Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Най-добре се консултирай с ендокринолог и дерматолог. Peace

# 661
  • Sofia
Доста изчетох, но не се ориентирах къде да отида за горна устна.
a.l.e.n.a, видях че си доволна Power Fitness Лозенец  - какво правят там лазер или фото.
За горната устна искам лазер (благодаря на Angell за инфото).
siren, ти къде си прави процедурите?

# 662
  • в 1001-та нощ
foto  Peace

# 663
Може ли някой от Бургас  да сподели мнение за  Салон за красота Jolie.
Интересува ме фотоепилацията,има ли правили тази процедура там,доволни ли сте?

Здравей, този салон не съм го чувала, но аз отдавна ходя в едно малко салонче и съм много доволна. Направила съм си вече почти всичко - мишници от 2 години нямам косми и съм си направила за това време 1 поддържаща процедура; от преди това си правя мустак ама от него няма оттърване  Blush Blush , а сега си правя крака и триъгълник, направила съм 4 и почти нямам. А и цените са доста по тънки от други места като съм питала. При др Джорова краката са само към 1000 лева, а там кадето ходя с триъглника 400-450лева
Ако се интересуваш мога да ти дам телефон на мацката

# 664
Инресувам се ,ако искаш пиши ми на лични или в темата.
Благодаря. Hug

# 665
elkadeблагодаря за отговора, аз също така мислех, но в последствие като четох за др. салони препоръките и се обезпокоих.
eliona правила съм си първо лазерна епилация, около 5 процедури и ефекта според мен дойде от нея във Versus. След това поддържащи около 4 фото във Belize, купих си някакви ваучери и така...От резултата съм много доволна за горна устна, сега ми правят проблем няколко косъмчета на брадичката, след като от доста време не съм правила процедури и отново се появиха.

# 666
Бихте ли обяснили разликата между фото и лазерната епилация? За брадата е по-добър лазера, нали?  Thinking

# 667
Бихте ли обяснили разликата между фото и лазерната епилация? За брадата е по-добър лазера, нали?  Thinking

Разликата се състои в дължината на вълната – при IPL фотоепилацията кристалът, който се допира до повърхността на кожата, произвежда импулс и излъчва спектър от лъчи – от 695 до 1200 nm. Това опосредства луковиците на различна дълбочина да бъдат успешно повлияни. При това накрайникът при фотоепилацията представлява правоъгълен кристал, с големина около 4,5 sm2 докато при лазера участъкът се обработва косъм по косъм, накрайникът е точковиден с големина около 1 mm2  и излъчва една единствена дължина на вълната - например 590 nm или 690 nm.

От  тук.

# 668
Здравей, за мен най-добророто е лазерната епилация, не боли, може да се прави и през лятото и не изгаря кожата, а и премахва косъмчетата за винаги  Wink   Hands Thumbsup Говоря за диодния лазер, изгря коренчето на косъма, но импулса е толкова бърз, че не се усеща болка  Wink!

# 669
Vili-vanili не съм съгласна нито за болката, нито за изгарянето!
Мен ме боли зверскиииии....
Лекарката забрави и два пъти мина един й същ участък на крака и после там беше леко поопърлено! Хвана малка коричка даже.
За ефекта ще кажа след 6-тия път, сега ми предстои 4-ти.

# 670
Vili-vanili не съм съгласна нито за болката, нито за изгарянето!
Мен ме боли зверскиииии....
Лекарката забрави и два пъти мина един й същ участък на крака и после там беше леко поопърлено! Хвана малка коричка даже.
За ефекта ще кажа след 6-тия път, сега ми предстои 4-ти.
То направо си е ужас...как може да те изгори..на каква степен те е правила тази жена! На каква лазерна епилация ходиш с диод лазер ли е и каква е главата на лазера? Ходила съм на лазер на който главата е 1 см на 1см, но си заваиси вече от апаратурата.....

# 671
Не знам на каква степен, нито какъв е лазерът  Sad
Но студиото е реномирано и вътре работят лекари, а не козметици.
По принцип като се мине само веднъж няма изгаряне, но явно има значение ако минеш два пъти последователно един й същ участък (на краката е възможно, защото дори и с разчертаване на участъци стават грешки).
Иначе за главата на лазера мисля, че е 1 на 1 (съдейки по размер на червената точка), както и ти казваш и освен това има моментално охлаждане.

# 672
  • София
vili-vanili , а къде си правиш епилацията, защото и мен са ме правили с  диоден лазер, но съм като Feride.

# 673
vili-vanili , а къде си правиш епилацията, защото и мен са ме правили с  диоден лазер, но съм като Feride.
едно време студиото беше на Иван Рилски 15, но сега се преместиха в Розлин парк люлин5

# 674
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте момичета,записвам се и аз да следя темата.Днес ходих в No mas vello,правих си цели крака и бикини зона,90 евро ми взеха по 30 е на зона,исках да правя и мишници ,ама не съм го сметнала явно добре и отидох със 100е  само и не ми стигнаха.След  месец и половина пак ще ходя и ще си направя и там.Краката не ме боляха,но на бикини зоната е малко гадно,като опарване,ама съм готова всичко да изтърпя само и само да се махнат.Момичето ми каза като се прибера,да се облея със студена вода,там където ми е правила процедура.Като излязох от салона ми пареше малко,ама докато се прибера и ми мина.Притеснявам се малко,че имам по краката едни такива линии като че от одраскано все едно,дали са ме поизгорили незнам.сега нищо не усещам.Казаха ми ,че след около 10,12 дни ще започнат да падат,да видим.Успех на всички в борбата с окосмяването  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт