Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Herzen, не съм ги пробвала, но това изглежда много стара оферта. Отдолу пише: Ваучерът е валиден до: 10 юли 2011  newsm78

търсих стари мнения и съм копирала изтеклата оферта

тази е новата, за студиото питах как е
http://www.dalavera.bg/1135/tseluvay-me-nezhno-7-lv-za-lazerna-e … 25-lv-72-otstapka

# 631
  • София
Направих 6 процедури - цял интим в Леграно, а резултата е меко казано незадоволителен.
По принцип и привидно момичетата са много любезни, но явно машината им не става.  Или не я нагласят добре за тези с ваучерите. Обявените цени са нереално надути.

Имам база за сравнение правила съм на друго място пак лазер на подмишници и цели крака и резултата е на лице след 3-та процедура. Така, че според мен не е като да не съм подходяща.

Още повече цялата процедура при тях трае не повече от 10-15 мин. с качването по асансьора, събличане и обличане.  За това време не успяват да покрият изцяло целия интим и много от космите даже не изпадат. Но това не е толкова голям проблем. По-лошото е, че пак си порастват.

На практика любезно ми казаха, че съм си хвърлила парите на вятъра. А дори и с ваучери пак не са малко.

# 632
Може ли някой от Бургас  да сподели мнение за  Салон за красота Jolie.
Интересува ме фотоепилацията,има ли правили тази процедура там,доволни ли сте?

# 633
има ли някош от вас която да е абсолютно гладка , защото ако ще излизат постоянно тук таме не ми върши работа да се изръся с цялата тази сума , а ангажимента да ми остава.

не знам какво се има предвид под абсолютно гладка  Laughing, но аз съм си правила лазерна през далечната 2006та (8 или 9 процедури всеки месец) и оттогава нямам никакви косми в конкретната зона.

# 634
Цитат
Здравейте! Дано съм уцелила раздела.  Остават още няколко месеца  докато спра да приемам Дуфастон и ще ми изпишат за хормоните лекарства. На 19г. съм и не мога да се гледам вече!     Имам брада! Не е един или два косъма!     Някои са черни!  Първо беше само мъх, но сега... Не са дебели, но се забелязват. Меки са.  Не съм истерия или нещо от този сорт, но съм младо момиче, студентка и искам да си взема нещата от живота.
 Чета доста по сайта, но някои теми са от 2006г.  Информацията е стара и все пак реших да питам за фотоепилация или лазер.  Моля ВИ, препоръчайте нещо по въпроса!

До колкото разбирам лазерът маха черните косми на брадата, така ли?  В същото време фото епилацията е успешна при доста  членове на форума.  Thinking Не мога да преценя кое да избера, ако реша да се подложа на дадена процедура.

И в двата ли случая се провеждат един път месечно?

# 635
Момичета, доволни ли сте от лазерната епилация в Пикасо? Сигурно сте коментирали вече, но ако някой има желание да сподели пак. През какви интервали са процедурите?
Не мога да си обясня разликата в цените в София и Будапеща. Лазерите са едни и същи - Alexandrite 755 мм, но цената в Буда е двойна. Thinking Затова се замислям да дойда в София...
Ефектът от епилацията колко години трае и наистина ли лазерът гарантира вечно обезкосмяване, както ми казаха в клиниката?

# 636
  • София
За Пикасо съм чела предимно лоши отзиви. За всяка епилация никой не дава 100% резултати. В кое студио така са се изхвърлили?
Аз започвам да се преориентирам в избора си за епилация. Последно ходих отново в Борекс, този път не е бил силен лъчът, но пак ме болеше. Направо нямам обяснение, че така подскачам. Да не би, ако са ми изгаряли кожата и вече и при най-лек контакт с лазера и кожата да ми реагира със зачервяване, парене и болка?! Следващия път ще пробвам с фотоепилация, обаче въпросът е в кое студио. При нас има едно ново студио Новело, имате ли  впечатление за тях? Peace

# 637
Здравей mia1, за No-vello мога да кажа че ходих 2-3 пъти мин година. Първо ми паднаха, след това се появиха отново, продължих в друго студио с фотото и резултата е нулев, само дето сума ти пари похарчих.  Crossing Arms Сега ходя на лазер, но само веднъж и не знам какъв ще е крайния резултат. Не знам дали е заради това, че не бях от най-редовните, но от предните страници имаше и друг негативен отзив за тях... така че не са много за препоръчване. Simple Smile Успех !

# 638
  • София
Мерси за отговора.  bouquet Значи отпадат като вариант.

# 639
Аз ходя в No-vello,но ми се струва ,че уредът им не е много силен.До сега съм минала четири процедури,но все още ми излизат косъмчета,много тънки и светли.Правя си процедурите при почти най-високата сила на импулса,без охлаждащи гелове , не усещам болка,само леко парване.Има ефект,но се надявах на много повече след толкова процедури,имам да правя още една и смятам да сменя студиото.

# 640

не знам какво се има предвид под абсолютно гладка  Laughing, но аз съм си правила лазерна през далечната 2006та (8 или 9 процедури всеки месец) и оттогава нямам никакви косми в конкретната зона.

Би ли споделила къде си провела процедурите?

Вече разбрах къде да не ходя-Но-вело и Пикасо.  

А в някой здравен център не предлагат ли такава услуга. Споделете нещо с добри отзиви за лазер и брада.  Rolling Eyes

# 641
Момичета, доволни ли сте от лазерната епилация в Пикасо? Сигурно сте коментирали вече, но ако някой има желание да сподели пак. През какви интервали са процедурите?
Не мога да си обясня разликата в цените в София и Будапеща. Лазерите са едни и същи - Alexandrite 755 мм, но цената в Буда е двойна. Thinking Затова се замислям да дойда в София...
Ефектът от епилацията колко години трае и наистина ли лазерът гарантира вечно обезкосмяване, както ми казаха в клиниката?

Аз ходих в Пикасо и съм доволна от резултата. За 4-5 процедури за лице косъмчетата ми изтъняха и намаляха, под мишниците също, но забременях и прекъснах процедурите. Пратих моята приятелка в студиото им и тя е доволна. Като родя ще си подновя процедурите.

Ако имате проблеми с хормоните и/или чакате да ви изчезнат космите на 2-рата процедура - няма такава лазерна или фото епилация!

# 642
  • София
Прочетох последните страници от темата, но не открих негативните коментари за Пикасо. От кое сте недоволни: апаратурата им ли не струва или персоналът не работи добре? За кои от центровете им има лоши отзиви? Аз се интересувам от този в Зона Б-5. Много ми е удобен като местоположение.

# 643
Здравейте! Има ли някоя от вас, която да е минала всички (5-7) процедури за фотоепилация в Магнифико. Аз имам 7 ваучера за цели крака, за сега съм била само на 1 процедура, преди 6 дни, обаче четох доста лоши отзиви, въпреки че май нито един не беше на човек, който си е завършил процедурите, и сега се чудя какво да правя. Искам лятото да съм без косми на краката...А ако трябва да чакам до края на процедурите ми, то ще стане края на юни... Също така ще се радвам ако някой може да препоръча студио, където си е минал всичките процедури и все още има ефект.

# 644
  • София
Здравейте имам питане относно фотоепилацията според вас кой уред е по добър  IPL  или PTF . Предварително благодаря за отговорите.Решила съм да си вземам ваучери и искам да направя правилното решение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт