Плодове и чай с мед - 42

• 71 429
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам вие какъв мед купувате за плодуването?Защото аз току що си взех един на Орфео("многоцветен букет") и вече бях изяла една лъжица когато видях съдържанието:натурален пчелен мед,глюкозо-фруктозен сироп.От този сироп пълнее ли се?
А ако се пълнее,това значи ли че диетата ми до тук е провалена? /това ми е ден 4 и не съм се теглила но дънките започват да ми падат/
Да сменя ли меда или този става?
Благодаря ви предварително и се извинявам за многото въпроси,но за първи път пазя диета.Преди имах много добър метаболизъм но след като родих  Thinking

# 46
  • София
Здравейте момичета!
Аз съм новичка и от утре ще се опитам да плодувам поне 10 дни. Днес съм лунна. По принцип глада не ме плаши, но искам да ви попитам относно кафето - може ли една малка доза сутрин? С ниско кръвно съм и понякога ми се вие свят, а така с кафето се чувствам добре. Питам ви защото не съм наясно - за първи път ще правя това плодуване и не искам да объркам всичко.
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 47
black_angel, според мен е хубаво меда да е чист - да няма примеси /фруктоза, глюкоза и т.н./. Най-добрия вариант е да го вземеш директно от пчелар, на който имаш доверие. Ако избираш от пазара, гледай да е еднакво захаросан /течния мед по това време на годината с по-голяма вероятност е с примеси или разтопяван, което често води до загуба на полезни свойства/. Нормално е да отвориш меда на пазара, да усетиш как мирише и да погледнеш дали има пяна. Истинския и качествен мед има малко пяна най-отгоре и е еднакво захаросан. Може да бъде и по-светъл /напр. акациев/ и по-тъмен /манов/.
Незнам как мед с примеси може да се отрази на плодуването, в него нямам опит и другите момичета ще могат да ти кажат повече по този въпрос. Мед, обаче, често купуваме, имам близки, които някога се занимаваха с пчеларство и от тях съм чувала това, което написах по-горе. Желая ти успех!

# 48
мед аз си купувам от някой плод и зеленчук,пише домашно производство : )))
иначе,мирама,ти си моето спасение... каква досада.. : ))) днес изядох 1 тиквичка на скара с малко морска сол... и за вечеря мисля салата ,че съм на ресторант..,но със зехтин ще я хапна Simple Smile за утре  ден 6-ти какво ми предписваш? : )))
колкото до натоварената програма.. на моменти и на мен ми идва в повече .. ,ама сядам почивам и пак : ))))
иначе на захранването усещам,че свалям в сантиметри,всички ми казват,че изкглеждам супер и аз се чувствам супер!свалените килограми си ги задържам.. малко може би съм свалила,ама моя не е до точност : )) и все пак се радвам,чче не изчезва сваленото ,а напротив !
хубав ден на всичкиии : ))))) пращам ви много усмивкиии ,на мирама СПЕЦИАЛНИ : ))) и успех на новичките : )))

# 49
chelsea_fenkata, за утре може да включиш малко сирене, но изкиснато, за да не е толкова солено. Или пък извара, кисело мляко с нисък процент масленост.
Също и някоя филийка пълнозърнест хляб, 1-2бр.
Иначе, пак зеленуци. ))))

# 50
diva4ka73 много благодаря че ме посъветва за меда (: само че аз излапах около 100 г. което ми е за цял ден,друго няма да ям.Утре ще го сменям
А като гледам мисля че ще ми се наложи да купувам круши.Колкото и да ме е срам да го напиша,откакто съм почнала диетата не съм...!
Иначее дънките ми падат,което ме мотивира.Но ще се претегля след 15тия ден!!! (:
Успех на всички!!! (:

# 51
благодаря,мирама!сиренце с филийка пълнозърнест хляб да е едното,а другото салата.така може ли?

# 52
благодаря,мирама!сиренце с филийка пълнозърнест хляб да е едното,а другото салата.така може ли?

Може, няма проблем. )
Ако прецениш, че ще ти е малко филийката със сиренце, може 30мин преди това да хапнеш един плод. )

black_angel, наистина е добре да си намериш по-истински мед, по пазарите производители продават обикновено.
За WCто на първа страница пише какво помага. Може да пиеш чай Сание, или други такива от сорта.

