Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 097
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мелфин, честито! Simple Smile
И аз вчера в банята успях да издърпам голяма част от космите под мишниците без усилие, пасда се точно 1 седмица от втората процедура.
Сега се замислям кога да започвам триъгълника, че ще ходя на море, на планина с басейн, на аквапарк другата седмица... Май ще изчакам да мине лятото, че ме е страх от пигментация.

# 301
  • София
Добре де! Аз вече 4 процедури направих на подмишници и общи бикини в Пикасо. Резултатът всеки път е странен. Първо ми опадват най-малко 90% от космите на подмишниците и около 60-70% на бикините. Това става около 10 дни след процедура. После към края на четвъртата седмица поникват нови косми - повечето са фини като мъх (ама черен, защото съм брюнетка). То ако така продължи след още 1-2 процедури, какво да правя? Има ли смисъл?

# 302
  • София
Аз доколкото знам това е нормално да се случи и точно заради това мен ме посъветваха да направя минимум 5 процедури на мишници и 6 на триъгълник. А не след като опадат всички косми да спра с процедурите  Peace
Попитай в салона какво да правиш ако продължава тази тенденция.

# 303
  • В La Redoute и по света
Добре де! Аз вече 4 процедури направих на подмишници и общи бикини в Пикасо. Резултатът всеки път е странен. Първо ми опадват най-малко 90% от космите на подмишниците и около 60-70% на бикините. Това става около 10 дни след процедура. После към края на четвъртата седмица поникват нови косми - повечето са фини като мъх (ама черен, защото съм брюнетка). То ако така продължи след още 1-2 процедури, какво да правя? Има ли смисъл?
Ами да, така ще продължат и след 5 -10 процедури. Или поне така беше при мен преди 6 години ... в това студио. Дори момичето което ме обработва, така да се каже, ми обясни, щом до сега няма ефект, по-добре да не си давам парите. Просто там са на конвеир. Ларазните глави трябва да се сменят, а не да се ползва една от закупуването на уреда, докато става за експлоатация...

Едвам се реших да пробвам и фотоепилация. Сега има резултати, т.е. след 1-ва процедура окапаха половината, но въпроса е и след 5-6 процедура, като спреш да ги правиш, да не се появят. А това, до този момент никой не го е потвърдил...

# 304
  • София
Момичета доволни ли сте от фотоепилацията в Милано(ако сте ходили там) , аз направих 2 процедури  и като чели никакъв ефект нямам (имам още 2 ваучера )

# 305
Момичета доволни ли сте от фотоепилацията в Милано(ако сте ходили там) , аз направих 2 процедури  и като чели никакъв ефект нямам (имам още 2 ваучера )
Мисля, че някое от момичетата беше ходило там ... но не помня мнение.
Какво имаш предвид, под почти никакъв ефект? Не изпадаха ли след 2-3 седмици космите, след първата процедура? Или изпадаха, появиха се нови, изпадаха и пак има нови, но не виждаш оредяване?

# 306
Между другото и аз съм така (в друго студио ходих -- два пъти, имам още два ваучера -- въпросното се обсъждаше доста тук и все хубави отзиви, ама...)

На едната мишница имам най-голям успех -- 10-15% паднали. На другата почти няма, а на триъгълника имам 2-3 петънца колкото монета от 2 стотинки.

Явно ще си остана косматка, освен ако чудото не се случи след следващите две процедури.  Cry

# 307
  • София
Unicorn нито опадат , нито има оредяване , първоначално ми се стори ,че има уредяване и нарочно изчаках с бръсненето и видях ,че само съм си въобразила (правя мишници и интим)

# 308
Между другото и аз съм така (в друго студио ходих -- два пъти, имам още два ваучера -- въпросното се обсъждаше доста тук и все хубави отзиви, ама...)

На едната мишница имам най-голям успех -- 10-15% паднали. На другата почти няма, а на триъгълника имам 2-3 петънца колкото монета от 2 стотинки.

Явно ще си остана косматка, освен ако чудото не се случи след следващите две процедури.  Cry
lepidopteria:
Двете процедури през какъв интервал ли правихте?
Аз направих процедури през 10 дни, по следните причини:
1. мишниците до този момент ги махах с епилатор и бяха поникнали само половината. А се виждаше, че ще се появят и другите, както и стана.
2. В студиото явно си правят каквото искат, защото на едни правят цял интим, на други половин, както стана ясно и реално ми беше обработен 1/2 триъгълник. Т.е. реално триъгълник не беше обработен, а само космите над венериния хълм.
И затова, реших да направя следваща процедура в друго студио на всичко отново. Там обработиха всичко долу, разбирайте и дупе, въпреки, че аз за щастие нямам.

Може би просто хващате космите в етап след растеж. А след 20 дни като ги хванете и нищичко ли не пада? Не мога да си го представя, защото въпреки неуспеха ми с лазерна, винаги са изпадали след определено време, но проблема беше, че след 10-та процедура си бях същата, като преди. Т.е. много пари, за нетраен ефект. Тук не знам какъв ще е, но поне падат. Под падане имам предвид, след 10-тия ден започнаха, и още падат от 1-вата процедура. Въпреки, че до преди седмица си мислих, че нищо няма да падне, защото ги избръснах и те продължиха да растат. Само че не всички растат, а тези, които са убити трябва да си излязат така или иначе, и излизат, но падат лесно, защото нищо не ги държи.

# 309
  • София
интервала е 28 дена
иначе ме нащраква доста подмишниците 5-6 пъти за интима не съм бройла
кола маска (епилатор) никога не съм правила на тези места

# 310
  • София
Уф, аз имам съмнение, че няма да успея да се отърва от храсталака... Така, космата, ще си ходя доживот. Не знам за накрайниците на лазера, но самата процедура при мен има силен ефект и добър резултат - боцка сериозно при осветяването, после съм зачервена и имам подути точки при всеки косъм, след 10-тина дни космите сами опадват, без да ги дърпам. Обаче на четвъртата седмица поникват всичките пак...

# 311
...........Обаче на четвъртата седмица поникват всичките пак...
Аууууууууу, ама как така пак поникват  #Cussing out Изкривих си врата да се гледам "отдолу", за сега "нови попълнения" няма, ама има още една седмица , за да станат 4  Crossing Arms На 23-ти съм на втора процедура и ако до тогава пак израсне всичко - направо ще се застрелям  smile3511

# 312
  • София
Какво правите, оплешивяващи? Laughing Не пишете нещо. Днес ми е 10ти ден от втората елос епилация на интима и гадинките падат.  Party Супер, голям купон! Утре съм на трета лазер подмишници ама имам чуство, че се появиха някви нови космета там.  Tired Тънички са ,ама мисля, че станаха повече от след първата епилация.  newsm78 Може да са спали до сега. Айде пишете и вие как се развива вашата космата сага.  Mr. Green

# 313
Айде пишете и вие как се развива вашата космата сага.  Mr. Green

Как? растат си гадните черни досадни косми smile3511 след първата на краката изпадах доста повече отколкто след втората,че и пораснах пак същите,тук там има леко плешиво! а мишниците-след 5 процедури имам,малко,но имам! и сега като няма да мога да продължа,че пари нема и кво?айде пак наново ще никнат! ай... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 314
  • София
А по краката дали има шанс да не обработят цялата зона? Все пак си е голям участък, не е като мишници...

Общи условия

Активация на акаунт