Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 31 440
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Момичета един тъп въпрос сигурно  Embarassed
как мога да се присъединя към групата във ФБ? Пробвах да кликна на иконката на 1 стр но нищо не става - отваря ми се началната страница на ФБ ...

# 76
  • Sofia
Някой ходи ли на отворените врати в Шейново? Отзиви?
Започвам да се колебая между Шейново и Токуда, ако някой се е насочил към Шейново нека каже какви са му впечатленията.

# 77
mmmshushy80, наистина са скъпи, аз затова купувам само когато има намаление... друг вариант е да се поръчат от Англия, тогава са доста по-евтини. Всъщност от Mothercare съм купувала чорапи, бодита и връхни дрешки само, останалите дрешки от Okaidi, които (ужасТ) за по-скъпи и от там, но при разпродажба стават (около 20 лв. за всяко нещо - блузка, жилетчица, панталонче..) Аз примерно имам около 3-4 ризки, 2-3 жилетки и 3 панталона (всъщност отскоро една позната ми дава дрехи, та с нейните имам тройно повече). Харесва ми да пазарувам предимно от едно място, защото нещата обикновено са от една колекция и си отиват:))
Освен това сестра ми често ходи до Виена и ми носи от CA и HM дрешки, много по-евтини и пак има доста добри попадения:)

# 78
  • София
NBM, аз съм се насочила към Шейново и другата седмица заедно с още едно или две момичета от форума ще ходим на Ден на отворените врати. Аз за съжаление няма да имам база за сравнение т.к не смятам да ходя в други болници но Теди е ходила и в Токуда и ще каже..въпреки че всеки си има различни критерии според които избира болницата Peace

# 79
  • Sofia
Ако другата седмица има ден на отворените врати в Шейново ще дойда и аз.

# 80
     Дойде ми реда и на мен да се запиша в новата тема.Близу   bouquet
     Аз напазарувах доста неща за бебко,ама проблема ми е,че немога да включа таткото по никакъв предлог да избира заедно с мен.Сама си избрах количката,дрешките и сега съм се спряла и на едно креватче,от тези,които се трансформират в юношеско легло и бюро!Първоначално мислех да взема неговото (каза,че ще го лакира и стегне и ще стане като ново),ама се отказах и сега съм се спряла на ето това креватче,само трябва да си избера цвета http://www.avmebeli.com/pl3.html.
     Количката си я купих преди около месец.Подарък ми е от мама.Креватчето също между другото.Спрях се на ето тази:http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/38/products_id/1519 Доста е тежка,но пък ми се стори изключително маневрена в магазина(въртях я без проблем с 2 пръста Grinning ).
     Имам вече стерилизатор,помпа за кърма,залъгалки,лигавници,шишета,одеялца,спален комплект с обиколник и още нещица,за които не се сещам в момента.Столче за кола си избрах и него трябва да си взема,а също и ваничка нямам.Трябва да погледна списъка,ама повечето неща вече са налице,а и гледам да не взимам всичко на един път,че да мога да се вясвам постоянно в магазините,че много ми харесва да вися и да си разглеждам бебешки неща  Mr. Green
     За киселините мога да кажа,че вече по-често ме морят.Питах док и ми каза да си взема Стопацид.Добре ми действа засега.Често ме понаболяват и ребрата отдясно,но в повечето случаи вечер като се заседя или като си легна.
     С килограмите съм +9,като 5 са за последния месец.Ама лошото при мен е,че наблягам предимно на сладки и тестени храни,та затова така се получи.
     Мойто мъж беше именник и рожденник на 06.05 и си изкарахме много добре.Добре,че за този ден времето беше ОК и се събрахме навън в двора.Е,помръзнахме малко вечерта към 10-11,ама пак беше търпимо.Само чакам да се оправи това гадно време,че да изкарам вече летните дрешки(дано все още да има неща,които ми стават).
     Утре в 12:15 съм на среща с бебчо.Док ще му направи фотосесия,та каза да си нося флашка,за да ми качи снимките.Много се кефя,че ще видя колко е пораснал,че миналата седмица на ЖК само ме мериха и теглиха и чухме тоновете,а сега ще ида да си платя един извънреден преглед.
     Много нови попълнения виждам тук. Добре сте дошли smile3525
     Спирам с писането,че се отплеснах прекалено много вече и взе да става досадно.Лека вечер на всички и вече ще гледам да съм по редовна с писането.

