Мъж Телец - 5

• 49 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Да пускам ли снимка? Mr. Green Шегувам се...
Имам наблюдения и бих могла да се опитам да скалъпя някакъв модел, но... нека RedBull се включи. Той ги разбира нещата. Mr. Green Peace

# 481
Аз пък ще си затрая и ще изчакам предложенията и моделите.
Но ще кажа че външният вид за телеца е като размера за жената - т.е. има значение и то голямо, мнооого голямо.

# 482
Но ще кажа че външният вид за телеца е като размера за жената - т.е. има значение и то голямо, мнооого голямо.

Моят Телец казва че идеала му за жена е атлетична фигура , малък бюст и стегнато  дупе - косата да е в естествените нюанси / моята е златиста на кичури в момента и той много ме харесва / - с една дума спортна мацка а за облеклото казва че харесва спортно-елегантният стил на обличане , много държи на качеството на дрехите и най-важното да отбележа лек дисретен грим . С една дума - Телецът харесва стилни , изискани и поддържани мацки - Редбул ако се сещаш за друго добави ...
Най-важното пропуснах да отбележа е че много държи не само на външният вид на мацката но и на нейните обноски в обществото - жената трябва да бъде истинска дама / мила , нежна и изискана / но това е само идеалът му за жена друг е въпроса дали ще го открие . Колкото и нескромно да звучи на мен ми е казвал че покривам 95 % от критерийте му  Wink и съм поласкана от това но най-важното е че се старая да оправдая очакванията му.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 14:23 от tarpelivkata

# 483
Телците, както и всички други мъже, разбира се, харесват поддържаните жени. Известно е, че са естети и искат винаги най-доброто. И със сигурност предпочитат по-пищните дами, притежаващи женствени извивки, пред тези от типа "торба с кокали". Още се тормозя, че поради независеща от мен причина и съвсем нежелано за почти отрицателно време поотслабнах, а моят Телец къде на шега, къде на сериозно все мърмори, че почти няма какво да щипне... Laughing Rolling Eyes В детайли не бих се наела да влизам, защото е доста по-индивидуално, но най-общо като че ли това са им предпочитанията. Така че дамите, които са се ориентирали към мъж от тази зодия, бих посъветвала да се придържат към естествения, но поддържан вид.

# 484

Моят Телец казва че идеала му за жена е атлетична фигура , малък бюст и стегнато  дупе - косата да е в естествените нюанси / моята е златиста на кичури в момента и той много ме харесва / - с една дума спортна мацка а за облеклото казва че харесва спортно-елегантният стил на обличане , много държи на качеството на дрехите и най-важното да отбележа лек дисретен грим . С една дума - Телецът харесва стилни , изискани и поддържани мацки - Редбул ако се сещаш за друго добави ...
Най-важното пропуснах да отбележа е че много държи не само на външният вид на мацката но и на нейните обноски в обществото - жената трябва да бъде истинска дама / мила , нежна и изискана / но това е само идеалът му за жена друг е въпроса дали ще го открие . Колкото и нескромно да звучи на мен ми е казвал че покривам 95 % от критерийте му  Wink и съм поласкана от това но най-важното е че се старая да оправдая очакванията му.

1:1 с истината Simple Smile

# 485
Телците, както и всички други мъже, разбира се, харесват поддържаните жени. Известно е, че са естети и искат винаги най-доброто. И със сигурност предпочитат по-пищните дами, притежаващи женствени извивки, пред тези от типа "торба с кокали". Още се тормозя, че поради независеща от мен причина и съвсем нежелано за почти отрицателно време поотслабнах, а моят Телец къде на шега, къде на сериозно все мърмори, че почти няма какво да щипне... Laughing Rolling Eyes В детайли не бих се наела да влизам, защото е доста по-индивидуално, но най-общо като че ли това са им предпочитанията. Така че дамите, които са се ориентирали към мъж от тази зодия, бих посъветвала да се придържат към естествения, но поддържан вид.

И да се придържат към пътечката за бягане или колелото Grinning

# 486
Поддържаният вид включва и това, да. Simple Smile

# 487

И да се придържат към пътечката за бягане или колелото Grinning

А ние дори го правим заедно, това с тичането - само че в парка ,не на пътечката, и двамата сме спортни натури ...което е чудесно  Grinning

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 20:55 от tarpelivkata

# 488

Да четох го някъде това че мъжът Телец харесва по-пищни жени но тези мъже дето аз познавам харесват слаби мацки , моето Теле ми каза че ме бил харесвал именно заради атлетичната фигура / аз не съм го познавала преди ,но той ме бил набелязал от преди това и само чакал удобен момент да се запознаем  / , след това си паснахме  като характер и общи интереси . Много се кефи че съм спортна натура и се поддържам , постоянно ми прави комплименти и ме стимулира да съм във форма . Аз също харесвам спортен тип мъже и да са мъничко суетни дори .

# 489
Моят телец ме харесваше, дори когато бях 70 кг. И винаги е казвал, че не обича кльощави жени.
Гледам, че му харесва как съм облечена, а аз ходя спортно-елегантана. Забелязва ми лакът и не обича да съм гримирана. слагам си само спирала. пада си малко сноб, обаче. все за маркови дрехи ми говори, че си купува.
С една дума - естети са телците, но обичат естествената красота.

