Плодове и чай с мед - 42

• 71 422
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
chelsea_fenkata, ооо, ама няма никакъв проблем.) Това просто са предложения, а ти можеш да си ядеш няколко дни едно и също, после друго. )
Така че вече можеш да включваш всички зеленчуци, които ти хрумнат и обичат, и вече имаш вариации на приготвяне. Дали задушени, дали на супа, или направени на тефлонов тиган.

# 76
а като ден 8ми освен всички зеленчуци и сиренце,друго не мога ли да включа : ))))

# 77
а като ден 8ми освен всички зеленчуци и сиренце,друго не мога ли да включа : ))))

можеш вече и мъничко кашкавал, прясно и кисело мляко. Но ти препоръчвам пак с ниска масленост.

# 78
и така до 10тия ден на захранването ? : ))) няма промяна в останалите 2 нали?

# 79
  • София
Здравейте, плодчета.
На мен ми остават още точно  4 дни до приключването на 30-дневното плодуване.След което започвам със захранването. Не съм сгафила нищо, но въпреки това  през последните дни кантарът регистрира як застой - не мърда ни надолу, ни нагоре.  Но ще дойдат и по-добри времена. Всъщност аз нямам причина да се оплаквам, за 26 дни съм свалила над 11-12 кг. което за друг сигурно е много, но при моето телосложение Embarassed си е само поставянето на едно добро начало.  PeaceНикакво изтощение не изпитвам, нито имам някакви колебания в кръвното налягане, нито трудности при заспиване.Много съм благодарна на Емиа за това, че ме стимулира да се захвана с плодуването. HugДаде ми усещането за някаква лекота.
Права ли съм, че 15- дневно захранване ще е добрият интервал от време след едномесечно плодуване или периодът трябва да е по-дълъг и захранването по-постепенно..  newsm78

# 80
  • в колонките
Здравейте,момичета Hug Hug
Извинете ме,че нахлувам в темата ви,но не мога да се въздържа и да не изкажа възхищението си от вашата упоритост и резултати. smile3501.Продължавайте все така,резултатите не закъсняват,удовлетворението ви ще е пълно.Специални поздрави на alreadi detective за изгонените тлъстинки.
 За всички вас скъпи девойки  smile3525 smile3525 smile3525

# 81
Добро утро и от мен. )

chelsea_fenkata, особена промяна в останалите 2дни няма. След това можеш да включиш по малко ориз, картоф, червена леща, грах.

already detective, браво, страхотни резултати и упоритост, за да издържиш 30дни. )
Правилно си мислиш, добре е да направиш 15дни захранване, след това естествено предимно вегетарианско хранене, и от време на време риба и по мъничко пилешко.

# 82
already detective  поздравления за волята, възхищавам ти се!
От това, което съм чула и чела от доктори, специалисти в тази област, знам, че за отслабване са по-добри  къси и по-чести плодувания, докато за лечение на различни болести /както при мен/  и при по-слаби хора са по-добри дългите.
Успех на всички и хубав ден!   bouquet

# 83
Претеглих се, за днес само -200гр. Започнах с зациклянето, все се надявах да изкарам още няколко дни с повечко сваляне, но...уви, не. )

# 84
Здравейте!
already detective, поздрави за волята и за резултата!
Може би сте прави и трябва да променя с нещо режима... Откакто се помня не закусвам сутрин и сега продължавам по същия начин - 1 чай и на работа...За обяд някакъв плод /най-често ябълка или банан/ и  вечерям в къщи... Няма как да ми се случи през два часа, особено ако имам много работа...най-малкото нейното естество не предполага да преживям цял ден нещо... и ако изпусна почивката ... ми търпя до вечерта, няма начин. Всъщност нали този режим по часове е препоръчителен?...или съм в грешка??
Иначе за днес..."0" разлика... решила съм да не отчитам разлики от по 300 или  800 гр. дано утре да е различно...
Мирама, има ли начин да се избегне зациклянето и с каква продължителност е то обикновено?

# 85
diva4ka73, часовете естествено са препоръчителни, но е добре да има 3-4хранения за деня.
Зациклянето няма как да се избегне, организма бързо привиква към ограниченият прием на калории и минава в режим на съхранение. )
Така че...към 5-6ти ден вече се започва бавното сваляне на грамчета.
Естествено, ако човек има голямо наднормено тегло е възможно това да стане на по-късен етап, но е неизбежно.

# 86
Мирама, благодаря за отговора. С удоволствие бих хапвала по-често през работно време, ако имах възможност... Миналата ми беше натоварена, а и нямах апетит. Затова пък ме е срам да кажа днес какво се случва с плодовете - като гризач съм /фреш ябълки, после киви, банан и ананас... май и още един ананас ще разфасовам  Embarassed/. Така ще е и в неделя. После в понеделник /ако продължа/ ще е пак по два чая и 1 банан до 5... за зациклянето - колко време продължава? Питам, за да съм подготвена за нулите, които, доколкото разбирам от думите ти може да започна да виждам по-често   Sad

# 87
Здравейте, плодоранки !

Как сте ? Аз май се позагубих в последно време, но тренировките ме скапват и все не остава време да се добера до форума, а като прибавим и децата и лудницата пълна  Crazy.

Приятна вечер на всички !   bouquet

# 88
Весси, кажи как си, задържаш ли сваленото? Какъв режим ти изготви треньора? Интересно ми е. )

# 89
добър вечер : )))) браво,already detective : ))) на мен днес ми беше 8ми ден захранване .. първото хапване ми беше домат и краставица с обезмаслено сиренце,а второто 1 филийка пълн.хляб с разстопен обезмаслен кашкавал отгоре (на микровълновата)ахххх,че беше вкусно : ))) и след това и 1 краставица с морска сол малко хапнах.. та това е... как го намираш,мирама? иначче съм пред цикъл и няма сваляне.. ,но пък и качване няма,та съм доволна : ))) лошото или хубаво не знам хах е,че имам рожден ден на 17-ти и мечтаех преди за торта,ама сега не искам.. сега искам само две кюфтенца,то се пада точно след 10 дена захранване,много ли ще прекаля ? : ) хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт