Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
ефект ще има, може би по-бавен, пробвай, пък тогава ще говорим   Peace

...Marina D - мога да те насоча към мястото, където аз ходих, защото съм с твоя тип - косми и кожа и успехът е пълен  Peace...
Аааааааааа , моля, моля, а ние как ще разберем къде да ходим  Crossing Arms

понеже е забранена рекламата - мога да пратя инфо на лични Peace , ако желаеш - разбира се  Hug
Благодаря за съобщението!!!!! То реклама, реклама, ама нали за това сме тук - само от празни приказки ... файда няма  Peace А и къде отиде свободата на словото  Crossing Arms

# 241
a.l.e.n.a, ще ти бъда благодарна, ако ме насочиш към клиниката/салона, който си посещавала, щом си толкова доволна.  Hug

Но да си призная, любопитството ми надделя и си записах час за тази АЗ клиник. Flutter
Реших, че няма какво да губя - първата процедура им е безплатна. Wink
Надявах се, някой да сподели някакви впечатления за това място. Наистина жалко, че няма такива... Видях снимки в сайта им и изглежда доста лъскаво, дано и останалото да е на ниво. Какво да се прави, явно пак ще вляза в ролята на опитно зайче и ще продължа с метода
"проба-грешка", както monii каза. Grinning

Процедурата ми е в понеделник. После ще разказвам.
Пожелайте ми успех. Wink Дано това не се окаже поредното разочарование за мен.

# 242
a.l.e.n.a, всички знаем, че не си тук, за да правиш реклама, надявам се и модераторите са го разбрали Hug

# 243
  • в 1001-та нощ
Успех, Marina D  Hug дано останеш доволна и ги припознаеш, като твоето място  Hug (колкото по-малко разтакаване - по-добре  Hug )

какви зони ще правиш? кооко е цаната после?  newsm78

Пратих ви и на двамата с bytheway34 данните  Peace

# 244
Благодаря ти  remybussi  remybussi  remybussi

# 245
Много странно newsm78 Мислех си, че първо падат дебелите и силни косми, пък то стана обратното #Crazy

# 246
Много странно newsm78 Мислех си, че първо падат дебелите и силни косми, пък то стана обратното #Crazy

Ха, и аз си мислех същото!

# 247
  • София
И аз мисля така, но като се замислите наистина има логика "силните" косми да паднат последни, точно защото са силни. Но от друга страна нали космите на подмишници или триъгълник уж се повлиявали по-бързо отколкото на други зони  newsm78

# 248
Привет на всички! Аз се реших и започнах фотоепилация.  На 23.06 беше първата процедура. В салона казаха, че няма такова чудо, с което да изчезнат всички косми  ooooh! , но аз и на 50% ще съм доволна. Успех на всички!

# 249
a.l.e.n.a, много благодаря за информацията! Hug

Ще видя, дали ще имам успех с АЗ клиник и ако няма - следващото място, което ще посетя, ще бъде препоръчаното от теб. Simple Smile
Както ме информираха, промоцията им за лазерна епилация важала за зоните мишници или бикини линия, така че аз си избрах мишниците. Малко съм страхлива и този вариант ми се стори по-безопасен, а и по-малко болезнен. Blush
Иначе, определено нямам представа за цените там, но след процедурата утре, ще се поинтересувам по-подробно и после ще кажа. Wink

# 250
Ден 5-ти .... жертви няма след фотоепилацията Mr. Green Чакам още 5-6-7 дни и сменям студиото  Peace Въпреки, че ми казаха чак след 10-ти ден  Thinking

# 251
На мен ми казаха, че между 10-ия и 20-ия ден ще започнат да падат.

# 252
  • София
Мелфин, според мен 5 дни са малко. При мен бяха минали 14 дни, което си е 2 седмици и чак тогава забелязах ефект.

# 253
Здравейте, и аз се записвам при вас - току -що си купих ваучер  за PTF на мишници за 10,00 лв в студио Боби М (нямам никакво понятие и инфо за него). Моля посъветвайте ме какво трябва да направя преди въпросната епилация т.к. съм много боса. Изчетох цялата тема и разбрах, че трябвало да бъдат обръснати космите, а не оскубани, но другото май малко ми се разми в главата...

ПП. Кое е наистина по ефективно - лазер или фото??? Кожата ми е средно бяла, а космите в кафавата гама.

# 254
  • София
Трябва да са избръснати преди процедурата космите. Да не си се излагала на слънце 10 дни преди и 10 след процедурата. Ако ще правиш подмишници е хубаво да не си си слагала дезодорант. Това е мисля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт