Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Относно цените ми обясниха , че ги изчисляват индивидуално за всеки техен клиент, защото взимали под внимание неща като типа кожа, цвят на косъма, зона и т.н. Така че, всеки който се интересува, първо ще трябва да направи консултация.
С нетърпение чакам да видя какво ще стане. Дано този път резултатът е добър. Praynig

А на теб горе-долу каква цена ти изчислиха, ако не е тайна  Rolling Eyes

Определено не е тайна. Simple Smile
Ако реша да продължа с останалите процедури, приблизително ще ми струва около 450 лв. Сумата никак не е малка, но решение ще взема, в зависимост от ефекта. Ако с по-малък брой процедури и съответно по-малко размотаване, постигна задоволителен резултат, тогава наистина ще си струва да направя такава инвестиция. Но ще видим, все още е рано да се каже.

# 271
Не си споменала за каква зона става въпрос. Тези пари са твърде малко, ако са за крака. Явно става въпрос за мишници?

# 272
Да, става въпрос за мишници.

# 273
Извинете ама за какви 450 лв говорите? Аз си правих на мишници първа процедура за 29 лв и 80% от космите вече ги няма. Надявам се да имам втора и край. Третата е безплатна. В интимната зона окапаха много бързо. Сега имам всичко на всичко 30-40 косъма. Струва 35 лв. Какви са тия пари за които говорите?!??!?

# 274
И аз се озадачих... има ваучери за тази зона за под 10 лв. на процедура

# 275
Мен също ме изуми цената от 450 лв. и все още не мога да разбера Marina D реклама или антиреклама прави на въпросната клиника  Thinking

Аз от 5 процедури всяка за по 10 лв. и 90% са унищожени.....

# 276
Ninia, не целя нито едното, нито другото. Crossing Arms
Просто споделям каква сума ми изчислиха там, тъй като имаше интересуващи се.
А това, дали изобщо ще продължа с процедурите, е съвсем друг въпрос.

# 277
  • В La Redoute и по света
Привет и от мен момичета. От вчера съм ви зачела, сега изчетох темите и се включвам:
2005 правих процедури лазерна, в 2 салона - зони мишници и триъгълник. Кожа светла, косми черни - като по учебник. По обясненията в едното студио: ще ви трябват 6-7 процедури. След всяка процедура там опадваха за около седмица. Болка поносима, с охлаждане.
Другото студио, което отчитаха, на импулс, започнах да ходя там, когато направих 4 процедури в другото, което беше цена за зона, с цел минимизиране на разходите, щом като се предполага, че изпадалите не се появяват.
И сега идва купона: След тяхната процедура, която беше още по-болезнена, въпреки, че апарата уж бил последно поколение за онова време, космите паднаха за 2 дни. Направих 2 и 3-та поредна там. (Сумарно в 2-те студия 7-8 процедури) и изненадата беше уникална, когато на края на 6-тия месец имах абсолютно същото окосмяване, което имах и преди това. Изведнъж, сякаш някой беше сложил тор на бурени изникна всичко. Нито по-меки, тънки, малко ... Ужасих се просто и спрях.
Бръснача стана моя приятел отново. Не мога да правя кола по 2 причини - много подкожни, а космите са толкова здрави, че при дърпането разкъсват кожата ми и потича кръв от всички пори. От това, че са и толкова здрави, стигаме до болката, която беше като на заколение.
Преди да забременея се реших да правя електроепилация. Това е много стар, изключително болезнен и рядко срещан метод в днешно време, и истината е, че са малко козметичките, които го правят качествено. Е, имах късмета да попадна на добра. Чисто на чисто съм ходила 3 пъти при нея. Преди 4 години имах 1 процедура, ефекта беше с около 10% по-малко косми, но болката е убийствена. Не си мислете, че може да се издържи цял триъгълник, прави се едно петънце, защото се пробожда косъм по косъм и му се вкарва ток. Ако е във фаза на растеж, убит. Ако не е, следващия път пак. Е, 10% нищо не е, но на 3 кв. см, си личи разликата.
След като родих реших да отида пак. Първа процедура издържах 15 минути и оставихме за следващия път. Тогава гинеколожката ми направи упойка и тъй като за на 5 минути една от друга, изтичах в салона и ме почна. Направи ми целия триъгълник, до самите срамни устни. Ефект има, но е това, което искам - т.е. да няма нищо. Цялата процедура е толкова гадна, че при положение, че имам фобия от игли, се реших на упойка, за да го издържа, смятайте. Но не мога повече, защото ми е нужна поне година да се реша, да отида 1 път. А така, цял живот ще си ходя с косми.
И реших да се възползвам от офертите в груповите сайтове. На фона на лазерната, тези са направо за проба Simple Smile
И започнах с този салон, в който и Мелфин е отишла.
Момичета, помагайте  Praynig Утре съм тук и не знам какво да очаквам. Много ли ще боли, ще има ли ефект, добро ли  е самото студио .....  Praynig Praynig Praynig Сън няма да ме хване тази нощ  ooooh! http://bg.kolektiva.net/sofia/bikini-mishnici.html
Усещането не мога да го дефинирам като болка, на фона на другите ми мъчения. По-скоро, първото беше гъдел, и после го увеличи и имаше леко боцване. Казах, че може още да увеличи, но момичето каза, че това е допустимото.
Процедурата ми беше на 28-ми юни. Сега чакам да почнат да падат.
Като цяло, ползват същия уред, който ми го препоръча близка козметичка, но тя го взима под наем, не в летния сезон, така че не можах да започна при нея. Затова й се навих за този салон, заради уреда. Остава и да си сменят лампата редовно, защото истината е, че ако на лампата й е минал лимита от 200 000 импулса, т.е. светвания, няма никакъв ефект. Имам още 1 ваучер за този салон и час за 28-ми юли. Недостатъка е, че понятието бикини е много странно, и включва от горе към венериния хълм до началото на гинеталиите. Или поне така ми беше казано и само до там обработиха. Но Това не ме вълнува, защото ако има ефект и на 6-тия месец не се юрнат всички да излязат отново, ще направя на всички части, стига да знам, че има резултат.

