Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 121
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, помагайте  Praynig Утре съм тук и не знам какво да очаквам. Много ли ще боли, ще има ли ефект, добро ли  е самото студио .....  Praynig Praynig Praynig Сън няма да ме хване тази нощ  ooooh! http://bg.kolektiva.net/sofia/bikini-mishnici.html

# 226
Като ви чете човек ще каже, че една процедура е не знам си какви луди пари. За БГ не знам, но тук една процедура мишници е 30 евро, което реално погледнато е нищо на фона на резултатите, които дава. Нормално е космите да изчезнат с максимум 5-6 процедури. Дори и гаранцията да е 2-3 години пак си заслужава парите, разхвърлете сумата на 36 месеца и вижте какво излиза. Кола маската със сигурност не е по-евтиния вариант, ама ги давате всеки месец по 20 лв. И не се усещат. И в крайна сметка давате повече пари, ходите всеки месец поне по веднъж, а в крайна сметка се виждате гладки само за седмица примерно. Не пишете такива неща, най-малкото е, че давате грешна информация. Някой нагоре спомена за някакви 3000 долара. Не знам какво трябва да ти предложат за тая сума, още по-малко не знам колко ненормален трябва да си, за да я дадеш. Ама в крайна сметка като се е навил някой да ги даде, не виждам защо се мрънка по форуми.
Мелфин, няма страшно, болка има, но тя е абсолютно поносима. А и става дума за една минута все пак. Смелост!

# 227
  • София
Мелфин, и мен ме беше страх от болката ама наистина не усетих. Козметичката докато каже "светвам" и беше свършило. За сравнение боли доста по-малко от кола маска, поне при мен Simple Smile
tanch, не става дума за парите. Просто бях чувала, че този тип епилация те отървава до живот от нежеланото окосмяване и просто се изненадах, когато научих, че ефектът е с давност само няколко години. И разбира се, че си заслужава всяка една стотинка дори и с ефект 2-3 години.  Peace

# 228
  • в 1001-та нощ
tanch Peace правилна стратегия  Peace не ги бръсни  Peace

на интима боли в пъти повече от мищниците - пак зависи какво точно ще правиш; боли повече около срамните устни; но ще го преживееш  Peace Hug сигурна съм  Hug

White_tulip - след като си направиш първия унищожителен курс от "n" брой процедури (примено 6 ) - през 6 месеца правиш по 1 поддържаща - само 1 процедура - на всеки 6 месеца

така няма да поникнат пак след 2-3 г - иначе да - ако не се прави поддръжка поникват - при мен - в интима на 100%, под мищниците - около 20%

# 229
Момичета, помагайте  Praynig Утре съм тук и не знам какво да очаквам. Много ли ще боли, ще има ли ефект, добро ли  е самото студио .....  Praynig Praynig Praynig Сън няма да ме хване тази нощ  ooooh! http://bg.kolektiva.net/sofia/bikini-mishnici.html
Aaaaaaaaaaaa, влизам да се похваля Simple Smile Всичко мина чудесно, почти не се усеща болка, само леко боцване - напълно търпимо е, дори и за най-големите глезли - като мен   Mr. Green Мацките са много внимателни и обясняват подробно всичко - ставам редовен клиент   Peace Оставих си телефона, защото другия месец пак ще има промоция и ще ми звъннат   Hug Препоръчвам горещо   Peace Сега остава да чакам резултата с оплешивяването  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Казха ми, че при мен ефекта ще е много добър, защото съм със "скандинавски" тип кожа и черна коса  Wink Еййййййййй имало файда и от пустата бяла кожа  Mr. Green

