Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Трябва да са избръснати преди процедурата космите. Да не си се излагала на слънце 10 дни преди и 10 след процедурата. Ако ще правиш подмишници е хубаво да не си си слагала дезодорант. Това е мисля  Peace
и трябва да има показал се косъм

# 256
  • в 1001-та нощ
МелфинHug не бързай, мила - дай им поне 20 дни и без това няма смисъл да правиш следваща процедура преди да са минали толкова  Peace

# 257
Трябва да са избръснати преди процедурата космите. Да не си се излагала на слънце 10 дни преди и 10 след процедурата. Ако ще правиш подмишници е хубаво да не си си слагала дезодорант. Това е мисля  Peace
и трябва да има показал се косъм

Много благодаря за отговорите, а колко време трябва да се бръснат, т.к. аз в момента ги махам с епилатор??
И все пак някакви отзиви за въпросното студио в Гео Милев, София???

# 258
  • в 1001-та нощ
малко квартално студио - не е някакъв лукс - фото не съм пробвала, ходила съм за друго, но жените са готини  Peace

трябва поне 20 дни да не са скубани; т.е от утре не ги скубеш, записваш час след 20 дни и преди да отидеш ги бръснеш  Peace

# 259
малко квартално студио - не е някакъв лукс - фото не съм пробвала, ходила съм за друго, но жените са готини  Peace

трябва поне 20 дни да не са скубани; т.е от утре не ги скубеш, записваш час след 20 дни и преди да отидеш ги бръснеш  Peace

Много ти благодаря за инфото  Hug. Разбрах, че си ходила някъде и си била много доволна, ако може на ЛС да ми пуснеш кординати  ?

# 260
  • София
Да попитам и тук - ходил ли е някой на IPL в салон Elida?

Харесах си една оферта, но още имам резерви към тези процедури. А така ми се иска да се отърва от космите, ако не завинаги - то поне за възможно най-дълго.... Simple Smile

# 261
  • София
Да попитам и тук - ходил ли е някой на IPL в салон Elida?

Харесах си една оферта, но още имам резерви към тези процедури. А така ми се иска да се отърва от космите, ако не завинаги - то поне за възможно най-дълго.... Simple Smile

Никой ли не е ходил там? Толкова много ваучери са купени...  newsm78

Сетих се да попитам и още нещо. Препоръчва се известно време преди епилацията космите да не са скубани, а само бръснати. После между процедурите - също. Какви са космите в този период? Защото аз сега ако си обръсна триъгълника после растат остри, сърби ме, боцкат - така ли е и след IPL или са по-меки? Със същата скорост ли растат или се забавя? Например сега ако искам да съм гладка, трябва да се бръсна през ден, така ли ще е и между процедурите или? Нещо не мога да си го представя.... А какво става ако след 4-5 процедури спра с IPL и започна пак с кола маска или епилатор?

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 10:16 от Deva

# 262
Да се похваля, процедурата ми в АЗ клиник мина успешно. Party
Останах с наистина добри впечатления и сега съм в процес на изчакване, за да видя резултата.
До десет дни, косъмчетата щяли да започнат постепенно да падат, а ако реша да продължа с процедурите, следващата ще бъде след около шест седмици. До тогава, никакво скубане - само бръсненето било позволено. И естествено, трябва да се пазя от слънцето.
Девойката, която ми направи процедурата, беше много внимателна и отговори изчерпателно на всичките ми безумни въпроси. Grinning И въпреки, че бях скептично настроена, наистина се оказа, че апаратът, с който работят комбинира лазерна и фотоепилация. После направих доста сериозно проучване в интернет. Wink
Относно цените ми обясниха , че ги изчисляват индивидуално за всеки техен клиент, защото взимали под внимание неща като типа кожа, цвят на косъма, зона и т.н. Така че, всеки който се интересува, първо ще трябва да направи консултация.
С нетърпение чакам да видя какво ще стане. Дано този път резултатът е добър. Praynig

# 263
  • в 1001-та нощ
Дано имаш успех  Hug

Преди това ходила ли си другаде - без резултат?  newsm78

# 264
Относно цените ми обясниха , че ги изчисляват индивидуално за всеки техен клиент, защото взимали под внимание неща като типа кожа, цвят на косъма, зона и т.н. Така че, всеки който се интересува, първо ще трябва да направи консултация.
С нетърпение чакам да видя какво ще стане. Дано този път резултатът е добър. Praynig

А на теб горе-долу каква цена ти изчислиха, ако не е тайна  Rolling Eyes

# 265
Mомичета, това бръснене между процедурите взе да ме влудява  ooooh!
Мишниците, айде добре, но триъгълника ми изглежда отвратително, зачервено, протрито, с гадни точки, влудяващо е. Питането ми е може ли да приложа крем-депилатоар? Поне да не дразни толкова кожата, знам ли?!... (малко ме няма в тези временни методи и сега ми се плаче за епилатора, честно)

# 266
Просто явно не знаеш как да се бръснеш. Нямам нито една червена точка, нито е раздразнено, нито протрито, а космите са доволно дебели Sunglasses

Да, можеш с депилатоар Peace

Днес бях на трета процедура и накарах момичето да надуе лазера на макс. Очаквам още по-големи резултати Mr. Green

# 267
Дано имаш успех  Hug

Преди това ходила ли си другаде - без резултат?  newsm78

Да, в друга софийска клиника. Беше преди около две години, но за съжаление, нямаше резултат и това много ме разочарова.

# 268
  • София
Mомичета, това бръснене между процедурите взе да ме влудява  ooooh!
Мишниците, айде добре, но триъгълника ми изглежда отвратително, зачервено, протрито, с гадни точки, влудяващо е. Питането ми е може ли да приложа крем-депилатоар? Поне да не дразни толкова кожата, знам ли?!... (малко ме няма в тези временни методи и сега ми се плаче за епилатора, честно)
Ох и аз съм така.  Tired Щото нямам навика да се бръсна долу (все на кола съм го карала) и сега направо полудявам! И сърбиии!  Confused А и не е гладко като хората! Crossing Arms

# 269
  • в 1001-та нощ
Marina D Peace

Меичка аз също никога не съм имала такива проблеми  Embarassed може би е добре да смениш самобръсначката и крема newsm78 или ползвай - депилатоар - важно е да не изскубваш косъма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт