Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 013
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
eci светлината преминава по косъма, стига до луковицата и евентуално я унищожава чрез топлината. Колкото по-тъмен е косъма, толкова по-добре; някои хора дори си боядисват космите в черно за по-добър ефект  Crazy При колата се изтръгва луковицата на косъма т.е. няма логика да се прави преди фото  Peace

# 556
Аз още много се колебая , отговарям на изискванията за тъмен косъм , но там където си бях решила да ходя на въпросът ми след нужните процедури, дори и за няколко години ще се махнат ли изцяло ми отговориха че още не бил измислян метод за 100% епилация, има ли някош от вас която да е абсолютно гладка , защото ако ще излизат постоянно тук таме не ми върши работа да се изръся с цялата тази сума , а ангажимента да ми остава.

# 557
Не искам да те разочаровам, но май наистина 100% като резултат и време май няма с какво да го докараш...
Но въпреки това аз за себе си съм доволна дори на някакво оредяване и на процедурите във времето, и на самото окосмяване, дори да не е на 100% за винаги, определено си е голямо облекчаване, а с промоциите, които пускат вече не е толкова недостъпно  Peace

# 558
Момичета, трябва ми малко помощ. Можете ли да ми препоръчате фотоепилация тук в София? Аз правя на брадичката от няколко месеца и има ефект, но от едната страна са повече и по-тъмни и понеже моята козметичка е почивка, а имам поникнали точно там, ми се щеше сега преди нова година да ги щракна някъде. Благодаря предварително. Simple Smile Само пропуснах да спомена - не знам дали не си внушавам, но имам чувството, че точно от проблемната страна последният път апарата не щракна добре и тя сякаш го направи няколко пъти, докато стане. Затова питам и за друго място, искам да опитам. Simple Smile

# 559
# 560
Мерси много, пробвах на Пауър Фитнес, но не вдигат. Ще изчакам и ще звънна и на Савана, мерси много.  Simple Smile

# 561
Teзи телефони в сайта на Power Fitness май не са много актуални, пробвай на този 0884655610 Wink
И двата салона имаха промоционални оферти, но сега проверих, че са изтекли Sad

(пробвах на ЛС да го изпратя, но е изчерпан лимита)

# 562
Аз пак съм тук Embarassed За тези, които не помнят, ще разкажа пак. Пролетта започнах процедури на мишници. Имах ефект още след първата, аз съм с много тъмен косъм, а и си имам доста косми де. Продължих с процедурите и космите почти изчезнаха, останаха ми по няколко и на двете мишници. Но единия месец не отидох и какъв беше шокът ми, когато всички косми се върнаха с пълна сила Shocked Ядосах се много и прекратих процедурите. Продължих с бръсненето и космите ми си растяха нормално. Тази вечер на влизане в банята поглеждам мишниците ( не бях ги бръснала поне седмица, а на мен ми се появяват още на другия ден след бръснене ) и пак шок Shocked Хора, космите ми ги няма, само по 5-6 косъма на мишница #Crazy Притесних се, сериозно ви казвам, реших, че нещо ми има. Не знам откога са в такъв вид, понеже не си гледам мишниците- бръсна, слагам стик, но не ги гледам, какво да им гледам, а и зимата с дългите ръкави няма как и случайно да ги видя. Но космите ми не са там #Crazy Това какво е сега ми кажете, на някой случвало ли му се е? Не съм правила процедури от 6 месеца и през тях си имах нормалното за мен окосмение. Сега в един момент ги няма! Моля ви, казвайте, че започвам да подозирам, че нещо съм се разболяла Laughing

# 563
Утре-вдруги ден ми предстои второ посещение за фотоепилация.
За момента мога да кажа само, че след първата процедура от интима са опадали около 25% от космите, а подмишници - над 30%. 
По-нататък ще споделя отново.     Hug

# 564
Започнах  процедура на брадичка лазер. Казаха ми, че поне 7 трябва да направя. Имам въпрос, ако направя и фотоепилация в този график, вредно ли е. В нашия град няма студио с лазер и затова пътувам до друг град, но пък има за фотоепилация. Посочете ми цена за един такъв апарат, ако някой знае. Дотегнало ми е от косми, та се замислям колко струва един апарат.

# 565
Забравих да попитам колко време ви правят лазерната процедура за брадичка. При мен неповече от 3-4 минути. Четох някъде, че ставало по бавно, а мен ме претупаха.

# 566
kokor4eto, техническото време за изпълнение на тази процедура е точно толкова, колкото са те правили. Дали са те претупали или не, можеш да разбереш между 10-ят и 20-ят ден след процедурата, когато установиш дали космите в обработваната зона падат или не.

# 567
  • София
И аз скоро трябва да ходя и само като се сетя как ме боли и направо ми се отщява. Cry Гледах даже клипче на едно студио как правят на едно момиче подмишниците. Апаратът така святкаше, че направо ми припомни колко е "приятно". Със същия апарат и мен ме правят -Лайт шиър. Уж било най-доброто, пък не знам.

# 568
И кое точно боли? Боли първия път само и даже не е и болка, ами е парене и трае секунда. Като те светнат на всяка мишница по 7 - 8 пъти за по секунда, сметни колко време " боли ". Мен от епилатор ме боли много повече. Дори и йонофорезата ми е по-гадна от фотоепилацията.

# 569
И аз скоро трябва да ходя и само като се сетя как ме боли и направо ми се отщява. Cry Гледах даже клипче на едно студио как правят на едно момиче подмишниците. Апаратът така святкаше, че направо ми припомни колко е "приятно". Със същия апарат и мен ме правят -Лайт шиър. Уж било най-доброто, пък не знам.
Вече минаха 10 дни и сякаш има малко оредяване, но понеже ги подкъсявам с ножица сякаш все са си там.
А дали може едновременно и с фотоепилация.....

Общи условия

Активация на акаунт