Здравейте, и аз се записвам при вас - току -що си купих ваучер  за PTF на мишници за 10,00 лв в студио Боби М (нямам никакво понятие и инфо за него). Моля посъветвайте ме какво трябва да направя преди въпросната епилация т.к. съм много боса. Изчетох цялата тема и разбрах, че трябвало да бъдат обръснати космите, а не оскубани, но другото май малко ми се разми в главата...

ПП. Кое е наистина по ефективно - лазер или фото??? Кожата ми е средно бяла, а космите в кафавата гама.
Колкото до Боби М, там съм била на друга процедура (която нямаше ефект), но като цяло съм с положителни отзиви от салона. Козметичката похвали уреда за фотоепилация, но реално не съм го ползвала, защото още не се бях навила. Но мисля да го пробвам и него, защото е PTF и ми е в района.

В заключение, прага на чувствителност и болка за всеки е различен. Окосмяване и податливост също. Лошото е, че ако при едни действа, при други може да няма този или пък никакъв ефект.
Всички ние се надяваме да се отървем от тази напаст космите, и правим всичко за да намерим решение. Дано някой ден успеем Simple Smile
Взех си ваучер и от някакво студио в лозенец, не му помня името само за мишници, и ще отида още 1 път другия уикенд, защото мишниците ги махам с епилатор, и не бяха поникнали всички, когато бях в орхидея.
Ще следя и аз за отзиви за други салони и как върви окосмяването при вас, дано заедно намерим салоните, в които си сменят лампите редовно Simple Smile

# 278
  • в 1001-та нощ
наистина много си се измъчила, аз съм ходила на две различни места с различна апартура - през няколко години и на двете съм имала голяма успеваемост с първите процедури  Peace  нататък във времето - ако не върви с Боби М - може да опиташ и където ходех сега  Hug

в Боби М какво ти правиха? аз ходих от чисто любопитство - също за друга процедура, защото много се рекламира Hug

