Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 067
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Според мен горната устна е една от зоните, където се повлияват най-трудно космите. Имам една колежка с над 20 процедури с лазер, и пак й поникват поне едно 50 %. Аз си правя подмищници, коремна линия, горна устна и около зърната, че като бях малка, реших да си скубя един мъх и ми поникнаха 3-4 косъмчета. Коремната линия, около зърната и подмищниците сега след 4-тата процедура са почти на 90 % без косми. На горната устна обаче мъхът си стои все едно никога не са го третирали. Момичето всеки път ме пита дали виждам на горната устна някаква разлика, явно те си знаят, че там става трудно. Не знам колко процедури ще правя още, ама клоня към отказване, дори с ваучери, пак ми се струва пари на вятъра малко  Sad

# 451
Ти къде си прави елоса?
Ами аз ходя в Бояна, в Хил клиник. Работя малко по-надолу, на бул. България и ми е супер близо и удобно с колата да ги посещавам след работа. И понеже имам сантименти и респект към тяхната дерматоложка, гледам там да си правя каквото мога.  Peace

Здравей,а би ли споделила от към цени как стоят нещата?Доколкото зная там май е доста скъпо newsm78 Благодаря ти предварително!  bouquet

# 452
 Привет, момичета ! Аз направих първа процедура цял интим с ваучер в клиника Леграно. За съжаление настроихме апарата на най/ниската степен,тъй като много ме болеше(имам тъмен косъм). Надявам се за следващата процедура да съм свикнала с вида болка. Освен интима смятам да мина на лазер и за лице ,и мишници.

# 453
  • София
Здравейте, дами!
Въпросче към тези от вас, които са правили интим - по време на процедурата облечени ли сте с нещо или не. До сега се обезкосмявам с кола маска на това място и в различните салони е различно - най-често съм с моето си бельо, което козметичката премества в страни от зоната, която почиства, като най-същественото остава скрито Wink. Имаше и салони, където ми даваха еднократно бельо.
И тъй като съм решила да мина вече на фотоепилация ми се иска да съм наясно как стоят нещата...

# 454
  • София
Без бельо си, защото те мажат с контактен гел навсякъде, където има косми.   Peace

# 455
  • София
Ужас!!! Само аз ли имам този проблем със свенливостта?
Ако все пак има салон, където нещата стоят по друг начин, ще съм щастлива да му науча името  Simple Smile

# 456
  • София
Не си само ти.  Mr. Green Но след първия път ти е все тая.  Peace

# 457
И аз имам проблем със свенливостта, затова още не съм започнала интима, но сега в събота козметичката ми каза, че есента и зимата е сезонът за такива процедури и мисля да се захващам сериозно. Срам, не срам...  Mr. Green Mr. Green

# 458
... най-често съм с моето си бельо, което козметичката премества в страни от зоната, която почиства, като най-същественото остава скрито Wink

нищо не остава скрито  Wink
моята козметичка, когато ходих първия път ме пита специално как искам и когато й казах, че ми е безразлично, тя се засмя и каза, че всичко се вижда, само я затрудняват да премества бельото  hahaha
ако прави средно по три интима на ден, според теб колко е видяла и  каква е разликата дали се събличаш пред лекар или пред козметик?  Wink

# 459
  • София
Е, хубава работа. Остави ме поне да вярвам, че съм се скрила де Laughing
Иначе не е като при гинеколог, все пак те са си избрали да се занимават точно с този орган  Embarassed, а пък козметиците се борят с косми, къде по-приятна гледка би имала с едни мишници напр.

# 460
Привет момичета Simple Smile Имам един въпрос към вас: Ходих на 6 процедури интим фотоепилация,но ефект нулев,от студиото ми казаха,че трябва да направя поне 10,но след 6 няма резултат и това ме притеснява.При вас как е?

# 461
  • в 1001-та нощ
аз си правих 5-6 процедури напролет и ефектът все още е пълен  Peace но при мен се задържжа години, постпенно излизат нови косъмчета - затова ще заложа на профилактика  Peace

# 462
А.л.е.н.а къде си ходила,аз много се разочаровах от моя резултат

# 463
  • в 1001-та нощ
ходих в http://powerfitness-bg.com/ ; преди години ходих на друго място и пак имаше такъв ефект и от по-малко процедури  Peace ефектът пак беше траен  Peace

# 464
На мен ми се струва,че интима е една от зоните,които най/лесно се повлияват,затова се и навих .

Общи условия

Активация на акаунт