Имах мнение по повечето обсъждани теми, но едва ли ще съумея да се сетя за всички, така че стрелям на посоки:
Честита годишнина от сватбите на rossy-pm и Бебешондел!
mama_Iva, преди време имах подобен проблем - бучка в гърдата - с често кърмене и с помпата реших проблема.
За храненето нощем: още ставам по 1 път на нощ да кърмя. Вечер заспива към 21:30 -22:00. Малката спи спокойно до към обяд, следобед и вечер дремва по 30-40 минути.
За новите умения: преобръщала се е сама само от корем на гръб; от гръб на корем с моя помощ. Когато е легнала и подавам ръце се изправя до седнало положение, дори и права става (малко се притеснявам за ставите и за това рядко играем тази игра).
Тази седмица почнах да я уча да прави "боц" и когато е на кеф се получава.
От няколко дни забелязвам, че когато си изпусне бибата сама се пробва да я върне с ръка в устата (е, не винаги уцелва правилната страна и понякога я захапва от към дръжката).
За разходките: времето в Русе не е така ужасно и ние сме всеки ден на вън, не сме пропускали от Февруари и ден. И то смееш ли? Оня ден беше гадно и реших, че не ми се излиза, но малкият дзвер такъв рев удари, не издържах, облякох я и хайде в количката. И виж ти! Малката маймуна ухилена до уши. Настана спокойствие. На другия ден въобще не се двоумих, въпреки че цял ден валя - малката с дъждобран, аз с чадър и 1 час по улиците.
За захранването: от 10 дни давам пюрета, аз ги правя; варя картоф или тиква (това сме яли до сега) и прибавям кърма, правя ги доста редки за сега. Кики много ги харесва. Изяжда по едно малко бурканче. Първо давам пюре после кърмя. Все още ми се струва рано да замествам хранене. Не забелязвам, поне за сега, пюретата да са намалили количеството кърма за денонощие. Единствено след храненето с пюре се увеличи времето до следващото хранене.
И да се похваля - имах годишнина от завършването на гимназията - издокарах се - грим, прическа, маникюр, нова рокля. Първо бяхме на ресторант със съучениците и учителите, после бар и така се прибрах на сутринта. Отново почувствах себе си. Е, платих си до някъде удоволствието - гърдите ми не бяха се празнели повече от 12 часа и бяха станали твърди като павета.
, добре че не разчитам на тези пари, кътам си ги по картата, но все пак хубаво е да знаеш кога и колко получаваш.
. Каката ни на 6 месеца здравата ме " мамосваше" 

Иначе доста "приказваме" - агуу, ба-ба-ба и още неща, които не знам как точно да ги напиша 
В момента мажа с д-р Тайс, но чакам да ми пристигне маслото от невен и ще мажа и с него, дано изчезне
Нашата докторка също набързо ни изписа кортикостероид 

тук във Варна времето е страхотно днес от сутринта едно хубаво слънчице пече... ще иззалиме и днес на разходка...а трябва и да вземем тортичка на моето момченце

Дано все пак скоро почнат преводите, защото това си е голям период близо 2 месеца, пък и разбирам че и сумата ти е голяма... явно не им се дават толкова пари