Не можем всичко да поставяме под общ знаменател и да кажем ,че фотоепилацията е измама.

# 499
  • София
elkade, това какъв е апарата и колко струва той защо непременно е свързано с цената на единичната процедура? Това, че от някои салони искат да си избият парите за апарата още първата година, което съответно вдига цените на процедурите им не прави апарата по добър от същия в студио, където са решили да ги избият за 3 години например. Казвам го, защото аз ходя за смешни пари на фото на мишници и вече нямам 1/2 от космите трайно, а ми остават още 3 процедури.

# 500
Госпожица ЛаленцеНаистина и това го има . Но аз имам в предвид самите технически данни на апарата. Ще чакам да кажеш за трайния ефект при теб поне 2-3 месеца след последната ти процедура. Peace

# 501
И аз ходя за смешни пари (с ваучери) за подмишниците и горна устна, скоро ще правя 7-мата процедура, на подмишниците едва ли имам повече от 2-3 поникнали косъма този месец. Един ден се хванах да смятам, че общо досега съм платила около 60 лева за тях (това със 7-мата процедура). При горната устна не виждам драстична промяна на мъха ми, може би няма какво толкова да пада, знам ли. Съгласна съм напълно, че цената не определя резултата, нито качеството.  Peace

# 502
  • Някъде на път....
Къдрокосче, а къде ходиш?  Flutter

# 503
  • София
И аз съм с ваучери, и заради това написах "смешни пари".

# 504
В едно прословуто соларно студио Mr. Green тръгнах на майтап, ама се оказа, че съм много доволна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 505
  • Някъде на път....
В едно прословуто соларно студио Mr. Green тръгнах на майтап, ама се оказа, че съм много доволна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е дай да го видим кое е студиото де.....  Hug

# 506
Савана се казва, четох някъде, че има много недоволни. Не съм се хвалела другаде, просто реших да споделя, че не съм пръскала луди пари, а имам резултат. Кожата ми е много светла, а космите бяха тъмни. Сега ще следя експериментално с голям интерес колко време ще остане така резултатът. Забелязала съм, че като кажеш, че си доволен от нещо, веднага скачат около 120 човека да ти обясняват, че нещо си се объркал, затова всеки сам да си пробва. Вече нищо не препоръчвам, за да не излезе накрая, че аз съм виновна, че на някого не са му опадали космите  Grinning Grinning   bouquet

# 507
  • София
Искам да споделя резултатът от фотоепилацията на съпругът ми при едни "известни" салони (рекламите им са по всички радиа) в София най-вече в моловете и на други места .След 8 месеца(осем пъти) стриктни по дата процедури на гърди, гръб, рамена, шия, корем, врат или направо всичко без ръце резултатът е ужасен - 4-5 см косми  навсякъде !!!!Значи не сме търсили ефект тип детско дупе но ..... Да не забравя и че това е с цената на 1600лв !!! Не за друго но отношението отначало беше-трябват ви между 7и 9 процедури и нещата ще са други но трябва да сте много отговорен най-вече да не пропускате датата !!! Не е пропуснал дата .И накрая два месеца след последната процедура след среща в салона и желание за разговор със собственичката просто да се покаже какъв е "ЕФЕКТА"ни се отговори че вероятно вече става въпрос за консултация със специалист доктор представете си !!!!!!!  А собственичката както се досещате се оказва много заета и.....Пихме студена вода.Мили съфорумки не се предоверявайте-ВСИЧКО Е ИЗМАМА !!!!  А към днешна дата и с висока цена !!!!  Naughty
мисля че всички се досещаме за кои прословути салони става въпрос-40лв дето е процедурата на всичко ! Не мисля че трябва с такъв безинтрес  да подминаваме поста на tosunia а всички да се замислиме къде си даваме парите на днешно време . Съветвам те направо при Комисията на потребителите и гонене до дупка -не разбирате ли та те са дали 1600лв !!!!!!! Какво става в тая държава за бога -просто нямам думи  #Cussing out

# 508
Нищо не могат да направят. Те ( от салона) са си казали, че няма 100% успеваемост. И не защото не може да има, а защото в действителност при някои хора се получава, при други не. Да, зависи от уреда, от типа кожа и косми, от силата, но и от човека.
Аз ако не са ваучерите не бих отишла при тези цени.

# 509
Някой правил ли е скоро процедурата фотоподмладяване и доволен ли  е?
На каква цена е и заслужава ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт