Не се обвинявай, правиш най-доброто,сигурна съм . Стискам палци и да е правилното решение и най-после да имате подобрение. Аз не веднъж казах, че на твое място щях да се откажа отдавна с кърменето... 3 месеца без никакъв видим резултат и при най-малката грешна хапка влошаване не действат никак стимулиращо. Добра е права има случаи, в които кърменето не е най-доброто за детето и майката.

Леле като чета май всички вече захранвате . А аз се глася поне още месец да избутам само на кърма... дали не прекалявам ?
Добра и аз ползвам много често Тобрекс... сега направо ме разби с това
То вече незнаеш лекуваш ли или обратното ?!!?
Ще разпитам и аз нашия педи, че той доста честно ни изписва тези капки... та да каже за какво става въпрос .ANGYA аз баткото го сложих в проходилка на 7 навършени месеца. Сега не съм още твърдо решила как ще действам, но мисля че ще ползвам такова чудо. Беше ми страшно от полза, на малчо му беше супер кеф, че най-после може да седи прав и да се придвижва сам... много ортопеди ги отричат, но аз не съм твърдо убедена,че са прави.
. Здравейте!

Незная, но Сияна е станала една хитруша, манипулаторка малка. Не търпи и за миг да стои сама в стаята. Ако случайно изляза от стаята, то са едни крясъци и ревове, ще речеш че я колят. И докато вляза и слънцето изгрява... Ухилва се и забравя, че досега се е драла. Какво да я правя, направо незная...
poli.t, да си жива и здрава!

Просто дежурния лекар, който прегледа малкия в събота ми обърна внимание, а и в статията на Мари пише нещо...