Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 011
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И кое точно боли? Боли първия път само и даже не е и болка, ами е парене и трае секунда. Като те светнат на всяка мишница по 7 - 8 пъти за по секунда, сметни колко време " боли ". Мен от епилатор ме боли много повече. Дори и йонофорезата ми е по-гадна от фотоепилацията.
Аз правя само горна устна и зверски ме боли. А последния път така ме бяха приклещили, че не можех да мърдам. Излязох от салона подута, една приятелка след това ме пита дали съм си слагала хилуронова киселина Laughing Правя лазер и усещането ми е все едно ме жилят пчели. Верно за кратко е, но ме боли. Не съм лигла, ама в случая явно прага ми на търпимост издиша.

# 571
  • София
И аз скоро трябва да ходя и само като се сетя как ме боли и направо ми се отщява. Cry Гледах даже клипче на едно студио как правят на едно момиче подмишниците. Апаратът така святкаше, че направо ми припомни колко е "приятно". Със същия апарат и мен ме правят -Лайт шиър. Уж било най-доброто, пък не знам.
Вече минаха 10 дни и сякаш има малко оредяване, но понеже ги подкъсявам с ножица сякаш все са си там.
А дали може едновременно и с фотоепилация.....
Аз не съм някой спец, ама да не направиш беля като редуваш. На всичкото отгоре няма да знаеш реално кое ти действа и е ефективно. Не бъди нетърпелива, бая процедури трябва да минат, за да видиш задоволителен резултат. Все има какво да се желае, както казват: не очаквайте 100% опадане на космите.

# 572
  • в 1001-та нощ
Започнах  процедура на брадичка лазер. ... Имам въпрос, ако направя и фотоепилация в този график, вредно ли е....

какво разбираш под "в този график"  newsm78 аз не разбрах въпроса?

mia1 според мен са те изгорили - не преценяват колко да е силно

на мен са ми правили веднъж на лицето и никак не ме боля, нито бях изгорена  newsm78

най-,много ме е боляло в интимната област - но най-много първия път, когато има повече косъмчета, на мищниците почти не ме е боляло - просто не е приятно  newsm78

# 573
Започнах  процедура на брадичка лазер. ... Имам въпрос, ако направя и фотоепилация в този график, вредно ли е....

най-,много ме е боляло в интимната област - но най-много първия път, когато има повече косъмчета, на мищниците почти не ме е боляло - просто не е приятно  newsm78
точно  и аз тома исках да напиша. На мен при фотоепилацията всяка следваща процедура ми беше по-безболезнена. Колкото по-оредяват косъмчетата, толкова по-безболезнено става. ри мен при подмишниците вече няма нищо, но интима отдолу си останаха. Вярно много, много по-редки и тънки, но вече 8-ма процедура правя и все още си ги има

# 574
  • София
Май така се получи. То за това една година не съм ходила, но ще ги предупредя следващия път да са по- внимателни. А иначе аз излизам от салона винаги с почервеняла горна устна, само от студа леко ми е поминавало по-бързо. Май е време да сменя студиото Rolling Eyes

# 575

какво разбираш под "в този график"  newsm78 аз не разбрах въпроса?

mia1 според мен са те изгорили - не преценяват колко да е силно

на мен са ми правили веднъж на лицето и никак не ме боля, нито бях изгорена  newsm78

По график - имах впредвид всяко следващо посещение, защото ми казаха поне 7 пъти.
Силна болка не съм изпитвала по време на процедурата по скоро боцкане. Самия лазер е със силно охлаждаща система и даже ми дойде твърде студено. Но трай за хубост. Това ми беше въпроса, ако не успея да пътувам за следваща процедура, мога ли да я заместя с фотоепилация в нашия град.

# 576
Така.. нека да ви споделя за първата процедура лазер- на интимна област. Ходих преди няколко дни.Беше неприятно, боцкаше, но е търпимо... на фотото ме е боляло горе долу толкова. Засега не ми разстат косми, казаха ми че ще започнат да падат след 2 седмици.  Praynig аз така се и надявах при фотото, ама нейсе... много съм доволна от персонала и обстановката на студиото, ходих с ваучер във Версус.  След 45 дни пак там... та да видим.  Peace

# 577
kokor4eto, не те съветвам да правиш комбинирани посещения на лазер и фото. Като си започнала лазер, довърши на лазер. Ако не си доволна, чак тогава започвай фотото. Ако ги комбинираш няма да разбереш кое ти действа. И защо си създаваш неудобства да пътуваш до  друг град за лазер, щом имате фото в града ви? Трябваше да започнеш фото и да видиш ще има ли ефект при теб, ако няма, чак тогава да се разхождаш всеки месец за лазер.
Чувала съм за изгаряния, особено в зоната на лицето. Момичета, защо правите там процедури, щом са необходими много, явно е болезнено, има голям риск от изгаряне и гаранцията за резултат е никаква? Няма смисъл, има лепенки за лице. Не отнема време, не е скъпо и няма опасност да ви изгорят. Аз също имам мустачки, но ги скубя. Преди с лепенки, но от тях ми стават едни ситни пъпчици и минах на пинсета. За 5 мин. съм готова, а и на лицето не никнат като на крака и мишници.

