Ще имам близнаци! Тема с продължение....21!

• 42 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мими,супер момиченца  Heart Eyes Party Еднояйчни като моите гоялм кеф! Grinning

# 46
  • София
  Мими (Aз съм Мария Simple Smile ) радвам се за добрите новини. Ако са с една плацента в тези седмици значи са еднояйчни, тоест трябва да са от един пол. С три момичета гарантирам че е весело Simple Smile

# 47
  • София
двойни и тройни мами, стискайте кълки, докато дойде времето  Hug  в МД есента имаше компютър с нет /5 етаж имам предвид/, нооооо модема се включваше в контакт в сестринската стая и съответно, доста често го изключваха, за да си пускат духалка някаква....Ама аз като един следотърсач тръгвах по следите на кабела и оправях положението  Laughing Laughing  Илита и ЦВета, стискам палци, момичета..При Дяволов условията са добри, след това обаче по етажите..изтърпява се. Гушкането на бебоците си заслужава всички неудобства, а и е за кратко време...  bouquet  bouquet  bouquet

# 48
  Мими (Aз съм Мария Simple Smile ) радвам се за добрите новини. Ако са с една плацента в тези седмици значи са еднояйчни, тоест трябва да са от един пол. С три момичета гарантирам че е весело Simple Smile
http://www.myfelicitas.com/parent/index.php?option=com_flexicont … =items&id=221
На нас ни казаха, че са двуяйчни през 11 или 16а седмица, а миналата казаха, че се вижда само една плацента, 2 плодни мехура. Може ли да е случая със сраснали се плаценти, и да се вижда само една? 

# 49
  • София
http://www.myfelicitas.com/parent/index.php?option=com_flexicont … =items&id=221
На нас ни казаха, че са двуяйчни през 11 или 16а седмица, а миналата казаха, че се вижда само една плацента, 2 плодни мехура. Може ли да е случая със сраснали се плаценти, и да се вижда само една?  
 Да напълно е възможно, ако са били прикрепени близко, при разрастването плацентите да се слеят. Именно затова моята гинеколожка много държеше в самото начало да отбележи и да се види хубаво, че са две. Затова споменах по-горе, че ако в ранните седмици още е една плацента, най-вероятно са еднояйчни, тъй като по-късно може да са слели се две плаценти Simple Smile
  Ето една стара тема в която сме го обсъждали - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388714.0

# 50
  • София
Илитка,спокойствие,положително мислене и вяра,всичко ще бъде наред. Praynig

Цвета,ти си истински герой,браво,че стигна до тук,незбравим първи миг и среща с трите бебчета. Praynig

Успех и късмет до края и на всички останали бъдеще двойни и тройни мами.  bouquet

# 51
Mомичета,на мен ми насрочиха дата за секцио-19.05.Илитка не съм я намерила,но утре ще се разтърся и ще я открия.

# 52
Илитка дано бебчетата постоят поне още месец на топличко в мама  Praynig Hug
Цвета успех всичко ще бъде наред  Hug между другото на същия ден аз ще порасна с още една годинка  Wink Mr. Green
Искрено се надявам Еми да се въстанови бързичко от загубата и скоро да се похвали че пак чака бебче  Hug за нейните ангелчета Flowers Rose Flowers Rose
Мими новините са чудесни дано са все така до края  Hug

# 53
  • Варна
Цвета, скоро ще гушкаш три прекрасни бебета!

И на двете с Илитка ви стискаме силно палци!

# 54
cveta всичко да върви по план ти пожелавам, чудесна дата си имате. Grinning
Да пратиш поздрави на Илитка, мислим я и я чакаме и нея с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

# 55
cveta, и аз съм Цвета  Wink . Пожелавам ти бързо и безпроблемно възстановяване от секциото и да гушкаш три сладки бебчета следващата седмица. Ти си безспорен герой в очите ми, с три бебета  Hug
Ilita, кураж и много късмет ти желая. Надявам се нещата при вас да се закрепят и да си стигнеш безпроблемно девети месец  Hug
Аз утре възнамерявам да посетя АГ отделението на болницата, в която се надявам да родя и да видя какви са там условията. Утре имат Ден на отворените врати. Вече съм си приготвила половината багаж за родилното, макар да е рано, но така като че ли се чувствам по-спокойна. Чакам с нетърпение следващата седмица да видя пак бебетата и да ми кажат как се развиват. Искрено се надявам при тях всичко да е наред.  Praynig
Към мамчетата, които вече са раждали, вие кога започнахте да стягате багажа за болницата?

# 56
Илитка и Цвета стискам палци скоро да излезете и двете.
Цвета - успешна среща с бебоците!

Ние сме ок и вярвам, че така ще сме още дълго време. Последни приготовления и заминавам.
Тази нощ ме стресираха малко -  звънна се на вратата в 2:09... някакво момиче с тел на ухото - лицето не с виждаше много. Просто я попитах какво иска (за мое учудване я попитах на английски, без да мисля, както съм сънена  Mr. Green)... МАлко се бях притеснила, че бяха казали,ч е в района обират новите апартаменти, та се замислих дали не е сгледай на някоя банда...  newsm78 или просто както обикновенно просто разротвам най-лошия сценарий. Чесно казано май и тази нощ ще с спя в апартамента, този път на пода, а ако пак някой зънне ще викна полиция директно, че с корема малко не мога да прилагам обезвреждащи техники.  Sunglasses

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:12 от IrinaB.

# 57
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Извиняваите, че нахлувам при вас, но попаднах на това
Здравейте,
Аз съм на Цвета мъжа и искам да ви кажа, че вече сме родители на три малки човечета. Тя е добре, бебета са 1470 гр., 1420 гр. и 1200 гр, дишат сами и според лекарите всичко е добре. Повече инфо ще ви даде Цвета по-късно.
Чао и успех на всички от мен  Grinning

Да са живи и здрави!   bouquet

# 58
Лелееее супер  Simple Smile !!! Браво на Цвета и на мъжа й, да си живи и здрави малките бръмбари  Hug Hug Hug

# 59
  • Пловдив
Прекрасна новина  newsm44 !!!
Да са живи и здрави малките слънца на мама Цвета и на татито!!! Бързо да наддават и скоро всички да се гушкат в къщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт