Ще имам близнаци! Тема с продължение....21!

• 42 529
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Ilita♥♥♥   Hug Praynig
 IrinaB тя е в 24 гс, а за един ден са я измерили шииката от 3,6 см на 2,3 см плюс фюнелинга.  След като Дяволов е преценил, че е необходимо влизането в болница, значи е важно да е под наблюдение. Знам че не е приятно в българските болници, но най-важен е крайният резултат. Пожелавам ти много повече от началото на юни месец  Hug

# 31
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Aila, аз разбрах за предишен преглед, но не става ясно дали е бил предния ден или не...Но пък наистина за конкретния лекар съм чувала и чела доста добри неща, така че щом той е преценил и ще поеме нещата, би трябвало всичко да е наред.
Така че, Ilita♥♥♥, спокойствие и положителни мисли, имай вяра че си в добри ръце. Имаш стиснати палчета от нас  fingerscrossed

# 32
  • София
Илитка, стискам палци да избутате още двайсетина дни....че и след тях,да закрепите положението и да изкараш спокойна оставащото време до срещата  с двамата разбойници Hug...а и бързо да ти мине времето в болницата-не е мечтаният престой,но,поне да не ти тежи  fingerscrossed

# 33
Благодаря момичета  Hug Хрискеее  Hug Hug Hug

Стегнах багажериите, и пуснах косачката /епилатора/, докарах приличен вид  Mr. Green Сега остава .... да се справим със ситуацията. Предното замерване на шийката беше миналата сряда. То това май няма значение особено при положение, че сега е 2,3 см. Нямам идея дали има интернет в МД, а нещо и информация не намерих  newsm78  но ако има ще драскам по някой ред  Hug
Спокойна и красива вечер, ви желая мили момичета  Heart Eyes

# 34
Няма интернет в МД.Писах ти на лични.И аз утре влизам.Ще търся мацка с херпес Laughing Laughing Laughing.Там условията са прекрасни за болница.Ще им доидем в повече,коя с две,коя с три........

# 35
направо ще им дойдете вповече  hahaha ама нека им е
горе главата и го давайте по-скойно   Hug

# 36
  • София

cveta 33 гс с трички, ти си истински герой  Simple Smile

# 37
Ilitka, стискам палци всичко да е наред и да не се налага продължителен престой в болницата.  Praynig Praynig Praynig
Цвета много късмет и на теб. Hug

# 38
  • София
Илита, късмет и ти пожелавам да изкараш и повече от юни. Praynig  Praynig
Цвета, успех и на теб!  Hug Страхотно сте се справили дотук, дано и твоята тройка да поседи още малко на топло. Praynig

# 39
  • София
Ilita♥♥♥     Praynig Praynig Praynig
Internet миналата година нямаше!  Hug

Цвета,супер трички Simple Smile мен с двете ми е толкова трудно ,ама щях да съм щастлива и с 3  Laughing Mr. Green Успех и на теб! Praynig

# 40
Имате стиснати палци от мен  Hug  Hug Всичко ще е наред  Praynig Успех!

# 41
Илита късмет  Hug

# 42
Ilita♥♥♥, cveta стискам ви палци Hug

# 43
Ilita♥♥♥, cveta стискам ви палци
да ви се похваля преди малко се прибрах от ФМ  бебетата се добре без данни за Даун или други аномалии в два около плодни мехура са но са с една плацента което ме притесни доста но да се надявам че няма да има проблем а казаха ми и половете и двете да момичета  Hugза всички

# 44
mimi8406, много хубави новини от прегледа. И при мен плацентата е една, следя се на две седмици  на УЗ и мисля позитивно, това е което можем да направим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт