Нови придобивки в гардероба - 26

• 108 394
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Добър вечер, искам да ви попитам,ако знаете от къде мога да си закупя такъв пръстен и обеци към него  Flutter

Извинявам се ако въпросът ми не е за тази тема.Лека вечер на всички ви  Hug

# 542

Много хубав панталон, като гледам е от Capasca, каква му беше цената?  Hug

# 543
Мимозата от къде е топа? Невероятен е Crazy

# 544
Добър вечер, искам да ви попитам,ако знаете от къде мога да си закупя такъв пръстен и обеци към него  Flutter
http://www.picvalley.net/u/2037/70634008619999499301312222791uxA … uln87On1WIfa9.JPG
 Извинявам се ако въпросът ми не е за тази тема.Лека вечер на всички ви  Hug

В New Yorker и в Kenvelo имаше подобни пръстени  ,ако не се лъжа , обици не съм виждала   Thinking

# 545
Плачи, тенските със снимките ги продава един познат, трябва да проверя дали се занимава още Simple Smile Преди повече от седмица поръчах това http://www.viewsofia.com/shop/product/39-zelena-roklya-na-raie, но ни вопъл, ни стон, започвам много да се ядосвам с обслужването по българските сайтове, една успешна покупка нямам от тях

# 546
  • София
Цитат
Много хубав панталон, като гледам е от Capasca, каква му беше цената?  Hug

foxie в момента панталона струва 24 лв.

# 547
 Dai4e сивия е Манго,черния Moschino  Peace

# 548
  • Belgium
Валандичне, ама ти не си в БГ ли?

Ако си в София, много по-лесно е да минеш направо през редакцията на ViewSofia и да си избереш нещата на място. Да не говорим, че на живо голяма част от дрехите не изглеждат особено добре.

# 549
Лу, тук съм си вече, но през ум не ми беше минавало да отида до редакцията  Laughing Даваш ми добра идея. Тази рокля много ми хареса, когато я видах за първи път, но цената и беще 75 лв. без доставката, което ми се стори безумно. Ще ида тия дни да проверя, благодаря ти   bouquet
Nicimici и аз изказвам възхищение от панталона, а и от топа-прекрасни попадения

# 550
  • Стара Загора
Някой купувал ли си е потник на Найк и като цяло горници на марката, да каже дали си заслужават, че съм си харесала следните и им се чудя (най-вече на потника) :

# 551
# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз имам два суитчера на Найк, прекрасни са. Страхотно трико, не се разпуска ни на милиметър, а цветовете са свежи вече почти година. Ще разровя за снимки на конкретните модели, розов и тюркоазен са.

# 553
Момичета, къде в София могат да се намерят популярните напоследък nude обувки?  Laughing Тези не са лоши http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=18&categor … p;product=1033927, но са прекалено тъмни.

Цитат
Много хубав панталон, като гледам е от Capasca, каква му беше цената?  Hug

foxie в момента панталона струва 24 лв.

Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 21:02 от foxie

# 554
Минавам на бързо да се разпиша  Simple Smile

Много удобни   Peace

Общи условия

Активация на акаунт