Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 31 440
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, прекрасна нова темичка.  bouquet

Ние също напредваме с покупките, и от днес имаме една рокля, гащеризонче и блузка. А иначе, горе-долу с дрехите сме готови, въпреки че все не мога да спра. Взели сме и одеала, спални комплекти, шишета, помпа, стерилизатор, столче за кола мииии май за сега е това. На количка сме се спрели http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-cobra-beigedark-br … 011-301-7314.html , мисля, края на месеца да я вземем, а най-вероятно скоро ще вземем и креватче и кошарка.

За ритниците и при нас вечер е много активна малката разбойница, снощи бяхме на кръчма добре си потанцува и за сметка на майка си Grinning

Hug

# 61
Лелеее, кога изписахте толкова страници бе момичета-кокичета!!??
Привет от мен и се връщам да ви изчета!
Близу, браво на теб, отново страхотно оформление!  bouquet
Покупки имаме, но не съм ги видяла още. Поръчах от Мадъркеър няколко неща, но на адреса на сестра ми в Лондон, за сметка на това, тя ми казва, че са страхотни и ги гледа многократно всеки ден  Laughing

# 62
Аааа вижте какво момичета- тук всичко се показва. Така, че не само ми се хвалете тук, ами веднага да показвате всичко  Crossing Arms
wella много е хубава количката- харесва ми

# 63
Хоп  Grinning и аз в новата тема!
Днес доста вали та да се спра в нас, вчера ходих да си търся ниски обувки, че всичко ми е с ток а тъмбачето взе да ми тежи.
Аз май съм единствената която още нищо не е купила, но ще се местим, сега ремонтираме, мажем и ми се иска покупките да ги нося направо на новата къща Grinning от юни мисля да си взема вече болничен и тогава да тръгна по магазините Simple Smile

имам въпрос към ЛЛЧ
Ще имали лекции в Шумен,все проверявам,но УВИ.....а много ми се иска да посетя поне 1

# 64
Честито на всички за покупките,със здарве да се ползват!
Вела,много ми харесва количката,тук в Раковски една мама е с такава,доволна е,но каза че нещо ги изментли като я купували,каза ли че в цената влиза и коша за кола,но като се прибрали го нямало,та внимавай и ти като я взимаш.
Радост,хубава изглежда количката Peace
Каролина ,нямам отзиви за вашата.
Аз май за сега се отказах от нова количка,вчера като видях на каката,ми тя почти ми е нова,ще покараме с нея и  след 3 месец ще яхна Макларъна Peaceкоято взехме на сметка,още преди да разбера че съм бременна Grinning
Фенатази,радвам се че бебко е добре и расте Hug
Хубава вечер ви желая Hug

# 65
Мерси Илианка, и вашата е супер, изглежда ми много удобна и издръжлива, но при нас таткото държи на три големи колела и това е. А докато се спрях на нея и аз бях откачила от гледане в нета, и само показвах: виж тази, виж онази, а той: ще видим има време да изберем, което мен ме влудява Joy а относно коша за кола 100% не влиза в цената мисля че на ABC, на нито един модел не влиза коша.

# 66
Ето малко корем от мен:)
http://monikabiri.multiply.com/photos/album/2#
Последните две снимки са ми от този месец и съм с корем, макар и не с много впити дрехи.

# 67
Привет  Hug
Вела и при мен единия вариант е АБЦ кобра Simple Smile но имм още много модели, които харесвам.
Алт споко и аз нямам нищо за бебчо, просто голямо избиране голямо нещо. Знам аз, че като ръгна може и за един денн всичко да купя- само да тръгна по магазините.
Това време много ми лази по нервите, искам да се стопли да изкарам килими, пътеки да ги изпера и прибера, че нямам намерение лятото да ходя по килими. Налага се едно пребоядисване на хола, кухнята и всекидневната, защото от тез дъждове ми се получи едно петно на тавана и много ме дразни  Twisted Evil
Имам една дилема от тази сутрин: дaли да си взема трансформиращо легло със скринчето отстрани, или обикновена кошарка без скринче, тъй като имам 5 крилен гардероб в който еднокрилната част е все още празна и мога да сложа там дрешките. Исках много със скрин, за да мога да повивам лесно бебо, но повечето мои приятелки които сега са с бебчета ми казаха, че това ще се поолкзва до 6 месец, след което бебетата шават. Технуия съвет е че една дъска за повиване  ще ми свърши работа при положение и че имам много място за дрешките. Вашето мнение моля?