# 230
Здpавейте! Pеших да споделя скромния си опит по темата и същевременно да получа малко информация. Blush
Пpеди около 2 години пpавих фотоепилация в една от столичните клиники, която претендира, че е сред най-добрите. Въпреки уверенията, че ефектът е "завинаги" и хилядите предимства на този метод за премахване на нежелано окосмяване, които специалистите там ми изброиха - резултатът беше нулев. Обещанията им бяха, че при мен ефект ще има много бързо, защото съм с бледа кожа и тъмен косъм. Да, ама не. След всяка процедура косъмчетата окапваха, но след по-малко от 2 месеца, отново бяха налице. Confused И така, бях принудена да правя процедури доста по-често, отколкото първоначално ми беше казано. Thinking Изобщо нямам и намерение да споменавам за финансовата страна на въпроса. Знаете, човек е готов да плати дори и повече, стига наистина да има резултат. И така, един хубав ден просто реших да спра с това и да се върна към примитивните методи за обезкосмяване - крем-депилатоари, самобръсначки и т.н.  Laughing
Както и да е... ровейки се из нета, наскоро попаднах на нова за мен клиника, която има промоция на лазерна епилация. И понеже нямаше много информация в техният сайт, реших да се обадя и да поразпитам. Обясниха ми, че техниката с която работят, включвала лазерна и фотоепилация едновременно (възможно ли е това?! newsm78), и че гарантирали почти 100% резултат. Това доста ме обнадежди и обмислям дали да не опитам.
Това, което малко ме притеснява, е че не съм чувала никакви отзиви за въпросната клиника и се чудех, дали някой от вас се е възползвал от услугите й, до момента (името е АЗ клиник). Ще бъда много благодарна, ако някой даде малко информация.  Simple Smile

# 231
Момичета не се лъжете,няма за сега още измислена епилация,след която да има "завинаги" отърваване от космите! Казвала съм го и друг път,че този който измисли такъв метод ще му дадат Нобелова награда.
Всички видове епилации имат временен ефект,въпросът е при кой метод има най-голяма ефективност.И тук явно вичко е индивидуално,ако на мен ми действа за по-продължителен период от време,на друг при същия метод изобщо не му действа или обратно.
За съжаление трябва да минем на варианта: "проба-грешка"!

# 232
  • в 1001-та нощ
така е  Hug една от прекрасните функции на организма е регенеративната, но веднъж постигнат - ефектът може да се поддържа с 2 процедури годишно - през 6 месеца  Peace

Marina D - мога да те насоча към мястото, където аз ходих, защото съм с твоя тип - косми и кожа и успехът е пълен  Peace

нищо не ми е пониквало изобщо от втората процедура  Peace

# 233
Да ви попитам- след първата процедура преди шест дена вече имам резултат. Някои от космите са много слаби и като ги дръпна лекичко падат сами. Искушавам се да ги дърпам, защото ми прави кеф как излизат, но това добре ли е? Трябва ли да ги чакам да паднат сами или веднъж достигнал на това ниво косъма, вече е мъртъв и няма значение какво му правя?
Предварително благодаря за отговорите.

# 234
  • в 1001-та нощ
добре е Peace дърпай ги  Peace Peace

# 235
  • София
 Mr. Green Да, голямо забавление е това с дърпането!

# 236

Party
Така е!

# 237
На мен пък ми казаха, ако иакам да ги обръсна и после изтривам с хавлиена кърпа, тривка, кесийка или каквото имам под ръка  Mr. Green

така е  Hug една от прекрасните функции на организма е регенеративната, но веднъж постигнат - ефектът може да се поддържа с 2 процедури годишно - през 6 месеца  Peace

Marina D - мога да те насоча към мястото, където аз ходих, защото съм с твоя тип - косми и кожа и успехът е пълен  Peace

нищо не ми е пониквало изобщо от втората процедура  Peace
Аааааааааа , моля, моля, а ние как ще разберем къде да ходим  Crossing Arms

# 238
  • Пловдив
Аз пък съм с тъмна кожа и тъмен косъм..егати късмета за епилация  Crossing Arms

# 239
  • в 1001-та нощ
ефект ще има, може би по-бавен, пробвай, пък тогава ще говорим   Peace

...Marina D - мога да те насоча към мястото, където аз ходих, защото съм с твоя тип - косми и кожа и успехът е пълен  Peace...
Аааааааааа , моля, моля, а ние как ще разберем къде да ходим  Crossing Arms

понеже е забранена рекламата - мога да пратя инфо на лични Peace , ако желаеш - разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт