Тема Незабравима (Unutulmaz) 195

• 29 238
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!  Hug

Желая ви хубав ден и успешна нова седмица!  Kissing Heart

# 391
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички! Едно стихче за разсънване:

Щипка

Мърдам щипка под носа ти,
а ти ме мислиш за умрял
Бату във огъня ме прати,
Но героят твой е оцелял

Недей рева за мен, любима
Ще се върна аз при теб
Отново ще си бъдем трима
Ще ме давиш пак със „Степ”

# 392

Щипка

а ти ме мислиш за умрял
Бату във огъня ме прати,
Но героят твой е оцелял

Ще се върна аз при теб
Отново ще си бъдем трима

newsm10 newsm10 smile3521

# 393

Добро утро и от мен  Hug
Първо да се извиня на всички за причиненото неудобство с номера на темата. Просто нета вкъщи ми е много слаб и имах проблеми с публикуването на темата.
Видях фрагмента и съм  #Crazy #Crazy #Crazy В сферата на фантастиката вече ми се струва действието, особенно частта в която Харун се спасява сам от пожара и то за да го блъсне след това камион и то така, че в лице да е неузнаваем. Сигурно след 3 серий, ще ни го дадът същия - без нито един белег на лицето.  Връщам се да дочета темата и ще се включа в коментарите. 

# 394
  • Русе

Щипка

а ти ме мислиш за умрял
Бату във огъня ме прати,
Но героят твой е оцелял

Ще се върна аз при теб
Отново ще си бъдем трима

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Добро утро и на теб, Бганьо! Страхотна муза от сутринта! smile3521

# 395
  • Русе
Понеделник е,полу-истери4ен ден! Особено след тези инфо и подсказки.
И аз запо4вам седмицата с шеги4ка.

Кроежи

С протрити китки от въжето,
в Армани- панталон съдран ,
опърлен в огнена вендета
по-здрав излизам от стомана.

Ни камион ще ме събори,
ни болниците ще ме спрат,
с Бату, с Бурак ще се преборя,
а после...с Еда в креват...

ще има суплеси и рози,
шекер памук неустоим,
любов във максимални дози,
4е планът е - да се роим! preggo preggo preggo preggo preggo

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:29 от winona

# 396
Понеделник е,полу-истери4ен ден! Особено след тези инфо и подсказки.
И аз запо4вам седмицата с шеги4ка.

Кроежи

С протрити китки от въжето
и панталон съдран Армани,
опърлен в огнена вендета
по-здрав излизам от стомана.

Ни камион ще ме събори,
ни болниците ще ме спрат,
с Бату, с Бурак ще се преборя,
а после...с Еда в креват...

ще има суплеси и рози,
шекер памук неустоим,
любов във максимални дози,
4е планът е - да се роим! preggo preggo preggo preggo preggo
  newsm62 newsm62 newsm10
Ехх таз вашата муза не признава нито дни,нито часове...нито нищо.Поздравления   bouquet

# 397
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes Лека и успешна седмица на всички ви . Hug Heart Eyes
Дани ,Бганьо ,Вени настпоението ни е вече на вакс от вашите невероятни творения. Hug Heart Eyes

# 398
Благодаря на Милена и Леман за преводите!   bouquet   bouquet   bouquet
Благодарение на тях разбрах, че Бату е мислел да се самоубие и да умре с Харун, но бременността на Мелда го е изненадала и го е отказала от това действие. Само, че защо ме гложди чувството, че той държи много повече на бебето а не на Мелда!  ooooh! Даже я заплаши пред горящата сграда я заплаши, че не е важна тя а бебето. Леле, че изрод го дават  #2gunfire А иначе от интервюто се вижда, че е много забавен и обича да се майтапи, пълна противоположност на образа, който играе. Явно снимането на сериите за него са купон, вижда се че и Серхан е взел да се отпуска. Но определено Мерт е невероятен актьор щом ни кара всички да го намразим за образа на Бату, който той играе по невероятен начин.  Wink

# 399
Добро утро, незабравимо семейство!
С пожелание за успешна нова седмица и добро настроение!

Истинско предизвикателство е човек да ви настигне, след 3 дневно отсъствие.
Имаме фрагмент, от който става ясно, че Харунски се спасява сам, както предположих и аз. А, момента с камиона си е заблуда от страна на режисьорите, за евентуална катастрофа. На това сме ставали свидетели неведнъж...
Първоначално кадрите с раждането и присъствието на Харун ми се сториха като скок във времето, който евентуално ще ни покажат в края на серията и, с който ще завърши. Но гледайки още веднъж фрагмента и аз като повече от вас установих, че най-вероятно е нечий сън или мечта.
Изказването на Байрям и пресата няма да ги коментирам, вярвам във щастливия финал!
...................
Искам да поздравя ( макар и със закъснение ) всички, които носят името Гергана, Георги и техните производни. Бъдете живи и здрави!  newsm51 newsm51 newsm51
....................
Благодаря на Роси, за новата тема!
На всеотдайните ни преводачки, както и на всички поети, автори на клипчета, гифчета, на момичетата, които пускат снимки и зареждат темата с добро настроение!
За всички Вас...

# 400
  • София
Добър ден,компания  Hug Hug Hug
Пожелавам ви успешна нова седмица с тази невероятна красота на която се насладихме

# 401
Рекси ........добре дошла  Hug  welcome welcome welcomeНали не мислиш да минеш само с тази снимчица очакваме подробен снимков материал с преразказ кой къде  Hugкакво кога  Hug

# 402
Здравей Рекси.Със сигурност сте се насладили на прекрасна ваканция  Grinning
Имахте ли локвени инциденти или среща с някое Изкушение  Flutter Flutter Flutter

# 403
Това е малко извън темата, но е свързано с фанатизма и 21 век, в който живеем. В някаква новинарска емисия чух, че в Турция е забранен за ползване гугъл, предстои забрана за ползване на фейсбук, д в интернет не може да се използват думички като снаха, цвекърва и още някои които не помня. Дали наистина е така или аз нещо не съм разбрала?
Вярно си разбрала! В4ера по ТВ Европа въртяха тази новина. Гугъл е спрян ве4е,  Фейса и Туитър още не са. Може би 4акат нареждане от високо ниво.
Може да е във връзка с изборите им през лятото. newsm78
Къде е на Кемал Ататюрк светската република?

# 404
  • София
Рекси ........добре дошла  Hug  welcome welcome welcomeНали не мислиш да минеш само с тази снимчица очакваме подробен снимков материал с преразказ кой къде  Hugкакво кога  Hug
Здравей Рекси.Със сигурност сте се насладили на прекрасна ваканция  Grinning
Имахте ли локвени инциденти или среща с някое Изкушение  Flutter Flutter Flutter
Добре заварили  Hug
Ще има още снимки и подробен пътепис,но нека събера малко сили,че за 4 нощи съм спала не повече от 7-8 часа и чок зор днес  Laughing Laughing
Локвени инциденти имахме доста  hahaha hahaha hahaha първия ден такъв дъжд ни валя,че бяхме мокри кокошчици  Joy Joy Joy Еда беше сухичка в сравнение с нас  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт