2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 373
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,понеже разбрах доста късно за тази помощ (бебчето ми е на 10м.) се чудя дали имам някакъв шанс да я получа Thinking.Благодаря предварително за отговорите.

# 421
# 422
SusiiShishy, можеж до навършване на 1 годинка на детенцето Simple Smile Имаш още два месеца...действай Simple Smile

# 423
Благодаря за отговорите Simple Smile,притеснението ми е относно този 6-месечен срок за подаване на молбата-декларация който съм изпуснала.Надявам се да не срещна проблеми,ще пиша за развитие..

# 424
Успех Суши  Hug

# 425
Аз като ги подавах документите преди 2 седмици ми казаха до навършване на бебчо до 6 месец.Пробвай и успех

# 426
И аз не за първи път чувам за 6-месечен срок за подаване на декларация...Моля, по-вещите да кажат-една година ли е срокът или 6 месеца?

# 427
  • Горна Оряховица
Момичета да ви питам, казаха ми, че ако работя на трудов договор нямам право на помоща. Като подам всичките документи ще ме засекат в НОИ и ще ми спрат или майчинството или тази помощ. Дали е вярно това, каза ми го една счетоводителка. newsm78

# 428
geryto001, няма такова нещо, тази помощ е независима от майчинството.

# 429
Дали е вярно това, каза ми го една счетоводителка. newsm78

Joy А каза ли ти де го е прочела?

# 430
  • Горна Оряховица
Благодаря, тъкмо почнах да се притеснявам. Ами не, просто ми го каза. А на мен не ми се спореше, защото не бях сигурна и реших първо да питам пък после да говоря. Grinning

# 431
Благодаря, тъкмо почнах да се притеснявам. Ами не, просто ми го каза. А на мен не ми се спореше, защото не бях сигурна и реших първо да питам пък после да говоря. Grinning

Четене му е майката  Peace

# 432
Някой може ли да ми помогне в разрешаването на казауса
Приета съм редовна форма на обучение и съм записана в първи курс издадено ми е уверение за което а днес социалните ми отказват с мотива ,че трябва да си подам молбата чак като започне семестъра имат ли право според вас.

# 433
Уж един закон, пък всеки тълкува по различен начин! Моята дъщеричка е почти на годинка. В края на юли месец се записах студентка, и веднага подадох документи - приеха ги без проблем и коментар, сега чакам да видя дали ще получа изобщо нещо. Но нито споменаха, че има 6 месечен срок, нито че трябва да е започнал семестъра, за да ги подам.

# 434
Някой може ли да ми помогне в разрешаването на казауса
Приета съм редовна форма на обучение и съм записана в първи курс издадено ми е уверение за което а днес социалните ми отказват с мотива ,че трябва да си подам молбата чак като започне семестъра имат ли право според вас.

Да ти посочат къде в нормативния документ за тази помощ, пише, че трябва да ти е започнал семестъра!
Пише, че трябва да представиш уверение, че си студент редовно обучение-ТОЛКОВА!

Ей, ама ще кажеш, че от джоба си ги дават да им се не види #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт