Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
След трета процедура фотоепилация (подмишници),нормално ли е да имам доста косми(много тънки и светли)?

# 601
  • София
a_n_g_e_ll , много полезна информация Hug Би ли ми казала, ако си запозната, лазерът LightSheer наистина ли се води по-висока технология от рубиновия и александрита, или това са си рекламни твърдения.

# 602
 Ходих на фото епилация преди няколко години, хварлих доста пари и имаше някакъв резултат, но после изведнъж се оказа, че пак трябва да започна всичко отначало. И в един момент реших да се върна при козметичката ми  Wink

# 603
Имам 6-7 процедури фотоепилация на мишници и интим. Започвам сега елос. Ще докладвам резултата.
На първо гледане мога да споделя, че елоса почти не се усеща, дори и парене.

# 604
Относно цената на домашните-портативни фотоепилатори на Ремингтън- в България са около 650лв, но в интернет могат да се поръчат за 240 евро.

Ако някой има впечатления от тях моля да сподели.

# 605
  • София
Гледах ги и аз тези фотоепилатори. Информацията беше, че след епилиране 2-3 месеца кожата ще е ок. Т.е. този трайният ефект е за макс.3 месеца. След това отново. Но много се чудя на тази лампа, която пишат, че е с импулси, достатъчни  за цялото тяло... Т.е. всеки път като обходиш цялото тяло - крака, ръце, интим, мишници и хоп 60 лв. за нова... А имайки предвид, че от професионалните фотоепилатори има толкова разочаровани, нещо не ми се вярва от такъв уред за домашна употреба, да има толкова добър ефект. newsm78
Дано някой го е ползвал и да се включи тук, това всъщност беше и молбата на Smilyana1212  Embarassed

# 606
  • в 1001-та нощ
освен да пробваш в студио и ако няма ефект при теб - няма смисъл и от домашен  Peace

# 607
Живея в чужбина и ми предстои едно връщане са месец в България. Искам да си махне космите под мишниците, но дали е възможно са толкова кратко време. Кой вид терапия бихте препоръчали?

# 608
  • в 1001-та нощ
на мен от 2 процедури през месец ми падат напълно и ефектът е за години  Peace

ако имаш поне 20 дни престой - може да опиташ  Peace

# 609
на мен от 2 процедури през месец ми падат напълно и ефектът е за години  Peace

ако имаш поне 20 дни престой - може да опиташ  Peace

Благодаря ти. Лазарна или фотоепилаця би имала по бърз резултат?

# 610
Здравейте,
искам да си махна космите на краката и се чудех дали ако си направя фотоепилация ще има ефект. Аз съм мъж и дори и да останат някакви малки косми няма проблем въпроса е например да ми се намалят космите доста щото с тази дължина трябва кола маска. От колата маска ме боли и затова си мислех за нещо по безболезнено но не ми се дават по 400 лв за лазерна епилация. Кажете ще има ли ефект от фотоепилация такъв какъвто аз искам. Също неискам да се получи така че на едно място да имам много косми а на друго да нямам въобще. Видях едно ефтино студио за фотоепилация NotVello, кажете мнения за него ако някои е ходил. Благодаря!

# 611
nightplayer07, NO+Vello имаш предвид, с унисекс тарифите? Те ползват някакви боклучави корейски апаратури, и имам само една позната, която ги е пробвала - две процедури, с минимален ефект (тя ходи в салона им в Младост).
Мисля, че ако не ти се дават 400 лева, можеш да поогледаш за оферта за колективно пазаруване, там са силно намалени и има пакети, и наистина излиза доста по-евтино, отколното на редовна цена.

# 612
Здравейте!
Запалих се много по тези епилации. По принцип се бръсна, нито имам времето нито мога да търпя епилатора  Embarassed Макар че си купих скъп и уж хубав такъв.  Ходих в едно студио в нашия град и дерматоложката там, ми обясни на дълго и на широко всичко. Общо взето всичко което прочетох до момента съвпада с нейните думи, което ме радва, понеже съм  свикнала всички все да се опитват да ме прецакат  Twisted Evil Жената ми обясни, че ефект ще има най малко след 5 процедури, а може и повече. Каза че всичко зависи от косъма, кожата, индивидуалния човек и така нататък. В никакъв случай не ми обеща чудеса, но и аз не очаквам такива. Въпроса е поне да оредеят и намалеят.според нея ако всичко е нормално ефекта трябва да бъде траен поне 3-4 години, а може и повече (ако правя поддържащи процедури) ?! записах час за първа процедура в събота - интим и подмишници, ако видя ефект ще направя и подбедрици. Въпроса ми е дали мога да си закупя обезболяващ спрей, че забравих да попитам там имат ли. И другото което ми направи впечатление е, че ме иска избръсната преди процедурата, но не непосредствено а поне 3 дни преди това, за да имат време космите да поникнат, а днес ми направи впечатление,от всичко прочетено, че навсякъде ги бръснат точно преди процедурата  newsm78

# 613
  • в 1001-та нощ
не съм много съгласна с инфото  newsm78 ; ако има ефект - то още след първата процедура е на 70% и след втората 90% е изчистено  Peace

ефектът не трае 3-4 години  Peace , но е удачно да се прави по 1 процедура на 6 месеца

бръсненето - аз винаги съм го правила - преди да отида, ако косъмчетата малко са подадени - боли повече

предполагам е удачно да се бръсне по0рано - за да не се престъргва (и травмира кожата)

nightplayer07 - договори се да те щракнат някъде на по-скрито място - и наблюдавай дали има ефект, трябва да не си епилирал в последния месец  Peace

# 614
Unsinn,по-добре слушай дерматоложката си.
Мен всеки път ме искат с няколко мм порастнали косъмчета.

Общи условия

Активация на акаунт