# 81
  • София
Има, но ние сме се записали преди повече от месец, оказа се че има голям наплив и нямаше места за по ранна дата. Даже тогава Теди ти беше писала мисля на лични понеже беше проявила желяние, тя звъня да ни записва..Но ти може да се обадиш все пак и да пробваш, може да има и за по рано места Hug

# 82
kosmina писах ти на лични относно Фейсбук,ако още те интересува!

# 83
monikabiri, в петък като се разхождахме с таткото , влезнахме в магазина на Mothercare, но ми се сториха наистина доста скъпички ... друго като качество освен, че са издръжливи може ли да споделиш  Hug ... и аз съм фен на прането всеки ден  Blush Също така ни направиха голяма реклама на най-новата им количка , но понеже беше в цвят черен не ни направи впечатление  Simple Smile
 нас най - много ни изкефи ей това http://www.mothercare.com/Smart-Trike-All-In-One/dp/B004GV39JI?i … mp;qid=1304878887
Шуши, аз както писах напазарувах от сайта на Мадъркеър неща и бих казала, че оттам не са никак скъпи. За сравнение, вчера ходихме в два мола и минах набързо за справка в детските магазини. Ами то от Мадъркеър съм си на чиста далавера с това например - http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-Bodysuits-7pk/dp/B004G … s=related-tab-3-5.
Сега съм харесала и доста дрешки от Некст, но нещо не ще да ми приема бг кредитна карта и за това ще ги поръчвам на сестра ми.
Арианка, пожелавам ти да се чувстваш по-добре и да нямаш проблеми Hug
Всички имена, за които сте писали са хубави, но най-важното е вие да почувствате, че си ги харесвате, а не да ви бъдат налагани. Simple Smile
Ketka B., приятна фотосесия Simple Smile!

# 84

Шуши, аз както писах напазарувах от сайта на Мадъркеър неща и бих казала
[/quote]

Вени, наистина страхотни неща! Ти от кой размер поръча newborn или 0-3?

# 85
момичета, какви шишета ще купувате за бебчовците?! Rolling Eyes Аз твърдо се отказах от Авент, и май наистина ще си купя стъклени.. Rolling Eyes Crazy дайте идеи за хубави и качествени шишета! Hug

# 86
Добро утро! Днес съм прекалено ранобудна, но бебка така ме риташе, че тичах спешно до тоалетната.Повече не ме остави да заспя  ooooh!
Какво им е на шишетата Авент, я кажете...? А съм купила двечки-едно голямо и едно малко за сега

# 87
Добро утро,коремчета Coffeeи аз днес като по чудо съм ранобудна,но бебка ме срита много яко и в комбинация с  пълния мехур беше достатъчно да се изстрелям от леглото Simple SmileГледам вече сериозно пазарувате,ама как ви завиждам самооо......... Blushняма нищо по-прекрасно да обикаляш и пазаруваш,особено за първо бебе!!!!!аз сега първо ще изкарам каквото имам от каката(хич не е малко)и тогава ще допълвам-трябват ми количка,шишета,залъгалки,бебефон,ще взема няколко нови дрешчици и това е-всичко друго е налице Grinningскоро бях при майка ми и се зарових цялата  в бебешки дрешки-прекрасни...мънички....и толкова много....а там са само на племенника ми!на Лили са при свекървата и като отида там  ще е голямото отделяне,нямам търпение вече да си ги взема тук,да си ги пера и гладя и нареждам newsm53  размечтах се пак............лек ден,сладурки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
Добро утро и от мен! Hug
След три почивни дни се чувствам кошмарно, ужасно измоморена. Cry Имахме тежка програма и въобще не можах да си почина. Вчера спах до 12.00ч. и след това пране, чистене, гладене, готвене и т.н., и за капак през нощта въобще не можах да спя. Имам чувството, че през 5 мин. се будех. Оплаках се  Tired
За дрешките, и аз като Ванчето, ще изкарам дрешките на Ники, да видя кое ще се ползва и от какво ще имаме нужда. Но все нещо ще трябва да се купи, защото се разминават сезоните. А така ми се иска и на мен, да обикалям да пазарувам. Но поне шишета, биберони, такива неща ще трябва да се вземат.
Кетка, ти си почти готова. Wink
Хубава седмица на всички!

# 89
Здравейте момичета!Да се наканя и аз да пиша,иначе си ви чета редовно.Много хубави покупки сте направили,аз трябва да прегледам от каката за дрешки които ще станат на бебето в неутрални цветове,че нали ще си имам момченце.Ще трябва да вземем столче за кола,евентуално количка с цяла дръжка,шишета и биберони.С Маги ползвах Авент,но аз ги ползвах на по късен етап ,защото я кърмих дълго и ми трябваха малко шише за вода след 6 месец ,и след една годинка шише за АМ.Наблюденията ми са ,че са с широко гърло и лесно се почистват и ползват,но като се презатегнат изпускат.Ще следя другите майки с по-големи дечица ,които са ползвали по активно шишета да изкажат мнение.Има ли вече мами,които са си стегнали багажа,аз с Маги го бях стегнала в средата на 7 месец,това важи за тези които ще раждат в държавни болници защото частните май само искат комплект за изписване.Ооо да и комплект за изписване трябва да взема,но се чудя за лятото как ще ги обличаме тези мъничета,нали преди това си имах зимно бебе.Готовите комплекти не ми се виждат практични,сигурно пак толкова ще излезе,но поне ще съм си ги избрала аз.Например камизолка никога не съм ползвала с Маги,нали има бодита вече,а във всички комплекти са включени.Също така да кажа ,че докато са малки бебенцата много по удобно е бодито да се разкопчава цялото отпред ,а не само на рамото.

Общи условия

Активация на акаунт