Тема Незабравима (Unutulmaz) 195

• 29 177
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Сега като гледах отново фрагментите  при фрагмент 3
http://www.facebook.com/video/video.php?v=182826741766064
ми направи впечатление една сцена при която  има един мъж с лепенка на устата.Някой разпознава ли кой е той и кои са другите до него? newsm78

# 631
  • София
Превод на втория фрагмент
Еда:Нали никога нямаше да сваляш гривната,нали това щеше да  бъде нашия символ,нали ние никога нямаше да се разделяме?!Защо не спази обещанието си , Харун ,защо?!Не, ти не си умрял , не може да умреш!!Моля те , кажи ми че това е лош сън , събуди ме!Моля те , Харун , винаги да се събуждаме щастливи заедно  Cry Cry
Благодаря ти, мила! Тъжнооооооооо smile3518

# 632
  • София
Боби, Дани - страхотни стихове! Добре, че сте вие, та нещо забавно или смислено да прочетем!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 633
  • Варна
Вече съм на мнение, след като тоя полицейски екип в нашия сериал не може да хване Бату, дори и той сам да се предаде, да се обадим на колегите им полицаи от един друг сериал, който в момента върви по Канал Д- "Опасни улици"! thumbsup Татко Ръза и дружината му веднага ще видят сметката на Бату, че повечето там- Месут, Мурад и Хюсню, хич не си поплюват- първо бият, после питат и са много ефективни в залавянето на престъпници! yes Така де, нашите като не успяват, да се обърнем към конкуренцията! Peace Laughing

# 634
Еда:Нали никога нямаше да сваляш гривната,нали това щеше да  бъде нашия символ,нали ние никога нямаше да се разделяме?!Защо не спази обещанието си , Харун ,защо?!Не, ти не си умрял , не може да умреш!!Моля те , кажи ми че това е лош сън , събуди ме!Моля те , Харун , винаги да се събуждаме щастливи заедно  Cry Cry
Розовка, благодаря за превода!  omm omm omm Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 635

Много тъжно...  smile3518 smile3518 smile3518

# 636
"Ти не си умрял,не може да умреш!"/цитат Розовка/
Розовка,благодаря за превода  bouquet  bouquet Дано  наистина не повярва и до последно да се надява,че Харун е жив Praynig

# 637

Бобо,приеми го откъм положителната страна-точно това обещание на Харун да не сваля гривната,ще крепи Еда,и ще го мисли за жив,а няма да го погребва!

# 638
  • София
Фрагмент 3

Мъж-Напълно е изгорял до неузнаваемост.
Х-идвам,моя Ямур
Б-от там не може да си се спасил Харун Арсланлъ
М-трябва да избягам от всичко
Б-Незабавно трябва да избягаме на гръцките острови
А-изгоряла е сградата
Е-Харун
Б-Мелдааа

# 639
Вече съм на мнение, след като тоя полицейски екип в нашия сериал не може да хване Бату, дори и той сам да се предаде, да се обадим на колегите им полицаи от един друг сериал, който в момента върви по Канал Д- "Опасни улици"! thumbsup Татко Ръза и дружината му веднага ще видят сметката на Бату, че повечето там- Месут, Мурад и Хюсню, хич не си поплюват- първо бият, после питат и са много ефективни в залавянето на престъпници! yes Така де, нашите като не успяват, да се обърнем към конкуренцията! Peace Laughing
Ох,Дани!Добре,че сте тази вечер с Боб да ни развеселите малко.Едната отива с хеликоптер в болницата да лекува Харун,другата  при конкурентите за да извика спец полицаите за да се справят с неуловимия Бату. smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 640
Слънчогледка-Яваш -Рекси немож са скри хванахме те . Hug Heart Eyes
Благодарности на теб и Розовка за превода  Heart Eyes но ....... newsm45 newsm45

# 641
Фрагмент 3

Х-идвам,моя Ямур
А-изгоряла е сградата
Е-Харун
Б-Мелдааа

Ти ли си, Рекси? Да ти благодаря за превода...  bouquet

П.П. Гледкаш към слънцето или към Мистър Яваш?...

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 22:45 от lucymi

# 642

Розовке, ти си ти - благодаря ти за превода...  bouquet

# 643
Привет на компанията Незабравима!
Рекси,Ураганче,добре дошли,надявам се да видим Истанбулската ви емоция!Липсата ви се усещаше,но се радвам на хубавите моменти,които,сигурно,сте изживяли! Heart Eyes Grinning Grinning
По логиката на филма,следващият епизод ще е мъчително тъжен,но по-следващият ще открехне отново врата за надеждата!

# 644
Фрагмент 3

Х-идвам,моя Ямур
М-трябва да избягам от всичко
А-изгоряла е сградата
Е-Харун
Б-Мелдааа

Рекси,благодаря за превода  bouquet  bouquet
Името си си сменила,но аватарчето те издава. newsm47