Мъж Телец - 5

• 50 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Така е Grinning
Усещаме че ще ни занимават с глупости. Имам предвид че сме ок - защо дълбаеш излишно и създаваш проблеми?
 Shocked Shocked Shocked
Я преведи  сега това ОК как да го разбираме  Grinning

Не знам Grinning Grinning

Абе че сте на една дата  няма лошо ама и да използвате едни и същи думи вече ми е в повече  ха ха ха ... точно това ми казва и той , аз му говоря че държа на него той ми казва " ами да, ето ,няма проблем  " ... много ми е забавен като се прави на приятно разсеян и че всичко е ОК . Grinning
Имах предвид че взаимоотношенията са си ОК Simple Smile

# 361
Така е Grinning
Усещаме че ще ни занимават с глупости. Имам предвид че сме ок - защо дълбаеш излишно и създаваш проблеми?
 Shocked Shocked Shocked
Я преведи  сега това ОК как да го разбираме  Grinning

Не знам Grinning Grinning

Абе че сте на една дата  няма лошо ама и да използвате едни и същи думи вече ми е в повече  ха ха ха ... точно това ми казва и той , аз му говоря че държа на него той ми казва " ами да, ето ,няма проблем  " ... много ми е забавен като се прави на приятно разсеян и че всичко е ОК . Grinning
Имах предвид че взаимоотношенията са си ОК Simple Smile

Обърках се нещо май горе newsm78

# 362
Разбрах го Grinning

# 363
Редбул няма ли да ни гониш да си лягаме  Grinning че стана късно  Laughing пък утре ще продължим темата с нови сили и свежи идеи   Grinning

# 364
Преди час говорих с моето теле да го чуя как е и той веднага ми вдигна. Поговорихме си, той ми каза, че не е успял да си вземе един изпит и е малко в депресия, така го усетих, но иначе не се дава, мн е борбен. Питаше ме дали вярвам, че ще се справи? хах мн е интересен, мн държи да го подкрепям. Аз му казах, че съм сигурна, че ще се справи и да си почине сега, да рестартира малко, че после като се надъха става страшно. ПОговорихме си и се почувствах по-добре Simple Smile Нз какво ще стане с нас, нз дали има сериозни намерения към мен, но мисля да го карам по-спокойно Simple Smile

# 365
Преди час говорих с моето теле да го чуя как е и той веднага ми вдигна. Поговорихме си, той ми каза, че не е успял да си вземе един изпит и е малко в депресия, така го усетих, но иначе не се дава, мн е борбен. Питаше ме дали вярвам, че ще се справи? хах мн е интересен, мн държи да го подкрепям. Аз му казах, че съм сигурна, че ще се справи и да си почине сега, да рестартира малко, че после като се надъха става страшно. ПОговорихме си и се почувствах по-добре Simple Smile Нз какво ще стане с нас, нз дали има сериозни намерения към мен, но мисля да го карам по-спокойно Simple Smile

Много хубаво че си го подкрепила , това е важно за него . Миналата седмица моето теле имаше много важен и труден изпит за който се подготвя сериозно от зимата  /устен/ , писменият  го взе успешно преди две семици - аз му изпратих смс  " Успех ! " сутринта и той ми върна отговор към обяд " Взех го ! " - няма да обяснавам колко бях щастлива и как се разплаках от вълнение ,веднага му върнах смс " Супер , честито много съм щастлива !" После ми каза че бил изненадан но се чувствал по-уверен в себе си след като съм му пожелала преди изпита " Успех !" Grinning Така че знай , за него е важно да знае че има някой който го подкрепя в такива важни моменти от живота - бъди сигурна че много ще го оцени и с това се доближаваш до него - аз знам за мен какво означава този жест , винаги съм го оценявала и човекът отива в сектор много близък приятел. Бъди за него много добра приятелка преди всичко, после дамата на сърцето му -както каза Редбул и всичко ще е наред . Напомням кое е много важно за Телците - да си търпелива най-вече , предана преди всичко , деликатна, мила и нежна жена която е  готова да направи много жертви за бъде с него. Не е само това но това е най-важното за което се сещам в момента .  Grinning

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 08:00 от tarpelivkata

# 366
Tarpelivikata благодаря ти за това, което сподели. И аз мисля, че си ставаме близки с него ама не ми е ясно като приятели ли, или като нещо повече. И аз му бях пратила смс за един от изпитите и му пожелах успех и му писах, че съм сигурна, че ще се справи. На него има 6, но на другия -не се е явил, не бил се чувствал добре Sad

# 367
Искам да питам нещо? Ако телто не ме води на кафе, това трябва ли да се тълкува така; " Не искам да си харча парите за теб, защото нямам сериозни намерения!" Защото досега не ми се е случвало да идем някъде на заведение, ресторант, кафе ... Sad Все на разходки, не че се оплаквам, но...

# 368
Искам да питам нещо? Ако телто не ме води на кафе, това трябва ли да се тълкува така; " Не искам да си харча парите за теб, защото нямам сериозни намерения!" Защото досега не ми се е случвало да идем някъде на заведение, ресторант, кафе ... Sad Все на разходки, не че се оплаквам, но...

Не мисля че това е причината , може би намира за по романтично разходките и да сте сами но ти деликатно му предложи да отидете да пиете понякога и кафе и виж реакцията му - ако има основателна причина да не пиете кафе той ще се смути ... не сте любовници да се криете и тк.н но дори и това неможе да е причина , това ме учудва , но най-малкото е заради това че ще плати сметката според мен. Grinning

# 369
И аз мисля, че това е причината и точно това супер мн ме обижда, знам, че телците са пестеливи, но аз мисля, че съм му показала, че държа  на него и не разбирам защо толкова се притеснява да ме почерпи.

# 370
Телеца го боли оная работа кои какво му пожелава. Той знае че ще успее - просто друг начин няма.
Не се трогва освен ако не държи много на човека, който му го пожелава. А за да повярва на пожеланието то трябва да е искрено. Някак си усеща когато е неискрено или с безразличие казано.
В случая когато не вярва на това което му казват само казва благодаря, А ако усети че не е безралично казва много благодаря бла бла и се смее.

# 371
Мн сте самоуверени телците нещо, добре значи се прави пред мен, така ли да разбирам, прави се на слаб Grinning Смехория голяма!

# 372
Мн сте самоуверени телците нещо, добре значи се прави пред мен, така ли да разбирам, прави се на слаб Grinning Смехория голяма!
Защо да се прави на слаб?

# 373
Искам да попитам и друго. Наистина около телеца е пълна мистика! За него и личния му живот нищо не се знае, за любовните му авантюри - носят се само легенди, но нищо не се знае със "сигурност". Той и на мен за други момичета ми е казвал, че нямат шанс с него, значи не се цели към мен, не разбирам, на всяка разправя, че другата нямала шанс с него! Той мн пъти ми е казвал да не съм слушала какво говорят за него, защото момичетата ги било яд, че не могат да го имат, а момчетата му завиждали, че имал успех с жените.

# 374
Еми поне пред мен понякога се представя като супер уязвим, даже ме пита "Мислиш ли, че ще го взема изпита?" , казва го някак изпитателно сякаш иска да чуе какво ще кажа, не толкова, че той не знае дали ще се справи.

Общи условия

Активация на акаунт