Мъж Телец - 5

• 48 148
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
според мен ще се обади Grinning и после няма оттърване ( в най-хубавия смисъл  Heart Eyes )

# 631
Как се примамва крава - много лесно.

1. Скачаш на пътечката за бягане
2. Пълниш гардероба с елегантни дрехи
3. Минаваш допълнителен курс по обноски за дами
4. Минаваш курс по готвене
5. Минаваш разширен курс по готвене за напреднали
6. Каниш го на вечеря вкъщи
7. Правиш му комплимент за раменете и го целуваш от дясната страна по врата.
8. Лягате си и си играете
9. Още си играете
10. Правите секс
11. Правите секс
12. Правите секс
13. Още секс
14. Още повече секс
15. Ставате преди него
16. Правите му закуска и НЕ я носите в леглото а подреждате масата в трапезарията
17. На тръгване му казвате просто "чао" и го целувате
18. Прибирате се вкъщи и започвате да си гризете ноктите ще се обади ли или няма да се обади

Никой мъж не заслужава това, още повече тъпата крава.

# 632
Как се примамва крава - много лесно.

1. Скачаш на пътечката за бягане
2. Пълниш гардероба с елегантни дрехи
3. Минаваш допълнителен курс по обноски за дами
4. Минаваш курс по готвене
5. Минаваш разширен курс по готвене за напреднали
6. Каниш го на вечеря вкъщи
7. Правиш му комплимент за раменете и го целуваш от дясната страна по врата.
8. Лягате си и си играете
9. Още си играете
10. Правите секс
11. Правите секс
12. Правите секс
13. Още секс
14. Още повече секс
15. Ставате преди него
16. Правите му закуска и НЕ я носите в леглото а подреждате масата в трапезарията
17. На тръгване му казвате просто "чао" и го целувате
18. Прибирате се вкъщи и започвате да си гризете ноктите ще се обади ли или няма да се обади

Покривам 99 % от това Редбул , но Телето си е Теле  Wink

# 633
 Laughing  redbull   newsm10

# 634
Надявам се RedBull (както и преди - винаги точен - за което и аз съм му благодарна) да не ми се разсърди, но бих прибавила и още нещо.
Никога да не ни виждат така:  smile3511  , а винаги ето така:  newsm03
И да няма никога това:  smile3513

# 635
Надявам се RedBull (както и преди - винаги точен - за което и аз съм му благодарна) да не ми се разсърди, но бих прибавила и още нещо.

ха ха ха ха абсолютно вярно  Joy

# 636

Ред Бул колко си прав  Simple Smile, ама ако си и казвахте какво искате, вместо да ни карате да гадаем на кълбо  #Crazy
anjali  smile3513 това като го видят и става мнооооого страшно  Joy
И да допълня, ако ти е до :  bash, box или  newsm66, трябва да направиш:   action032,   remybussi и  newsm51
.... е аз малко късно май го разбрах  newsm78

# 637
Вярно, prilepche, много вярно!   bouquet

# 638
anjali   bouquet
И това жУвотно какво е магнетично..Като се доближа покрай теле и имам чувството, че чавка ми изпива акъла  ooooh!

# 639
Ох, де да беше само ти! Аз вече пета година се топя по моето теле! Ама наистина са си магнетични! Ние като се запознахме с моето теленце, и двамата имахме усещането, че сме се познавали цял живот! Идилия и приказка!... Такова нещо с друг не съм изживяла!

# 640
да, магнетични са... едни такива спокойни и тежки...и ти е едно...искаш да го гушнеш и да го мачкаш като плюшен мечок Simple Smile))

# 641
Ох, де да беше само ти! Аз вече пета година се топя по моето теле! Ама наистина са си магнетични! Ние като се запознахме с моето теленце, и двамата имахме усещането, че сме се познавали цял живот! Идилия и приказка!... Такова нещо с друг не съм изживяла!
Много ми е познато  Crazy Аз се топя 7 год., ама явно това не е моето теле  Sad И приказката май окончателно приключи, ама какво да се прави..
да, магнетични са... едни такива спокойни и тежки...и ти е едно...искаш да го гушнеш и да го мачкаш като плюшен мечок Simple Smile))
Съгласна, въпреки че... понякога точно това спокойствие ми действа  smile3511

# 642
Къде сте бе? Такива емоционални, хубави, умни, чаровни и добрички. Все на празнодушни, витаещи в други измерения, глупави и със самочувствие кифли попадам. Защо? Защо ви се изкриви психиката на всичките? Къде са ви ценностите, какво искате да постигнете? Защо се отказахте от мечтите си? Защо допуснахте да получите това, което не искахте? И преди да спорите - ама ние сме щастливи!
Питам ви - щастливи ли сте? Постигнахте ли това, което искате, та си губите безценното време в безсмислени форуми и чатове. Научихте ли английски, разбрахте ли какво прави CTRL+D? Какво е вискозитет и защо трябва маслото на колата да се сменя на определено време? Говорите ли на децата си? Играете ли си с тях, или ги наритвате с биберон в устата и сядате на компютъра. Вечеряте ли всички заедно на масата, или всеки минава и си взима нещо от хладилника? Спортувате ли? Говорите ли нормално с непознати хора, или си казвате че този е смотан още като го видите? Мислите ли, или сте се оставили на самотек?

Напомням ви - времето изтича.
Тик-так, тик-так... никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

# 643
Кажете ми - аз като телец, коя от вас да си избера? Коя е свободна, без деца, усмихната, весела, чаровна, красива и добра. Търпелива и спокойна, спортна личност.

Предизвиквам ви, нека всичките, които имат самочувствието на жени с тези качества да пишат в темата.

И преди да сте започнали да пишете глупости, ключовата дума е "самочувствието". Имаш ли самочувствие за това, значи не си за телец - той не може да ти даде нищо. Ти вече имаш това, което си искала. А, капризи - телеца не задоволява.

# 644
Кажете ми - аз като телец, коя от вас да си избера? Коя е свободна, без деца, усмихната, весела, чаровна, красива и добра. Търпелива и спокойна, спортна личност.
RedBull, щях да предложа себе си,  Hug , защото така ясно се вписвам в това описание  Wink, ама няма да стане! Имам деца, горда мама съм на три дечица, та мога само да ти пожелая да намериш своята любима, ама така като мен и моя - да усетиш от първия миг, че тя винаги е чакала единствено и само теб, и че ще те обича завинаги!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт