Ние успешно пристигнахме във Варна и сега точа лиги за дълга разходка в морската.
Джозефа, много лошо така с това падане. Дано нищо да му няма на малкия парашутист.

Поли, да си жива и здрава

Днес дадох оризова каша с ябълки и праскови на Хип (от бурканче) и много ѝ се услади.
Досега никой лекар не ми я каза тази работа

Дано нещата при вас не са такива и скоро този проблем да остане в миналото. 
така и така не наддава много на тегло, но ще се почудя още няколко дни.
Мойто зверче вече не издържа по 3 часа, огладнява на втория час и надава боен рев. Вече няколко пъти се прибирам скорострелно, а вчера я накърмих навън, но много се разсейва, хем е гладна, хем и нищо да не изпусне, кой минава, кой говори, та се наяде колкото да не е без хич.

Но аз минах през същото като теб. Следиш всяка хапка и накрая пак проблма си стои. При нас тежко разтройство с колики и истеричен рев, при вас обрив. Наскоро въведох плавно АМ и се раздирах от угризения. Но за броени дни коликите намаляха, акото се оправи и детето стана спокойно (като изключим сега зъбите). Сега угризенията ми са обратни - за чий го мъчих толкова, заслужава ли това малко създание да страда с болки всеки ден само защото майка му се вманиачи да е на кърма
Колкото и неприемливо да звучи - адаптето му влияе по-добре. Давам все още и ърма за имунитет, но в по-малко количество.
щом сте по-добре сега значи АМ ви е в помощ. Сега поне има АМ, много и различни преди и това е нямало 

Да ви питам кога смятате да сложите вашите бебоци в проходилки и ще ползвате ли изобщо? Аз съм още в чуденка и май няма да ползвам ама да видим.
мирише на бисквитки мн яка
) чак ми иде аз да си я хапна...
много е яко..и как му се радваше в магазина

мирише на бисквитки мн яка
) чак ми иде аз да си я хапна...
много е яко..и как му се радваше в магазина 

Може аптамила да не ви помогне/ние от него получихме слуз/, ако не помогне пробвайте фризопепа.
И идете си пуснете диференциално броене, че да ви го изпишат с протокол по здравна каса.