# 68
Аааа вижте какво момичета- тук всичко се показва. Така, че не само ми се хвалете тук, ами веднага да показвате всичко  Crossing Arms
wella много е хубава количката- харесва ми
Моите снимки са в групата във ФБ. Тук не мога да качвам и това е...

# 69
monikabiri, къде го видя този корем, много добре изглеждаш. Трябва да се снимам да видите какво е корем, такъв имах в 8 месец предната бременност. Много от рано ми натежа, така не съм се чувствала и в 9 месец, едното бебе ми натиска диафрагмата и стомаха, другото мехура. Като се наям не мога да мръдна. Само се моля да избутам максимално много. Решила съм да спирам да ходя на работа, вече просто не издържам да седя, корема не ми тежи само като лежа. Ще изкарам утре и във вторник и си взимам отпуската.
Честито на всички майчета за покупките.

# 70
Мони,голяма сладурка си,а коремчето е много хубаво Hug
Вела,и аз така и казах че като чета в нета ,никъде не пише че стола за кола влиза в 800лв,но и казали в магазина че било на промоция с трите коша за таз цена,та за тва ти писах какво знам Peace
Янитка,аз долу горе до 6 месе.възраст ползвах повивалника,след това на спалнята PeaceИ щом имаш място за дрешки,може скрина да не ти е нужен,иначе за леглото,че става по голямо е хубаво детето като поотрасне малко и да се трансформира в по голямо,въпреки че тва не важи за моето дете Heart Eyes

# 71
Да, и аз много се учудвам, коремът ми е по-малък от миналия път, а уж при втора бременност бил по-голям... newsm78бебетата еднакво големи уж, не знам. За две бебетата нормално да си е зор, аз никакви неудобства нямам, не ми тежи изобщо корема.
Повивалник имах на сгъваемата кошара - супер удобно на пръв поглед, но не го ползвах много, по-често на спалнята с непромокаема подложка отдолу я преобувах:)

# 72
  Здравейте , сладурки ..  Hug и аз съм от тези , които нямат нищо купено все още освен две бодита , за сега само набелязваме с таткото и така. Ще пазаруваме към средата на юли. Това което ми подсказа позната с бебче родено началото на септември, е че цяла западна Европа почива през август и каквото има по складовете това е , така че ако нещо няма в наличност възниква проблем. А това което аз се сетих от миналата година , когато ставахме кръстници именно в началото на септември беше направо бедствие , по детските магазини нямаше нищо заредено за есента и съответно всичко изчерпано от лятните колекций , затова явно трябва да се пазарува по рано.
  Охх , аз този ФБ хич не го лиБя , ще се надявам някой нещо да качи тук.

Спокойна вечер на всички и много гушки  Hug

# 73
За дрехи чакам намаленията в средата на юни и се хвърлям, макар че ще пазарувам предимно за каката:) Май съм споделяла, че любимите ми магазини са Okaidi и Mothercare, скъпички са, но пък мнооого качествени и издръжливи дрешки, а и аз пера често (всеки ден) и не са ми нужни много. Онлайн пазаруването от чужбина е добра идея, но аз не съм много фен за дрехи, понеже обичам да си ги видя и избирам на място в магазина:)

# 74
monikabiri, в петък като се разхождахме с таткото , влезнахме в магазина на Mothercare, но ми се сториха наистина доста скъпички ... друго като качество освен, че са издръжливи може ли да споделиш  Hug ... и аз съм фен на прането всеки ден  Blush Също така ни направиха голяма реклама на най-новата им количка , но понеже беше в цвят черен не ни направи впечатление  Simple Smile
 нас най - много ни изкефи ей това http://www.mothercare.com/Smart-Trike-All-In-One/dp/B004GV39JI?i … mp;qid=1304878887

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 21:21 от mmmshushy80

Общи условия

Активация на акаунт