2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 332
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Стискам палци всички да си я вземем  Praynig

# 286
Аз родих април месец, ако кандидатствам юли за редовна магистратура дали ще ми отпуснат пълният размер на помощта

# 287
Аз родих април месец, ако кандидатствам юли за редовна магистратура дали ще ми отпуснат пълният размер на помощта

Да Peace, но по-добре изчакай да вземеш с увеличението Wink

# 288
Класирането ще излезе в началото на август, от кога е увеличението от септември ли? И нали имаше някакъв срок 6 месеца от раждането, че имаме право на тази помощ

# 289
  • Mediterraneo
И нали имаше някакъв срок 6 месеца от раждането, че имаме право на тази помощ

Това е отпаднало. Дава се на деца до 1 година!

# 290
Голди дава се за дете до 1 годинка  Simple Smile

# 291
Това сигурно ли е, в такъв случай ще мога да кандидатствам и октомври на втория прием

# 292
  • Mediterraneo
Ми сигурно е, поне от собствения ми опит.

# 293
днес говорих с една майка която си е студентка и от социалното в района и казали че трябва в рамките на 1 месец след раждането да се подадат документите. а на мен в нашия район ми казаха 6 месеца  newsm78

# 294
Здравейте Simple Smile Имам един въпрос относно това увеличаване на помощта за студентки от 01.09. Тъй като аз ще раждам скоро( 05.08. ми е термина) ще хвана завареното положение със старата мин. работна заплата от 240 лв. или ако подам документите например края на август ще хвана новите разпоредби за 270 лв? Някаква идея как стоят нещата?  Flutter

# 295
Здравейте Simple Smile Имам един въпрос относно това увеличаване на помощта за студентки от 01.09. Тъй като аз ще раждам скоро( 05.08. ми е термина) ще хвана завареното положение със старата мин. работна заплата от 240 лв. или ако подам документите например края на август ще хвана новите разпоредби за 270 лв? Някаква идея как стоят нещата?  Flutter

Да-последните 3-4 страници това разискваме.

днес говорих с една майка която си е студентка и от социалното в района и казали че трябва в рамките на 1 месец след раждането да се подадат документите. а на мен в нашия район ми казаха 6 месеца  newsm78

Прочети първа страница.

# 296
  • Пловдив
Не е по темата, но да благодаря на МТВ, че каза за евростипендиите.
От теб разбрах, че има такова чудо, подадох, че и се класирах даже  Mr. Green

Големи БЛАГОДАРНОСТИ!
 smile3525 smile3525 smile3525

# 297
 Здравейте, редовна студентка съм магистратура завърших семестриално юни месец предстои ми да се явя на държавен изпит септември бременна съм и терминът ми е август от университета казаха,че могат да ми дадат уверение за това,че съм завършила семестриално и ми предстои държавен изпит.Въпросът ми е ще ми бъде ли изплатена еднократна помощ за майки студентки в размер на 2880 лв.? Благодаря предварително.
Приятен ден.

# 298
Здравейте, редовна студентка съм магистратура завърших семестриално юни месец предстои ми да се явя на държавен изпит септември бременна съм и терминът ми е август от университета казаха,че могат да ми дадат уверение за това,че съм завършила семестриално и ми предстои държавен изпит.Въпросът ми е ще ми бъде ли изплатена еднократна помощ за майки студентки в размер на 2880 лв.? Благодаря предварително.
Приятен ден.
За съжаление няма да можеш да получиш помощта. Условието е да си редовен студент, което е различно от завършил семестриално, убедена съм 100 % защото имам колежка със същата ситуация, на която още в момента на подаване на молба в соц. служба, като са видели уверението, са я спрели и са й казали, че не се класира и няма смисъл д аподава.

# 299
Така, стана ми ясно, че мога да поискам помощта до 1 година от раждането. А в какъв размер ще ми я излатят, след като запиша редовна магистратура няколко месеца след раждането. В пълен или само за оставащите месеци

Общи условия

Активация на акаунт