ПОМОЩ !! Нуждая се от сигурна диета

• 18 219
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
на мен ми се подува корема от сурови зеленчуци,плодове и мляко
тук ,във ФР,за плосък корем препоръчват пълнозърнести храни( кафяв ориз,киноа,просо),варени зеленчуци и бяло месо или риба
а ти не си ли забелязала от какво се "подуваш"

# 106
Нямам много време да чета, разрових се в темите за да търся диета за напълняване за дъщеря си, че попаднах на тази тема и реших да споделя своя опит:
Миналата година, мисля, че горе-долу по това време беше правих диета със зелевата супа,тогава отслабнах с 10 кг, разбира се първите 2-3 дни с 2-3 кг и после постепенно за около месец и останалите. До ден днешен не съм качила старите килограми, въпреки, че ям каквото ми падне и когато се сетя , понякога на нервна почва, понеже съм под постоянен стрес, тъпча каквото имам под ръка, все си мисля, че ще се усвиня, не че ми пука вече, но не качвам.
Аз не съм слаба и не съм постигнала желаните килограми, но тези,които свалих не ги качих, а ги свалих без голям зор и най-важното не ги качих.

# 107
  • варна
само на зелева супа ли се кара??ще откача от глад ми се струва?! Embarassed

# 108
Не, не се кара на зелева супа само, но аз със сигурност бих умряла от глад ако я спазвам. Ето я.

# 109
Не, не се умира от глад, само след петия ден втръсва самия вкус на зелето.

# 110
Момичета, аз съветвам да се консултирате с диетолог преди да се впускате в диети.
Преди пробвах какво ли не, излезне някоя диета в нета и аз задължително трябва да я пробвам. В резултат на това се снабдих с гастрит, който лекувах известно време.

После ми препоръчаха д-р Теодора Ханджиева-Дърленска, на която дължа здравословната си фигура сега.

# 111
  • София
Това последното крещи направо "самореклама".
Когато говорим за известни диети, нито една от тях не води до гастрит.
А диетолозите, уж отивате при специалист да ви изготви индивидуална програма, а той отваря шкафа и вади готова.
Да не говорим, че в крайна сметка проблем е спазването на режим, без значение изготвен от диетолог или не, а не самият режим.
Всяко намаляване на храната и увеличаване на двигателната активност води до отслабване.
При по-голяма част от имащите нужда от отслабване е трудно въобще да се започне някаква диета.
В това отношение би могъл да помогне психолог, а в особено тежки случаи като моя е нужен и психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт