2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 141
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
pow трябва ти акта за раждане. Той излиза около 2 седмици след раждането.
За друг срок не знам да има.
И да се похваля - одобрили са ме.  Mr. Green В края на месеца се очаква превода.

# 661
  • София
pow трябва ти акта за раждане. Той излиза около 2 седмици след раждането.
За друг срок не знам да има.
И да се похваля - одобрили са ме.  Mr. Green В края на месеца се очаква превода.

Благодаря за отговора, и честито Simple Smile)

# 662
  • Sunshine state
Честито,Майче.Със здраве да си ги харчите.  Hug

# 663
Да се похваля, че и аз съм одобрена. Към края на септември си чакам паричките Simple Smile

# 664
  • Sunshine state
И ти да си ги харчиш със здраве мити Simple Smile  Peace

# 665
Че има ли шанс да не те удобрят. Примерно аз сега ще запиша първи симестър редовно в колеж и има ли такъв вариант , живот и здраве като се роди бебо да не ме удобрят?

# 666
niksha аз съм семестриално завършила преди 5 години и имам само да взема държавен изпит. А тази пролет ходих пак на кандидат студентски изпит да си възстановя правата. Та имах съмнения дали ще ме одобрят.
mitimama и на теб честито  Peace

# 667
Днес получих и официалният отговор от Регионалната дирекция, пишат, че отменят заповедта на нашата ДСП и ми се полага пълната сума от 2880 лв. И аз към 20-ти септември ще чакам да се опарича

# 668
Днес получих и официалният отговор от Регионалната дирекция, пишат, че отменят заповедта на нашата ДСП и ми се полага пълната сума от 2880 лв. И аз към 20-ти септември ще чакам да се опарича

Еее браво на теб, честито  Hug Ти си доказателството, че с упорство всичко се постига  Joy

# 669
Здтавейте, искам да ви попитам, за да вземеш парите освен че си редовен студент, има ли значение дали си осигуряван или не. В закона такова изискване няма, а от дирекция  соц. подпомагане ми казаха, че ако досега съм осигуряване съм нямала право.
И друго - парите са 2880лв или 12 минимални заплати /от 01 септеври 12x270=3240лв/?

# 670
  • Sunshine state
Ечи,няма никакво значение.Така или иначе,ние всички сме осигурени от университета.
Дали си назначена на трудов договор или не,това също няма значение.Помощта е назависима от доходите.  Peace

# 671
  • София
Мая и мити, честито за одобрението   bouquet  bouquet  bouquet

# 672
 Вчера си взех уверени и понеделник ще подавам документите дано всичко мина както трябва стискайте палци Praynig

# 673
Здравейте Simple Smile Искам само да попитам, за да съм сигурна и да не ме върнат от социалното-нали молбата-декларация се дава от там или трябва да си я принтирам?

# 674
  • Sunshine state
Да,дава се оттам.Не трябва да я принтираш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт