Плодове и чай с мед - 42

• 71 420
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • IT
 welcome redhead
И аз продължавам с диетата.
За сега не успявам без кафе.
В момента проблем ми е липсата на качествени плодове, но продължавам
Лек ден.

# 61
Здравейте и от мен!
Днес ми е 18и ден, нямам търпение вече да започна със захранването  Simple Smile
В началото на темата съм писала за фрешовете, като съм имала предвид, че за мен те са някакво разнообразие, защото в един момент еднообразието омръзва.
Мирама, ти си истинско вдъхновение за мен с твоите съвети за захранване!   bouquet
Успех на всички!

# 62
здравейте : ))) ден 6ти от захранване .. изядох салата от 1 краставица и 1 домат,подправена с малко зехтин и морска сол.сега ще хапна малко обезмаслено сиренце с 1 филийка пълнозърнест хляб.днес кантарът отчете -0,500 и съм доволна Wink)) мирама,моля те за съвет ден 7ми как да протече? и многоо успехи на теб и другите момичета : )))

# 63
Ламарина, браво на теб, добро постижение. )
Предполагам ще ги правиш 20дни плодуване?

chelsea_fenkata, може да включиш чушки и да си ги направиш с извара и мъничко сиренце.
 Ако искаш ги запечи, ако искаш сурови. )
И пак малко пълнозърнест хляб.

Аз изкарах 4ти ден, след малко ще си направя чай, че днес не съм пила. Е, пих 2сока, което не е много добре, ама не ми се пиеше чай на кафенето и така.

# 64
значи едното хранене да бъде пак салатка ,а другото чушка със сирене и филийка пълн.хляб?сега изядох филихката хляб със сиренце и ми беше толковааааааааа вкусно... не бях яла сирене от нз колко време..и дори и нискомаслено,пак не беше уникално!мирамааа,страхотна си!:****

# 65
chelsea_fenkata, да, правилно си ме разбрала. )
Може да си направиш и нещо като миш маш, с домат, чушка, изварата. Но без яйце. Не знам какво ще се получи, не съм пробвала, но сега се сетих. )
Или просто да си ги запечеш на тиган тези неща. Домат на кръгчета, чушка, малко сиренце. )

# 66
Здравейте, мацки! Още съм с вас! От вчера следобяд до сега компа ми си правеше шеги и не можах да пиша...
Компанията става все по-голяма, добре дошли и успех на новите момичета!
Мирама, благодаря за подкрепата! Много е лесно да издържи човек, когато някой вярва в него.   bouquet Вчера наистина ми беше кофти ден - ужасно много работа, а вечерта бяхме на концерт... Сутринта кантара не отчете нищо, а не съм правила никакви нарушения. Днес ми беше по-добре - геройски издържах поредния обяд с колегите, дано утре да има резултат...
Спокойна вечер и сладки сънища!

# 67
Добро утро от мен. ))))

diva4ka73, със сигурност ще се справиш. ) Като всяко нещо и тук има трудни моменти, но ако човек е уверен в желанието си, със сигурност ще успее. )

Така, при мен за днес, -300гр. Вече влязох в ритъм за свалянето на по-малко. Но пък останаха грамове, за да сменя първата цифра на кантара. )))))
В неделя имам ритуал по дипломиране та вчера обърнах гардероба...но все още за жалост, половината ми дрехи не ми стават. ))))) Е, с тенденция разбира се до края на месеца, или до края на юни да се побера и в тях. )
После ще пусна някоя снимка.

Успех за днес на всички момичета. )

# 68
Ден първи  Mr. Green Mr. Green все още насаме с кафето,но за обяд съм хвърлила око на една огроооомна червена ябълка  Crazy Crazy забравих да се претегля тази сутрин,но нищо тъкмо довечера ще видя резултата

# 69
  • София
Здравейте!
Е, за мен е втори ден или трети, ако броя и лунния ден в сряда - до тук 1,700 кг. Доволна съм Grinning.
Снощи не усетих почти никакъв глад, сутринта само ми се виеше малко свят, но то при мен е нормално явление. Чувствам се много добре, олекнала някакси.
По "старите" момичета са страхотни, помагат с техния опит и аз много ви благодаря /за режима знаех и преди, но като цяло за него в основи прочетох тук във форума за което ви  Hug/.
Чао.
Весел уикенд

# 70
Привет, момичета!
Много се радвам да ви видя, да знаете!  Hug
От сутринта съм с още един минус... Laughing Толкова ми е хубаво, че чак не мога да повярвам... започнах да си мисля дали пък не е вредно  newsm78... Днес цял ден съм на един банан и един чай, нооооо вече огладнявам страшно и нямам търпение да се прибера в къщи и да нападна ягодите... Корема ми се прибра, за други промени не мога да преценя...
Диетата влияе ли на съня ви? Последните дни заспивам малко трудно, затова питам...

# 71
Лично мое мнение е, че не е добре чак толкова да се ограничават плодовете и чай и за цял ден да се изяжда само един два плода. После ще ви е още по -трудно като започнете да се храните нормално. От моя личен опит съм установила, че каквото и да е количеството изядени плодове през деня, няма как да се спре отслабването, а и все пак това са някакви моменти на озверяване, има дни с нисък апетит.
На мен днес ми е 19и ден, утре ще е последния 20и и започвам захранването. Много ми е трудно този път, направо откачам, за първи път е така, а правя по две такива плодувания 20 дневни два пъти годишно повече от 4 години  Sad
Успех на всички, бъдете упорити, защото резултата винаги е впечатляващ!

# 72
Добър ден и от мен. )

И аз съм на мнението на Ламарина, че е добре да се хапват 3-4пъти на ден плод. Това е нормално хранене, особено при този ограничен прием на калории.

Аз днес до обяд нямах възможност да хапна, но пък като се прибрах ядох круша. И след 2часа портокал. Сега за вечеря се чудя какво, но може и банан да е.
Това плодуване ми е малко трудно, изморявам се доста по-лесно и кръвното ми е ниско.

# 73
Половин килце надолу  Laughing Laughing..feel sooooooo good  newsm44 newsm44

# 74
браво за добрите резултати : ))) за плодовете-и аз съм на вашето мнение.. от достатъчно неща ограничаваме организма си,че и да ядем толкова малко.. : ))) днес ми е ден 7-ми захранване и кантарът е закотвил от няколко дена на едни кг.. ,но пък се радвам,че въпреки че не ям плодове виждам резултати най-малкото в мерки,за което заслуга има МИРАМА!
миличка,днес за първи път не изпълних точно,както трябваше заръките ти..донякъде се придържах,но не напълно.. хапнах първо 1 краставица и 1 домат с малко обезмаслено сирене (без зехтин и м.сол) .. и по-късно зелена салата с половин краставичка (подправена,както ти казваш )
т.е не ядох чушка и хляб,но пък сиренето и салатата запазих... многооо ми се ядеше сирене на обяд,а нямах чушки около мен и затова реших така да хапна.. много ли съм сгафила?и за утре ден 8-ми както препоръчваш,обещавам да съм по-изпълнителна!иначе и аз напоследък съм много отпаднала,може и от времето да е.. : ))) многооооо целувки и благодарности,мирама!още малко остана,ще ме изтраеш :* (надявам се : )) )

Общи условия

Активация на акаунт