Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Orihuela Costa,Spain
Пак съм аз,линиите за които писах вчера, днес почти не се забелязват.Май е нещо като молив или фулмастер,очертават си зоните явно,  newsm78,ама вчера няколко пъти се мих със студена вода и с на детето душгела и нищо,така си седяха,но днес няма почти нищо.Остава ми само да чакам.

# 676
  • в 1001-та нощ
сега като ходя на фото - никога не съм имала парене после - ставам все едно нищо не е било

но преди години - 2007-2008г - имаше такъв ефект и дори ми изписвахе 2 крема от аптека - за изгаряне от радиация + пантенол ... дефламол ...

може би методът в това студио е различен, от този, който аз ползвам  newsm78

# 677
Бихте ли обяснили разликата между фото и лазерната епилация? За брадата е по-добър лазера, нали?  Thinking
Здравей, за мен най-добророто е лазерната епилация, не боли, може да се прави и през лятото и не изгаря кожата, а и премахва косъмчетата за винаги  Wink   Hands Thumbsup Говоря за диодния лазер, изгря коренчето на косъма, но импулса е толкова бърз, че не се усеща болка  Wink!

Благодаря за отговорите!

Мога ли да попитам дали някой е опитвал с кола маска да си разреди косъмчетата, а после да се пробва с лазер? Simple Smile

# 678
  • в 1001-та нощ
дори е противопоказно, защото обраното с колата ще поникне отново

като се говори за лазер - ми се струва, че се бъркат вариантите - шракване на опр. площ с накрайник и бодване не опр. косъм  newsm78

# 679
  • Orihuela Costa,Spain
Мерси,че се включи Alena.Пареше ми на краката може би не повече от половин час след фотото.Този салон ми го препоръча една приятелка,която от много години си прави лазер навсякъде по тялото,дала е луди пари.Та така ,каза ми че вече ходи на фото и  е много доволна ,ама тя почти няма косми.И аз викам хайде сега ,нали вече не пуша,да взема  да направя нещо за себе си.Снощи се порових из нета и останах изненадана,колко недоволни има от  No mas vello,из испанските форуми четох ,че има много жени ,които са с изгаряния след фотото.Кофти работа....Ще изчакам да вида какво ще стане,на 16март имам час,мисля и мишниците да си направя.Питах дали се правят процедури лятото и ми казаха,че да,някакъв друг накрайник слагали или представка,нещо такова.Ще следя темата,успех на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 22:47 от danylony

# 680
  • Orihuela Costa,Spain
Да дообесня само,че се плакнах няколко пъти със студена вода в къщи,защото момичето от салона така ми каза,кожата се успокоявала.Парене докато се прибера в къщи вече нямах,ама викам айде за всеки случай да се понамокря. Laughing

# 681
 Не спирам да следя темата....Включвам се ,за да се похваля  най/после с резултат на зона брадичка. По препоръки минах на елос епилация и въпреки,че нямах кой знае какви очаквания /резултатът е налице  Grinning След като започнах подготовката с бръсненето съм броила ...до 100 Embarassed Дано е траен ефекта ,продължавам до лятото. Успех на всички !!!

# 682
  • София
Какво значи, че си броила до 100?

# 683
100 черни и дебели косъма по брадата си преброих след като започнах да  бръсна зоната. Какво ми беше само аз си знам...

# 684
  • София
Олеле, съжалявам, че така се в получило!  Hug
Надявам се вече с епилацията да нямаш проблеми и никакво бръснене  Naughty

# 685
аз ходя на фото, но спра ли за 2 месеца пак започват да растат.... това цял живот ли ще го правя?

# 686
  • Orihuela Costa,Spain
Да видим моите дали ще опадат,щото така като ги гледам хич и нямат намерение.Днес ходихме по магазините с мъжа ми,видях,че се продават фотоепилаторчета малки,за домашно ползване,пише на тях IRL,продавачката ми ги хвали,ама нещо не ми вдъхват доверие newsm78,незнам,299 евро са.Питах  дали може да го купя и да го  върна,ако не съм доволна,но казаха,че не може.Колебая се,някой ако ползва,моля да се включи.

# 687

Благодаря за отговорите!

Мога ли да попитам дали някой е опитвал с кола маска да си разреди косъмчетата, а после да се пробва с лазер? Simple Smile
Започнш ли един път с лазер, забравяш за кола маската. В противен случай ефекта ще е нулев!

# 688
Инресувам се ,ако искаш пиши ми на лични или в темата.
Благодаря. Hug

0888/98-89-65 Ники
намира се до икономическата гимназия в фитнес Джъмбо на 2рия етаж
Дано сте доволни кактоо и аз  Wink

# 689
Да видим моите дали ще опадат,щото така като ги гледам хич и нямат намерение.Днес ходихме по магазините с мъжа ми,видях,че се продават фотоепилаторчета малки,за домашно ползване,пише на тях IRL,продавачката ми ги хвали,ама нещо не ми вдъхват доверие newsm78,незнам,299 евро са.Питах  дали може да го купя и да го  върна,ако не съм доволна,но казаха,че не може.Колебая се,някой ако ползва,моля да се включи.

Тези апарати, до колкото знам, работят с някакви лампи, които имат някакав лимит. Трябва да се интересуваш колко светвания им е лимита, защото после да си купиш лампата е доста скъпо. Бях гледала, че има домашни фотоепилаторчета с няколко лампи в комплект, но не се сещам вече каде съм го гледала  Simple Smile Апък космите опадват след около седмица след като си се правила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт