Отговори
# 255
mari  newsm10
иииииииииииииии честит празник на Гошко  cook той напред и цяяяялата сюрия декемврийчета подире му,да е жив и здрав и много усмихнат бебко
а другия Гошко на Николета, да яде,да не се назландисва, и да стане един малък унищожител на пюрета eat

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 17:46 от kremonsita

# 256
За среща в София и аз много бх искала да дойда, но нямам кола, а Борисовата ми е доста далече, все пак ще следя ако се разберете нещо. Аз днес бях там и беше толкова  хубаво и в пъти по- приятно от разходка в квартала.

Честити месечинки на всички прануващи!   bouquet

# 257
За среща в София и аз много бх искала да дойда, но нямам кола, а Борисовата ми е доста далече, все пак ще следя ако се разберете нещо. Аз днес бях там и беше толкова  хубаво и в пъти по- приятно от разходка в квартала.

Честити месечинки на всички прануващи!   bouquet
Благодаря на всички за честитките  Hug Hug Hug

Роси, пиши в кой квартал си и ще видим кой може да те вземе. Трябва някой с голяма кола, та да събере 2 колички  Mr. Green Силно се надявам този път да сме здарви и да сме на линия. Тази седмица сме заети само вторник и петък от 14ч до 15:30ч, ходим на рехабилитация. Иначе по всяко време е ОК.

# 258
Еха, Гошето много е пораснал, да е жив и здрав, ве такъв първенец!!!

Времето най-накрая се усмихна на всички ни и започнаха разходките! Да са здрави само бебоците и да се радват на слънцето.

# 259
Искам да споделя нещо с вас ,в което лично аз намирам голяма доза истина!Все едно мъжа ми го е писал Laughing и дълбоко в себе си също го чувствам така
http://homeohelp.eu/docs/books/How-to-Raise-a-Healthy-Child-in-S … f-Your-Doctor.pdf

mari:)  тази книга съм я чела преди време,но пак само до 42 стр. защо така не знам-къде са останалите страници ,само аз ли не ги виждам -точно съществената част я няма newsm78

Честита половин годинка на Гошето !!!

# 260
майчета сега като къпах моя Гого го теглих станал е 5.600кг а миналата седмица беве 5.750-800кг там някаде... спаднал е на килограми  Cry а тая нова заместчника на педи нищо не ми казва тряба да чакам до вторник когато наща е на работа много се притеснявам яде по малко еднва едваа  Sad Sad Sad

# 261
Мила, не чакай вторник, бягай утре в терапията - за вас е много опасно да задържате тегло.

# 262
Рика, ти в електронен вариант , по нета ли я чете?Тук е само отказ от нея.
Ох, аз отдавна не съм ходила при педката, докато не реша окончателно какво ще правя с тези ваксини, нямам представа колко тежи и колко е висока.
Николета, по колко напишани памперса има на ден?

# 263
ами доста са пълни си ги човека и пиша и другото прай по 1 път на ден  Grinning сега моя малък мъж изяде 170мл  Hug Party чак се учудих как толкова много на 2 пъти му праих....много съм щаслива дано продалжи така да хапва вече...до сега никога не е изявал по толкова мляко  Simple Smile Party Peace Praynig Praynig Praynig то беше кошмар еднам 70 изява как така му се отвори апетита изведнъж...стресна са май че ще го водя  на лекар пак  Grinning

# 264
  • София
здравейте Simple Smile

Честита месечинка на Гошето на Добра  Hug малкия юнак да расте и да радва мама и тати Simple Smile

Честита месечинка и на Гошето на Николета Simple Smile да папка и радва сърцето на мама Simple Smile

За среща аз съм много за Simple Smile

Да ви кажа вчера предиобяд бяхме на Витоша на Дендрариума и беше уникално Simple Smile Гоги спа прекрасно през по-голямата част от времето, а ние с таткото се отдадохме кой на четене , кой на спане - всеки каквото му се правеше Simple Smile.

# 265
Честита месечинка на  Гошко на Добра  ,да е здрав ,пухкав и засмян  Simple Smile  bouquet

# 266
Добра , честита ви месечинка! Нека малкия Гоги да расте здравичък и много щастлив  Hug Hug

И ние имахме месечинка (само че 5та)  Grinning
Днес и ние доста се поразходихме. Времето беше супер, само дето гадния морски вятър разваля рахата от време на време 
Grinning

# 267
Добро утро мацки! честити месечинки на нашите пораснали слънца

днес отново един прекрасен ден...  смятам да отидем до делфинариума ний с малкия днес  Laughing март месец го водихме в зоологическата градина  Simple Smile и беше много смешен ръмжеше на някой животинки... и се радваше и накрая една магаре изцвили и той почна да реве... развали му кефа  Laughing да видим днес дали ще отрази делфините или не  Grinning
приятни разходки ви желая  Heart Eyes

# 268
Добро утро!
Вчера не остана ред да пиша и да се похваля, че сме официално захранени  Grinning Дадох пюренце на ХИП-първите картофи на бебето. Изобщо не й хареса/след като го опитах и на мен ми стана ясно защо  Mr. Green/ и общо взето го изплю, но все пак в устичката се промъкна нов вкус  Grinning. Днес мисля да и направя домашно пюренце, че да видим.
Вчера се разбих от ходене и днес съм решила поне от 12 до към 15ч да сме си в къщи, че умряхме и двете от жега. Аз начинаеща мама по разходки не бях взела резевни дрешки, та купувах боди и преобличах малката в един магазин. После пък се притеснявах, че не е прано това боди, ама по-добре така от колкото мокра вир вода... Днес в къщи на двора!
Честити месечинки на всички бебоци от вчера и днес

# 269
даа много гадно така и моя постоянно се поти на вънка.. даже вече му слагам боди с къс ракав отдолу... още не съм го репобличала на вънка но памперси редовно сменяме...човека е решил като сме в моркста да почне да пълни памперса.... добре му се отразява чистия въздух  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт