на 6 месеца се слага

последно хипоалергенна храна ли е или точно обратно. Вече не знам какво да давам на детето. Аз нали съм много отворена реших да хапна няколко ягоди и май сега детето е обринато. Не знам дали е от претопляне или от ягодите. Има 3-4 пъпчици по корема и 1-2 по крачетата. Сега 2-3 дена само на мляко ще я кара докато ги махнем и после пак опити със захранването. До сега още не съм въвела плодове, но лелята на мъжа ми предвидливо ми купува бананови каши и тем подобни

и на нас ни изписаха проспан вчера .. и ние сме по същия начин.. но при мен ни го изпиза кардиолога който ни следи (понеже малкяи има сърдеен проблем)

когато получих отговор на и-мейла си, (макар и прихванато като спам), че оплакването ми е взето под внимание, шефката на пощенският клон е писала обяснения
, на всички служителки било наложено някакво наказание ( предполагам мъмрене) и ми се извиняват най-официално. 
Може би пламъчето на надеждата, че нещо може и да се промени в България не е угаснало. Така че, момичета, не се оставяйте да ви правят на маймуни и се оплаквайте на когото трябва. Ако мълчим, нещата няма да се променят.
.
Реших да я преваря и какво да ви кажа, вътре плуваха парцали варовик, по зле и от чешмяната вода, първия момент дори си помислих, че съда в който преварявам отделя някакви неща
Писах на КЗП, сега чакам отговор, да видим какво ще кажат. Направо не знам как може да се продава такава вода за бебешка