# 578
а момичета и аз да се включа писах по долу не видях че има вече дискусия..
лицето ми е с косми помощ, къде да ходя не знам, в София има хиляди кое студио да избера,
не искам и да ме боли....
преди години правих лазер ужасия не ми се говори,
искам  в един миг да изчезнат какви мишници, какви интимни, какви крака ръце,
лицето ми първото нещо което виждаш в човек... Sad

# 579
Първо направи хормонални изследвания и тогава ще говорим за премахване  bouquet

# 580
kokor4eto, не те съветвам да правиш комбинирани посещения на лазер и фото. Като си започнала лазер, довърши на лазер. Ако не си доволна, чак тогава започвай фотото. Ако ги комбинираш няма да разбереш кое ти действа. И защо си създаваш неудобства да пътуваш до  друг град за лазер, щом имате фото в града ви? Трябваше да започнеш фото и да видиш ще има ли ефект при теб, ако няма, чак тогава да се разхождаш всеки месец за лазер.
Чувала съм за изгаряния, особено в зоната на лицето. Момичета, защо правите там процедури, щом са необходими много, явно е болезнено, има голям риск от изгаряне и гаранцията за резултат е никаква? Няма смисъл, има лепенки за лице. Не отнема време, не е скъпо и няма опасност да ви изгорят. Аз също имам мустачки, но ги скубя. Преди с лепенки, но от тях ми стават едни ситни пъпчици и минах на пинсета. За 5 мин. съм готова, а и на лицето не никнат като на крака и мишници.
Години наред ползвах ленти или пинсета, но по брадичката винаги излиха трудно и с пъпки подкожно. Трябваше да ги разчоплям, за да идлязат. Пробвах и ел.пинсета, но се обринах с гнойни пъпки. Четох много и приятелка сподели, че е по доволна от лазера и затова започнах. Решила съм да пробвам до лятото и сама да преценя има ли ефект. Затова попитах може ли да заместя с фото, за да не пътувам 200км

# 581
Най-добре е да ползваш процедури с лазер и фото не в студио, а в клиника. Там поне има специалисти-дерматолози, които малко повече разбират и биха могли да те посъветват.

# 582
  • София
Така, да обобщя - след 6 лазерни  епилации на мишници и интим - ефект 0. #Cussing out Е, хайде не съвсем 0, на интим имам едно намаляване на окосмяването отгоре с едни 10% и до там.  ooooh! Толкова бях въодушавена след първите 1-2 пъти. Ефектът беше УАУ! Е да, ама след някой и друг месец (без да съм спирала епилациите), космите се върнаха в пълният си блясък! Crossing Arms
Оу да, има и още един "бонус" - ужасяваща миризма от едната ми мишница.  Embarassed Sick Не знам от гниещи космени фуликули ли, от раздразнени потни канали ли, що ли, но такава смрад никога не се е носела от мен.  ooooh! Слава Богу, че отшумя. И не, не е случайно. ЛМ също ходи първо на фото епилация на мишници - без никакво намаляване на окосмяването, след което и на лазерна. И след лазерната и при него се появи тази миризма.  Sick Само че от другата мишница. Да се смее ли, да плаче ли човек!   Stop
Та, аз съм до тук с всякакви псевдо епилации! Кола маска и това си е.  Crossing Arms

# 583
Аз нямам хормонални нарушения, просто не знам  как се получи, малко от стрес, малко от това малко онова и хоп космиииии.....
Някой да ме посъветва за добра клиника и дерматолог
Ходила съм при дерматолози, и те ме пращат при разни" уж техни познати", но  силното ми 6-чуство не ми позволява да ходя при кой да е след като на лазерната епилация преди 10 г. ме изгориха и сега костта на едната ми челюст ме наболява от време на време....

# 584
Аз нямам хормонални нарушения, просто не знам  как се получи, малко от стрес, малко от това малко онова и хоп космиииии......
Възможни са хормонални нарушения при стрес, поне така са ми казвали лекари Peace Ако не си правила тест на хормоните, направи. Ако хормоните ти не са наред, няма да сее отървеш от космите с епилации. Търси причината, не се чуди как да премахнеш последствията. Не е нормално досега да си нямала засилено окосмение и в един момент да се появи. За това нещо си има някаква причина. На колко години си между другото?

Общи условия

Активация на акаунт