Ще имам близнаци! Тема с продължение....21!

• 42 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Cveta,
честито тройно щастие на теб и съпруга ти Simple Smile Да са ви живи и здрави трите сладурчета и скоро да си ги гушкате у дома.  Hug

# 61
сладкишчета, да са живи и здрави    Hug и много сили на мама и тати   bouquet

# 62
Честито Цвета Grinning Да са ви живи и здрави и час по-скоро да се гушкате в къщи. Hug

# 63
  • Варна
Цвета, честито ти тройно, несравнимо с нищо друго щастие!    bouquet

# 64
  • София
Здравейте,
Аз съм на Цвета мъжа и искам да ви кажа, че вече сме родители на три малки човечета. Тя е добре, бебета са 1470 гр., 1420 гр. и 1200 гр, дишат сами и според лекарите всичко е добре. Повече инфо ще ви даде Цвета по-късно.
Чао и успех на всички от мен  Grinning
Честито на гордите родители!  bouquet
Бъдете здрави и много щастливи!
Цвети,бързо да се възстанови,а малките  да трупат грамчетата и скоро да са у дома всички заедно!

# 65
Честито на Цвета и гордия татко нека малките бебоци да бъдат живи и здрави и да да радва много мама и тати а на Цвета бързо възстановяване

# 66
Честито на Цвета и мъжа !!!   bouquet Да наддават бързо бебоците и да растат здарви и щастливи, за да могат мам и тате да си ги приберат скоро у дома.
Леко и бързо възтановяване!

# 67
Цвета, честита сбъдната мечта. Много здраве и късмет и кураж с малките бебченца.

# 68
Цвета,да е жива и здрава малката банда!Леле три!!!Голям купон! Party

# 69
  • София
Цвета, честито! Да са ви живи и здрави сладурчетата, бързо да сте си у дома цялата банда! Леко възстановяване!   bouquet

# 70
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, имам едно въпросче - има ли мами, които са пили протеинови шейкове, за да качат теглото на бебоците? И ако да, как се казват, ако може да ме ориентирате. Благодаря предварително!

# 71
  • София
Geia  тук не е много разпространено това, макар че съм засичала някои майки от проблемна бременност при които поради някакви причини бебчетата са спрели да наддават, че са пили.
Основно тук сме обсъждали подходящата диета за една близнашка майка и препоръчителните кг, който да наддава за да са с хубави кг и бебетата и да се износят докрай.
Напоследък в една група във фейса за майки, който са развили TTTS често засичам да обсъждат също тези протеинофи шейкове.
При теб има ли някакъв проблем който да налага приемането на тях и имаш ли препоръка от следящият те лекар? Той най-добре може да прецени ситуацията и да те насочи към подходящите за теб.
Ако желаеш мога да потърся повече инфо, но е желателно да се обсъди с лекаря, а една подходящо и балансирано хранене с необходимото количество от всяка съставка при двуплодна бременност е обикновенно достатъчно.
Повече може да прочетеш тук
- http://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/20/dobroto-naddavane-p … vremenno-rajdane/
- http://atwins.wordpress.com/2010/01/18/nutrition_pregnancy/

- http://www.storknet.com/ip/outline.html#challenges
- http://www.storknet.com/ip/nutritional_health/nutrients/protein_matters.html

# 72
Айла, снаха ми е бременна с близнаци и са й казали, че са много малки, а термина й е на 13 юни. Те се притесняват, но лекаря нищо друго не им е казал. Понеже съм чувала, че пият такива шейкове, исках да проверя и да им предам информация, за да могат да говорят със следящия я лекар. Благодаря ти за информацията Hug

# 73
  • София
 Hug
Няма защо, а какво е наддаването на майката досега и как са се развивали дотук бебенцата. Двуяйчни ли са или еднояйчни? Тоест с две плаценти или с една. Ако се притеснява, може да потърси и второ мнение, ако можеш пусни и линковете, който съм публикувала в предният пост също така.
Майката има ли някакви заболявания или проблеми, хормонални, тромбофлемия, високо кръвно, отоци или нещо друго?

# 74
Алиа, благодаря ти! Hug
До сега все не могат да кажат - първоначално казаха, че са с две плаценти, после единия лекар е изразил съмнение, че са еднояйчни. Много е тънка преградата между тях. Хормонални изследвания не са пускани, високо кръвно - не, отоци има, които се засилват, колкото повече расте корема и краката й се подуват. Общо взето лекарката й леко се притеснява, защото като ги мери, все са малки. Аз съм с особено мнение по въпроса, понеже никога не замерват точно, а чичо ми е гинеколог и той все казва - ако ги докараме до кило и половина викаме ура Grinning Общо взето се надявам всичко да е наред и да се родят живи и здрави и да не са много малки Praynig

Общи условия

Активация на акаунт