# 490
Моят телец ме харесваше, дори когато бях 70 кг. И винаги е казвал, че не обича кльощави жени.
Гледам, че му харесва как съм облечена, а аз ходя спортно-елегантана. Забелязва ми лакът и не обича да съм гримирана. слагам си само спирала. пада си малко сноб, обаче. все за маркови дрехи ми говори, че си купува.
С една дума - естети са телците, но обичат естествената красота.

Наистина си падат малко снобари , винаги държи на марка и качество за всичко не само за облеклото , по принцип повечето мъже Телец които познавам поддържат висок стандарт на живот / това е стремежа на почти всички Телци , защото обичат лукса и комфорта / но с цената на много труд и постоянство . А , пропуснах да кажа че моя Телец много държи на перфектен маникюр , за него е недопустимо една мацка да няма поддържан маникюр ... Наистина са естети и изтънчени мъже , всъщност аз говоря за мъжете Телец които аз познавам но винаги има изключения от правилото , относително е .

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 00:07 от tarpelivkata

# 491
Здравейте мили дами   bouquet
Изчетох ви от кора до кора, защото съм силно впечатлена (да не кажа направо вдъхновена!) от представителите на тази зодия!
За да не влизам рязко ще споделя, че според мен за теленцата са много важни очите! Никога не съм виждала теленце да "оглежда" други женски наличности (не е да нямат значение), но от очите на жената са някак хипнотизирани  Laughing
Повода да ви пиша е малко по-друг...
Останах главозамаяна от алтроистичната порода на тези животинки! От начина, по който са бащи на всички около себе си; по начина, по който раздават сърцето си... и сякаш не остава за тях! Това ме накара да влезна в диалог с вашия добър познат Редбул и това е отговора, който получих от него и споделям напълно:
"Щеше да е добре да напишеш въпроса в темата, защото е интересен.
Телеца по природа е грижлив за всички и всичко. Иска всички да са добре, да са усмихнати и щастливи. В същото време той не споделя проблемите си - решава ги сам. Не споделя нищо на никого, не обича да е зависим. Споделянето и факта че някой друг знае какво му е всъщност, му нарушава вътрешното спокойствие и го разконцентрира. Ако искаш никога да не го видиш или да не ти проговори просто го натисни да ти каже какво му е или му помогни за решаването на проблема. Ако се измъчваш като го гледаш такъв - предложи му помощ един път, само веднъж го попитай какво му е. Естествено отговора ще бъде - нищо ми няма, след което му предложи помощ независимо че не знаеш какъв е проблема. И повече не повдигай въпроса. Той вече знае че може да разчита на теб и при нужда сам ще те помоли да му помогнеш.
А за това че се държи като баща на всички е съвсем нормално - такъв трябва да бъде един мъж. Да помага и напътства всички, да не тревожи любимите хора, да ги радва, да ги кара да се усмихват, да гледа напред и да предвижда бурята.
Ако си избрала тая крава, ще трябва да свикваш с нормалните неща. Да си играе с децата, да им помага в това което правят, да пусне пералнята, да удари един моп, да не повишава тон и да изкарва пари. Всъщност към това се стремим да постигнем максимално бързо. Ако искаш да го запазиш такъв, т.е. ти харесва и всичко е ок между вас - трябва да си вярна и предана, нищо повече"
Благодаря Редбул   bouquet

# 492
Изкарахме ги, телците, богове.
Кажете нещо и за лошите им страни.
Моят например почти непрекъснато се шегува. Не зная кога говори сериозно и кога не.
Друго - много е потаен. Почти нищо не споделя. Прави си някакви негови си неща. Непрекъснато ходи насам натам и с никого не споделя. Е, на мен ми разказва отвреме на време  Grinning, но се оказва, че на никой друг не казва.
Много е меркантилен. Само пари са му в главата. И секс, което не е толкова лошо  Laughing
Манипулатор е голям. Работи ме здраво. Пък аз как му се връзвам...няма да оцелея  Laughing Но пък е достатъчно мил да ми каже, че съм му слабост и че съм му любима. И че ще ме обича, дори и да съм с друг... Grinning
И всъщност само това са лошите качества на моя телец. Мисля, че бих могла да ги преглътна  Grinning, но не бих могла да оцелея...

# 493
Изкарахме ги, телците, богове.
Кажете нещо и за лошите им страни.
Моят например почти непрекъснато се шегува. Не зная кога говори сериозно и кога не.
Друго - много е потаен. Почти нищо не споделя. Прави си някакви негови си неща. Непрекъснато ходи насам натам и с никого не споделя. Е, на мен ми разказва отвреме на време  Grinning, но се оказва, че на никой друг не казва.
Много е меркантилен. Само пари са му в главата. И секс, което не е толкова лошо  Laughing
Манипулатор е голям. Работи ме здраво. Пък аз как му се връзвам...няма да оцелея  Laughing Но пък е достатъчно мил да ми каже, че съм му слабост и че съм му любима. И че ще ме обича, дори и да съм с друг... Grinning
И всъщност само това са лошите качества на моя телец. Мисля, че бих могла да ги преглътна  Grinning, но не бих могла да оцелея...

Мъжът Телец е най-нежния тиранин на света   Grinning

# 494
аз бих го нарекла терорист   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт