Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 592
  • 727
  •   1
Отговори
# 15

Вижте само Хюсню как търси приятелите си!

Колкото и да ги търси няма да ги намери!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy hahaha
Ма така както се е навел Хюсню имам чувството, че ще пръдне!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 16
Ето още една картинка.....тази ми е любима!
Малле..страшна си....
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 17
Ето още една картинка.....тази ми е любима!
Малле..страшна си....
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy

И аз така мисля!  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 18

Вижте само Хюсню как търси приятелите си!

Колкото и да ги търси няма да ги намери!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy hahaha
Ма така както се е навел Хюсню имам чувството, че ще пръдне!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз.. Joy Joy Joy

# 19
Ето още картинки!

# 20
  • София
Здравейте и в новата тема  Hug Hug Hug  love001  love001  bouquet

# 21
Здравейте на всички, оцелели в този късен час....  Hug Hug Hug

vici98 , колажите ти са страхотни, продължавай в същия дух....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз сега отивам да потърся епизода от снимката, ще се върна след мъничко...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Peace

# 22
Какво правят господата!? Месут и Али как са?  Praynig

# 23

Всички са добре-със здравите играхме покер, ама не с пари, а "на вързано" за дрехи, ако ме разбираш....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Голямо представление ми изнесоха, щото и двамата падаха....  hahaha hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Peace Peace Peace Peace Peace

Болните са със сменени превръзки, изпити болкоуспокояващи и дори вече трябва да са заспали.....  Peace Peace Peace Peace Peace

# 24

Всички са добре-със здравите играхме покер, ама не с пари, а "на вързано" за дрехи, ако ме разбираш....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Голямо представление ми изнесоха, щото и двамата падаха....  hahaha hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Peace Peace Peace Peace Peace

Болните са със сменени превръзки, изпити болкоуспокояващи и дори вече трябва да са заспали.....  Peace Peace Peace Peace Peace

Разбрах те!  Twisted Evil Twisted Evil
Аз преди да легна ще ида да ги цункам......и болните и здрави!

# 25
Самантичке аз отивам да лягам! Лека нощ!
Ще те оставя самичка.....!  Sad
о утре!

# 26
Самантичке аз отивам да лягам! Лека нощ!
Ще те оставя самичка.....!  Sad
о утре!

Лека и мека!!! Сладки сънища!!!
Да ги целунеш "мръсно и полека", щото все пак нали сме "лоши героини".......   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 27
След Пънар и Зейнеп реши да се снима за билбордове, само че като рекламно лице на полицията..    Whistling Whistling Whistling Whistling

Вижте какви ги е свършила нашата Пантерка........  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Горкичкият Мурат, какво само е трябвало да търпи с нея.......... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 23:21 от samanta666

# 28
Оффф бе mine_123,офф бе джанъм, до сега съм ровила, че да ти намеря епизода, от който е снимката- 58....  Peace Peace Peace Peace Peace
 Минах епизодите от 60 до 102, защото видях, че този до Мурат е Енгин, пък то- да е 58... #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Луда история...........   Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:41 от samanta666

# 29
Добро утро!Искам да ви кажа,че днес няма да се появявам в темичката!Имам многоооо работа която трябва да свърша до 17 чака,за да гледам Опасни улици! Whistling Whistling WhistlingПреди малко минах през нашите "гости"-спяха ми те миличките,целунах ги по бузката  love001 Хайде ще ставам,че трябва да тръгвам пожелавам ви приятно писане!Ще се опитам да дойда към 17!Чао  

Общи условия

Активация на акаунт