Мъж Телец - 5

• 48 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
А с ревността при вашите телци как е? При нас е доста голяма, но мен това не ме притеснява. Само исках да спомена, че телците никак не обичат провокациите - в никакъв случай не трябва да си мислят половинките им, че понякога е добре за връзката да се погледне малко встрани, за да се предизвика интереса им! Верността на любимата им за тях е от огромно значение!

# 616
А с ревността при вашите телци как е? При нас е доста голяма, но мен това не ме притеснява. Само исках да спомена, че телците никак не обичат провокациите - в никакъв случай не трябва да си мислят половинките им, че понякога е добре за връзката да се погледне малко встрани, за да се предизвика интереса им! Верността на любимата им за тях е от огромно значение!

това не е ли малко нож с две остриета... не мислиш ли, че като му кажа на моя например, че той е единствения с който имам взаимоотношения и се срещам - той няма ли така да се успко, да се отпусне и да не си прави труда да ме гони?!

# 617
Като цяло телците са страшно ревниви и страшно много държат на верността. И може би именно спокойствието във връзката, която поддържат е ключето към нейното запазване. Разбира се, сигурно има и изключения. Ти сама прецени твоят телец от кои е.  Wink

# 618
Моят телец веднъж ми каза да го накарам да ревнува..... явно му липсва тръпката, иска да му е трудно! ..такива изводи си направих след като ми направи тези коментари за ревността, а после се оплака, че нещата му се случват много лесно, иска предизвикателство!.... ще му спретна аз едно такова! Joy Joy Joy

# 619
  • Варна
За ревността подозирам, че е адската стихия, която обаче е много дълбоко скрита, докато не се появи повод да се прояви. Параноични пристъпи и безпочвени обвинения не са им в стила! Важно е да имат доверие в половинката си... и всичко ще е цветя и рози (  bouquet )... но ако това се промени - незнам  #2gunfire

# 620
Направи коментар че някой мъж е по-добър и ще започне над главата ти да се образува буреносен облак. Допълни нещо и ще видиш как Зевс посяга към чантата с мълнийте. Колкото повече бягате, толкова повече се отдалечавате от кравата. С времето трябва вярността да се доказва, а не да си играете на иде ми-доиде ми. Ако си с крава и поглеждаш встрани, най-вероятно ще хванеш тази посока към която гледаш.

# 621
tarpelivkata - изпразни си входящата кутия. Wink

# 622
Направи коментар че някой мъж е по-добър и ще започне над главата ти да се образува буреносен облак. Допълни нещо и ще видиш как Зевс посяга към чантата с мълнийте. Колкото повече бягате, толкова повече се отдалечавате от кравата. С времето трябва вярността да се доказва, а не да си играете на иде ми-доиде ми. Ако си с крава и поглеждаш встрани, най-вероятно ще хванеш тази посока към която гледаш.
Благодаря за помощта, точно това исках да кажа и аз!
Не знам защо, но това е нещо, което страшно ценя в телеца!

# 623
Е, харесва ми написаното Ред Бул, но как да изпробвам дали действа при моя телец същото становище? Simple Smile

Търпеливка - наистина разчисти си пощата Simple Smile

# 624
Е, харесва ми написаното Ред Бул, но как да изпробвам дали действа при моя телец същото становище? Simple Smile

Търпеливка - наистина разчисти си пощата Simple Smile

Направих го  Grinning подсещайте ме отвреме на време ...

# 625
Айде и аз да се наместя в темата с телета  Wink
В къщи имам 2 броя, най-верния ми френд и той теле, а и имах една дъъъъълга връзка с едно..(7 години, с милион и сто прекъсвания)..и бягам ли аз през глава, през девет планини в десета и току пак се сберем  Simple Smile Сега вече сме официално разделени от месец, ама пусто липсва си ми говедото  Cry
За протокола: аз съм скорпион

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:21 от prilepche

# 626
как не съм я виждала тая тема досега  Crazy
ще се постарая да попрочета  Simple Smile
13/тринайсет/ години съм с еднотеле/все същото рогато си остана  Rolling Eyes /,но дали е точно от породата,дали е от екземпляра...все още ме слага на нокти,и на бойна нога с един поглед,с една дума,с един жест... ooooh!

# 627
здравейте! и аз се записвам да следя какво се случва с този интересен рогат добитак  Simple Smile) и с каква "храна" се примамва Simple Smile

# 628
Момичета, поздрав от един прекрасен телец - Енрике Иглесиас, като доказателство за значението на любовта в живота на телците!
http://vbox7.com/play:a6397628
http://vbox7.com/play:15c0bb56
Борете се за любовта си! Това са наистина изключителни мъже!   bouquet

# 629
Как се примамва крава - много лесно.

1. Скачаш на пътечката за бягане
2. Пълниш гардероба с елегантни дрехи
3. Минаваш допълнителен курс по обноски за дами
4. Минаваш курс по готвене
5. Минаваш разширен курс по готвене за напреднали
6. Каниш го на вечеря вкъщи
7. Правиш му комплимент за раменете и го целуваш от дясната страна по врата.
8. Лягате си и си играете
9. Още си играете
10. Правите секс
11. Правите секс
12. Правите секс
13. Още секс
14. Още повече секс
15. Ставате преди него
16. Правите му закуска и НЕ я носите в леглото а подреждате масата в трапезарията
17. На тръгване му казвате просто "чао" и го целувате
18. Прибирате се вкъщи и започвате да си гризете ноктите ще се обади ли или няма да се обади

Общи условия

Активация на акаунт