# 53
За хора с ниско кръвно, които искат да спрат кафето, мога да препоръчам с две ръце лимонов сок с вода като заместител. Действа много ободряващо и със сигурност те събужда сутрин дори по-добре от кафето.

# 54
  • при морето
За хора с ниско кръвно, които искат да спрат кафето, мога да препоръчам с две ръце лимонов сок с вода като заместител. Действа много ободряващо и със сигурност те събужда сутрин дори по-добре от кафето.
Хм...аз искам да го спра,защото съм с високо кръвно newsm78
А този лимонов сок в студена водичка,нали,че ще му заминат витамините,ако е гореща?
Аз продължавам плодуването,вече трети ден.Но ще се претегля и аз чак след 10-тина дни поне.
А какво става с Весси??? ThinkingИзведнъж спря да пише,липсва... Cry

# 55
Добро утро и от мен, вече наработа. )
Днес минуса ми е по-малък, но дано утре се коригират нещата. Имам -300гр. ))) Остават ми само 800гр, за да видя 6-ца на кантара. ))))

Аз кафе си пия, задължително 1 на ден, иначе не мога. ) Че понякога и 2кафета стават. ) Освен, че пулса ми изхвърча до небесата, други странични ефекти няма. ) Е, разбира се не е препоръчително повече от едно, даже и то е по изключение, но за тези, които не могат без, става.
Иначе заместител може да бъде черен чай. Действа доста по-силно от кафето. ) Ако е истински и качествен.

Winter fairy, ти вървиш един ден след мен гледам. )))
Аз за нищо на света не бих издържала да не се тегля 10дни. ) Максимум 5дни ми е рекорда. ) Просто трябва да знам какво става и дали съм прекалила предният ден, или не. ) Е, с плодовете трудно да се случи, но все пак. )

# 56
  • София
Добър ден!
Mirama, благодаря ти, че сподели за кафето. Аз тази сутрин не пих кафе, взех си само дозата чай в 8,00 ч., но вече ще си пия по мъничко кафе  Hug
Първи ден - засега успешен, малко ягоди, след малко чай и т.н., но през деня е лесно, а вечер като трябва да готвя вкусотии ми идва да  #2gunfire. Винаги вечер се провалям и то чак към 21,00 се присещам, че ми се яде, т.е. като привърша с деца, готвене, учене и т.н.
Надявам се, че не ви досаждам.   
Приятен ден   bouquet

# 57
Здравейте плодчета,зачетох се в темичката и да ви кажа много сте заразителни  Hug Hug....трябва да прочета подробно как се плодува,но май ще се включа в групичката  Laughing Laughing...искам 4-5 килца да махна и понеже ОБОЖАВАМ плодове  Crazy Crazy Crazy ми се струва,че ще успея...само се чудя как се справяте с вечерното озверяване-аз вечер мога да изям цяла крава  Blush Blush,през деня никакъв проблем,но вечер  ooooh!...та ако някой може да даде съвет ще съм мноооооого благодарна  smile3525 smile3525
Вкусен ден на всички  Peace

# 58
Добре дошли на новите момичета. ))

redhead, определено ще ти хареса плодуването, щом обичаш плодове. )

За вечерното озверяване, не е много позволено, но ако толкова съм загинала от глад (по-скоро е на психическа основа) хапвам някоя сурова ядка. По-добрият вариант е лъжица мед. )

# 59
Oпределено ще се прави опит  Mr. Green Mr. Green...днес вече съм съгрешила достатъчно,но от утре на линия  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт