Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 002
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Unsinn,по-добре слушай дерматоложката си.
Мен всеки път ме искат с няколко мм порастнали косъмчета.
За първи път правих фотоепилация преди няколко седмици и отидох с виждащи се косъмчета - подстригани с машинка в деня на епилацията. Момичето, което ми прави процедурата се изненада, че се разпространява много често такава информация, че при фотоепилацията косъмчетата трябва да се виждат. Тя твърдеше, че не е нужно да има над кожата косъм, за да бъде ефикасна процедурата, а и ще бъде по-безболезнено. Мен ме болеше доста, при положение че търпя топла кола маска на интима. 10 дни по-късно 80% от косъмчетата бяха паднали.
a.l.e.n.a е с много добър опит с фотоепилацията и се съгласявам напълно с нейния коментар. Остава да имам щастието и с нейния резултат  Wink

# 616
  • в 1001-та нощ
 Hug мен дори на място с ме "допочиствали", ако нещо съм пропуснала - някое косъмче - с еднократна самобръсначка, дори няма проблем да те почистят на място  Blush

с оглед последните разяснения на a_n_g_e_ll за разликите между фото и лазер, мога да предположа, че за лазерната е възможно да е по-добре леко да се подават, но не мога да съм сигурна

Milena*  Hug пожелавам ти успех  Peace в кое студио ходиш?

# 617
я кажете тогава каде е най-дорото място според вас за фотоепилация ? Аз знам само No+Vello.

beginner-mama непознавам друг човек който да иска да си прави и неискам да го раздухвам много това...

# 618
  • в 1001-та нощ
аз съм много доволна от Power Fitness Лозенец - намира се на Милин камък - над Баучер  Peace

# 619
Unsinn,по-добре слушай дерматоложката си.
Мен всеки път ме искат с няколко мм порастнали косъмчета.
За първи път правих фотоепилация преди няколко седмици и отидох с виждащи се косъмчета - подстригани с машинка в деня на епилацията. Момичето, което ми прави процедурата се изненада, че се разпространява много често такава информация, че при фотоепилацията косъмчетата трябва да се виждат. Тя твърдеше, че не е нужно да има над кожата косъм, за да бъде ефикасна процедурата, а и ще бъде по-безболезнено. Мен ме болеше доста, при положение че търпя топла кола маска на интима. 10 дни по-късно 80% от косъмчетата бяха паднали.
a.l.e.n.a е с много добър опит с фотоепилацията и се съгласявам напълно с нейния коментар. Остава да имам щастието и с нейния резултат  Wink

Всеки говори от собствен опит,всеки организъм е различен.
Това,че  някой няма косми след 2 процедури не означава,че още 10 човека ще са така. Peace

На a.l.e.n.a резултата и аз го искам. Grinning

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 23:43 от Genuine

# 620
  • в 1001-та нощ
разбира се, когато си бяхме писали с a_n_g_e_ll  по-рано (съжалявам, че я цитирам без да е тук в момента) - тя имено това бе казала, че или се повлияват още в началото с първите процедури или не и всико друго е източванеан поортфейла (грубо казано - съжалявам - не бих искала да прозвучи така)
бих казала - някои хора са податливи, други не

но се андявам при повече дами да иам добрия ефект и да е макс. безболезнено Peace

# 621
я кажете тогава каде е най-дорото място според вас за фотоепилация ? Аз знам само No+Vello.

beginner-mama непознавам друг човек който да иска да си прави и неискам да го раздухвам много това...

Не съм ходила там, просто ти споделих на една приятелка историята с техен салон. Аз не мисля, че за 40 лева зона могат да са ефективни.

Аз си правих мишниците в Хил клиник с elos миналата година, и съм наистина хепи с резултата. Трябваха ми общо 4 процедури, ама аз имах драма с редовността - бях пропуснала близо 2 месеца между процедурите... После си правих "интим" с лазер - те таман бяха купили нов тогава, и аз бях една от първите на техния Паломар. Мега доволна, защото дерматоложката ми каза, че с моето русо окосмяване, общо взето това ми е еединствената възможност. И си заслужаваше парите, но за интим ми трябваха 6 процедури общо. За болка, не мога да кажа, че боли, по-скоро леко парва на импулсите, но напълно подкрепям експерта в темата - a.l.e.n.a - и мен ме караха да идвам прясно избръсната, а ако бях пропускала някое косъмче, ми го махаха на място с еднократна самобръсначка. Доколкото разбрах, това е необходимо, за да не бъде "погълнат" импулса на лазера от повърхностния пигмент на косъма, затова се махат.

# 622
beginner_mamma каква беше цената на една процедура на интим?

# 623
100 лева, ама аз купих пакет, и беше 6 на цената на 5, за да ми излезе още по-евтинко  Peace

# 624
# 625

използвал ли е някой това

http://www.dalavera.bg/170/8lv-za-lazerna-epilatsiya-po-izbor-na … -28lv-71-otstapka

извинявайте, че питам тук, но в колективните обсъждат повече суши и пици

# 626
Ninia, звучи добре, но имаш право само на 1 ваучер и 1 за подарък, което не е оферта, защото 2 процедури няма да ти стигнат Sad

Herzen, не съм ги пробвала, но това изглежда много стара оферта. Отдолу пише: Ваучерът е валиден до: 10 юли 2011  newsm78

# 627
Наистина след първата процедура космите намаляха повече от 50%.
Ох, дано има ефект и след следващите.
Имам въпрос- Понеже сегакосмите ги подкъсявам с ножица и естествено ги усещам на допир, вредно ли е да се масажира мястото. Дерматоложката в Пикасо ми каза, че не трябва да се скубят, за да не се дразни и стимулира корена. Та да смятам ли, че даже не трябва да се докосвам там.....

# 628
  • София
Milena*  Hug пожелавам ти успех  Peace в кое студио ходиш?
a.l.e.n.a, благодаря!  bouquet Взех си от колективните оферти 7 процедури мишници за 39.90 лв. и интим за 25 лв. в Савана Борово. Една съфорумка беше много доволна от тях и реших да пробвам.
Намам опит с фотоепилация преди, но апаратът им изглеждаше внушително, със сравнително голям накрайник. В студиото, където правех кола-маската по-рано ми показваха техния апарат - ами там накрайникът беше поне 3 пъти по-малък... И не зная дали заради уреда им или заради тъмния ми косъм, но на мишниците имам 10-тина косъма останали. На интима има още какво да се желае, но все пак това е само една процедура. След 10 дни ще ги посетя пак и съм се надъхала за още по-добър ефект  Simple Smile Кофти е, че сега са спрели колективните оферти на Савана. Иначе бих си купила още ваучери за интим.

# 629
  • в 1001-та нощ
в Савана Борово съм ходила за други процедури и предполагам, че няма да има проблеми

Общи условия

Активация на акаунт