# 279
наистина много си се измъчила, аз съм ходила на две различни места с различна апартура - през няколко години и на двете съм имала голяма успеваемост с първите процедури  Peace  нататък във времето - ако не върви с Боби М - може да опиташ и където ходех сега  Hug

в Боби М какво ти правиха? аз ходих от чисто любопитство - също за друга процедура, защото много се рекламира Hug
Там бях на лифтинг и аз от любопитство. Но така и не повторих, най-малкото, защото всеки ти обяснява, че след първа процедура си с 2-3 см минимум по-малко, а истината е, че такова нещо не може да стане с 1 процедура. А за повече не бих инвестирала, първо защото нямам такава наложителна нужда, второ, това по-скоро би навредило, отколкото да ми помогне и след време да изглеждам по-зле Simple Smile
В събота ще отида в друг салон, пак на фотоепилация, мишници, защото до сега ги махах с епилатор, а при предишната процедура в орхидея на 28-ми бяха само част от тях.
На триъгълника са почнали да падат, но много малко. По-скоро само по-тънките.

И докато съм се сетила да питам, каква е дефиницията на бикини, интим, перианална, според различните салони в които сте ходили? Защото мисля, че всички си позволяват да ни "минават" поради незнание? И каква цена сте плащали за съответните области - с ваучери по-скоро.

# 280
  • в 1001-та нощ
да ти навреди?в смисъл? ако се отпуснеш ли?

нормално е, като питаш за цена за зона да питаш како точно включва зоната; както и в различните студия да има различни разбирания

аз бях с тази оферта http://grabo.bg/sofia/powerfotoepilacia-0s576

29 лв - интим вкл. всичко без дупе, в интеерс на истината очаквах да е включено, но карай, доплатих 2 пъти и за него с отстъпка, нямаше много за чистене, по-скоро поддръжка Peace

ако си епилирала, нека минат поне 3 седмици - преди да ходиш на фото  Peace

# 281
да ти навреди?в смисъл? ако се отпуснеш ли?

нормално е, като питаш за цена за зона да питаш како точно включва зоната; както и в различните студия да има различни разбирания

аз бях с тази оферта http://grabo.bg/sofia/powerfotoepilacia-0s576

29 лв - интим вкл. всичко без дупе, в интеерс на истината очаквах да е включено, но карай, доплатих 2 пъти и за него с отстъпка, нямаше много за чистене, по-скоро поддръжка Peace

ако си епилирала, нека минат поне 3 седмици - преди да ходиш на фото  Peace
Аз се бях епилирала преди около 3 седмици, сега са почнали да никнат. Нали така или иначе трябва да са в процес на растеж.
За зоните винаги питам, независимо дали е фото, каквато и да е процедура, боло то и само масаж, защото някой не правят масаж на ръцете при цялостен...
Проблема е, че реално се получава следното: бикини + интим покриват всичко до дупето. А дупето, се води анална област...  май. Вече не знам, каквото и да го водят, все ми е тая, само да се отърва от космите.

# 282
  • в 1001-та нощ
точно така  Peace

за първи път чувам цялостен масаж без ръце  #Crazy случвало ми се е да забравят корема и деколтето, но пък без ръце не е нищо  Sick

# 283
Здравейте! Минавам само да кажа какво се случва при мен. Утре съм на трета процедура. На лявата мишница ми останаха към 10 косъма, обаче дясната ми се опъва нещо. Там ми останаха доста гадове и то в долната част на мишницата ( на лявата също са в долната част ). Пак снимах, тея дни ще кача снимките да видите разликата. Ако ми липсват букви, да знаете, че котката ми " изтърва " лаптопа и сега ми липсват половината букви Grinning

# 284
Ден 5-ти .... жертви няма след фотоепилацията Mr. Green Чакам още 5-6-7 дни и сменям студиото  Peace Въпреки, че ми казаха чак след 10-ти ден  Thinking
Докладвам: Две седмици минаха - мишниците оплешивяха 80%, интим - около 40%. Изключително съм доволна, като само за 1 процедура  Peace

Общи условия

Активация на акаунт